Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj zawiozłam Tinę do hoteliku w Otrębusach... Sprawę załawiła deszczowa i chwała jej za to:loveu: Podobno jest ktoś chętny do adopcji Tinusi, ale najpierw musi przejść przez sito deszczowej:cool3: Mam nadzieję, że malutka znajdzie w końcu szczęśliwy dom, bo jest cudowna:)

Posted

Tinka czuje się dobrze, jest bardoz grzeczna i cichutka :-(:loveu:
i kochana bardzo...

na AFN jest ok. 80 zł na nią,
hotelik jest po 20 zł za dobę :shake:

ale najwazniejsze, że Tina jest nadal bezpieczna

(o domku nic nie piszę, żeby nie zapeszać :cool1:)

Posted

Tinka od wczoraj w nowym najkochańszym domku!!! :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:

Państwo zakochali się w niej od pierwszego wejrzenia już czytając ogłoszenie:cool3:
Do hotelu w Otrębusach aż nie mogli się doczekać, żeby pojechać. W drodze zepsuł im się samochód tak, żę czekali na lawetę. Ale nie ostudziło to ich zapału, bo zakochana Pańcia porzuciła męża i pojechała dalej po Tinkę taksówką:evil_lol:

I Tinka od wczoraj jest rozpieszczana i uwielbiana i będize miała jak pączek w maśle :loveu:
Mieszka sobie na Saskiej Kępie:cool3: Wcześniej 9 lat mieszkała tam sunia adoptowana z Palucha, która teraz jest za Tęczowym Mostem.

Pan Tinki zrobił jej już multum zdjęć i niedługo je dostanę, to Wam wkleję :loveu:

Posted

wspaniale, deszczowa, wspaniale wieści!!! :loveu:
to czekamy na foty! to chyba bardzo dobrze świadczy o państwie, że nawet poważna awaria samochodu nie przeszkodzila ich determinacji.
powodzenia, malutka!!!

Posted

A jak ja się cieszę:multi: Każde kolejne przewożenie Tinusi było ciężkie dla wszystkich zaangażowanych:shake: Ale najważniejsze, że sunia doczekała się domu:loveu:

Posted

Tinka obecnie się nazywa Diana:loveu:
Dziś ma umówioną wizytę u lekarza. Państwo chcą ją też wysterylizować, ale najpierw Diana musi się oswoić, uspokoić i odżyć.
Diana teraz dużo śpi, upewni się tylko, czy ktoś jest w domu i momentalnie zasypia - odchodiz jej stres widocznie malutkiej kruszynce :p
Pierwszej nocy wpakowała się już Pańciom do łóżka, więc wszystko na dobrej drodze, by niedługo juz rozpanoszyła się na dobre :evil_lol:
Nadal boi się mężczyzn i to widać, ale wszyscy wierzą, że Diana w końcu się wyluzuje i będize szczęśliwa na maksa (co się bardzo powaznie zapowiada:cool3:).
Wszyscy mają przecież przed sobą całe życie :loveu: :multi:

Nie mogę opisać jaka jestem szczęściwa:placz: :loveu:

A oto zdjęcia Diany w nowym domku:

Posted

jestem po prostu przeszczęśliwa że temu biednemu maleństwu udało sie wreszcie znaleźć odpowiednich dla niej państwa.
Zdjęcia napawaja mnie pozytywna energia i przekonaniem, że malutkiej Tince-Diance nareszcie sie udało! Po tych wszystkich przejazdach i przejściach, jakie przeszła, wreszcie ma swój domek:)
Dziekuje i pozdrawiam wszystkich, którzy przyczynili sie do pomocy suni:):):)

Posted

Sterylizować można dopiero najwcześniej 3-4 tygodnie po cieczce.
Upewnijcie się że nie zostanie wysterylizowana przed tym terminem - później mogą być komplikacje.

A zdjęcia cud-miód!!!:loveu: :loveu:

Posted

Wiesz Deszczowa, myślę, że tych Państwa dla Diany, to znalazłaś w nagrodę, za przygarnięcie Mikusi :lol: !
Śliczna sunia i jak ładnie nóżki zaplotła na drugim zdjęciu :evil_lol: , gratulacje!

Posted

a ja dostałam wczoraj 2 mmsy od Państwa Tiny-Diany z jej zdjęciami :loveu::loveu::loveu:

i jedno zdjęcie było podpisane: "nasza kochana Diana"

:placz::placz::placz::loveu::loveu::loveu:

ja z tego miejsca chciałabym nowym i jedynym ostatecznym na wieczność Diany Opiekunom podziękować, że właśnie tacy są i że odnależli Dianę, bo ona czekała tylko na nich :loveu: :lilangel::iloveyou::klacz::Rose::modla:

• 1 month later...
Posted

relacja ze Świąt:loveu:

jestem rozpieszczaną sunią

w Wigilię też zasiadłam do stołu

i próbowałam wszystkich potraw ;-)

potem były prezenty

a potem musiałam odpocząć:evil_lol:

No i czyż Tina-Dianka nie miała farta w życiu? :cool3::loveu: szczególnie rozbroiła mnie miska na stole wigilijnym :evil_lol:

Posted

:multi: cudownie!!!!!!

Liczyłam właśnie na jakieś nowe fotki Tinusi-Dianusi a tu proszę:crazyeye: świeża porcja i od razu jaka optymistyczna:loveu:

Posted

zdjęcia sa super, wzruszające jakie to szczęście miała Diana, że znalazła takich opiekunów:) Naprawdę cudowni ludzie, a ta fotka z prezentami pod choinką....Wymiękłam:lol: Geenka też pozdrawia Diankę - Tinkę, z którą zdążyła sie przeciez zapoznać.

• 6 months later...
Posted

Tina-Diana przesłała mi niedawno mmsa z pobytu w Puszczy Knyszyńskiej (nie wspomnę, że też wcześniej z Krynicy Morskiej:p)

Zrobiła nam się z Dianki prawdziwa podróżniczka :loveu:

I jej opiekun do mnie zadzwonił aż z tego obecnego urlopu, żeby się pochwalić Dianką i słyszałam ciągle, jaka ona mądra, śliczna, całuśna, kochana, sprytna, zwinna.....:loveu::evil_lol:

Dianka zmężniała, biega jak szalona i waży ponad 11 kilo:multi:

Wszystkim pieskom takich zwariowanych na punkcie zwierząt domków życzę :p