jotpeg Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 nie wiem, o co chodzi, ale i tak podniose na dogo mają ulubienicę - miniONkę! jak ona sie czuje i co mówili ci ludzie? moze chociaz do kosztow hotelu by sie dolozyli? Quote
deszczowa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Tinko, powodzenia! Napiszcie w razie czego ile za hotel. Quote
rowena1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Tinka czuje sie dobrze, w hoteliku opiekuje sie nią Pani Lucyna, którą sunia polubiła i ma do niej zaufanie. Na razie nic nie wiemy o kosztach za hotel, bo nie rozmawiałyśmy o tym wczoraj. Pani od której zabrałam Tine, była bardzo smutna, że tak sie to potoczyło, płakała, jak odchodziłam...ale powiedziała, że nie może ryzykować i trzymać dalej Tinki, bo boi sie o swojego synka. Teraz Tinka do soboty ma byc w hoteliku, i w sobote przyjada kolejni chetni do adopcji (mają pobyć troche z sunia i podjąć decyzję). Także w sobote będzie dalej wiadomo, gdzie Tinka będzie mieszkać. Mamy z lyricą nadzieje, że wreszcie znajdzie ciepły i przytulny domek oraz dobrego pana, który sie nia zaopiekuje:) Quote
jotpeg Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 w takim razie trzymamy kciuki! dobrze, ze pilotujecie sprawe, Tinka jest mloda, ladna i nieduza, na pewno sie spodoba, tylko zeby ci ludzie spodobali sie wam..., po poprzednich doswiadczeniach. Szkoda malutkiej. ta taka fajna sunia :loveu: , podbila moje serce :oops: Quote
jotpeg Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 juz poniedzialek. Co z sunią??? Czy ktoś ją adoptował?? Napiszcie choc kilka słów. Mnie to OBCHODZI. Quote
rowena1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 witam, dopiero teraz piszek, poniewaz dopiero teraz mam konkretne informacje. Sunia niestety nadal jest w hotelu, na domiar złego własnie dostała cieczkę i wszystkie psy z hoteliku próbuja sie dostać do jej boksu! Oczywiście jest to niemożliwe, ale niszcza ściany i właściciel hoteliku jest teraz w trudnej sytuacji. Dziewczyna, która miała wziąc w ogóle nie przyjechała, a jak właściciel do niej dzwonił, to mówiła cos o sznaucerze............. Także kolejna szansa stracona:( Dodatkowo włąściciel ostatnio przywiózł kolejne 6 psów w opłakanym stanie z jakiegos pseudo schroniska i powiedział, że tam jest ich duzo więcej, które trzeba zabrać. Dlatego w tej sytuacji każde miejsce w hotelu sie liczy. W związku z tym nasza Tinka dalej szuka domku!!!! Quote
jotpeg Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 fatalnie, ze akurat teraz ta cieczka, ale i tak dzieki wam nie na ulicy, gdzie z pewnoscia bylyby z tego szczeniaki :shake: czy sliczna mala jest na allegro? jesli nie, napiszcie prosbe, do kogokolwiek z forum, kto sie zajmuje wystawianiem psow na allegro, tylko trzeba napisac tekst o suczce i podac namiary, tel, mail. Jesli nie macie czasu, to ja napisze prosbe do kogos z tekstem, tylko trzeba jak najwiecej informacji o suni, atylko wy ja znacie niewirtualnie. Quote
lyrica Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Właśnie poprzez Allegro Tinka trafiła do tego domu na w-wskiej Pradze... Zainteresowanie było znikome, ale może rzeczywiście warto spróbować ponownie:roll: Same możemy to zrobić, porozumiem się z roweną w tej kwetii Pozdrawiam Quote
jotpeg Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 faktycznie, trzeba sprobowac (oby tylko) jeszcze raz z allegro... moze jeszcze jakas gazetka osiedlowa u was w okolicy?? Quote
lyrica Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Zamieściłam już nowe ogłoszenie na Allegro:) Quote
jotpeg Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 no i bardzo dobrze, a ja juz bede pilnowac, ze na dogo miniONka nie spadla na xxx-strone! komu takie cudo malutkie???? miniONek :loveu: Quote
lyrica Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Tina do góry!!!! Nadal szuka domu:-( Quote
jotpeg Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 taka ladna i mala sunka bez domu musi znalezc swojego amatora! jak z platnosciami za hotel? radzicie sobie - na razie - czy dlug rosnie? Quote
deszczowa Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 szukamy, szukamy domku dla malutkiej Tineczki!!! :-( Quote
deszczowa Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 a może pomogłyby nowe zdjęcia, jak teraz Tinka wygląda jak mieszka w hotelu? Dobrze by było, żeby było też zdjęcie przy czyjejś nodze, żeby było widać, jaka jest maleńka... Quote
lyrica Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Pan Leszek na razie nie woła za hotel, więc jestem dobrej myśli... Pojadę do Tinki w sobotę lub niedzielę to zobaczę jak się miewa i dowiem czegoś więcej żeby odpowiedzieć na Wasze pytania. Wezmę też aparat i zrobię jej zdjęcia:) Quote
jotpeg Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 faktycznie, dobre bylyby foty z ludzmi, kolo nog, zeby wszyscy zobaczyli wielkosc malutkiej! ale jeszcze lepszy bylby wlasny dom... Quote
lyrica Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Najświeższe wieści od Tiny są niewesołe:shake: Karzą zabierać Tinę z hotelu, bo przez tą jej cieczkę inne psy niszczą boksy i nie radzą sobie z nimi... Potrzebny więc pilnie domek, chociażby tymczasowy! Quote
lyrica Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Klęska urodzaju:-( Mamy problem z Tiną a tu jeszcze przybłąkała się kolejna sunia... Mam na razie nadzieję, że może ma dom i do niego wróci, ale przeczucie mi mówi, że nic z tego:shake: Proszę pomóżcie znaleźć domek tymczasowy.... Quote
jotpeg Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 podnosze. PILNIE DOM POTRZEBNY, chocby tymczas. Malutka ma opuscic hotel... Quote
jotpeg Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 potrzebny NA CITO domek dla małej suni... Quote
Recommended Posts