Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

super :multi:
Malutka już nie będzie marzła :p

Lyrica, umieszczę ogłoszenia gdzie mogę z Twoim telefonem na razie. Wysyłam Ci umowę adopcyjną - wzór. Na pewno będizesz wiedziała, czy osoby, które przyjadą obejrzeć sunię są dobrzy. To sie czuje.
A jak ja ją zabiorę to pomyślimy.... :-(

Super akcja!:p
Jeżeli będą koszta za hotelik, proszę napisz o tym tutaj.
Ja już wystawiam w bazarku aukcje na ewentualne szczepienia i pobyt w hotelu suni, bo wiem od Ciebie, że ma ją oglądać lekarz...

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal szukamy domu dla suni, którą dzieci podobno nazwały TINA....

Malutka jest w bezpiecznym miejscu, ale nie może zostać tam długo, bo każda kolejna doba kosztuje 20zł...

Czy nie ma tu nikogo chętnego aby przyjąć tą małą księżniczkę pod swoje skrzydła????

Posted

Dzwoniłam do hotelu i Tina ma się dobrze :loveu: Odwiedzimy ją z "deszczową" w sobotę, żeby załatwić formalności.

Niedługo pojawią się nowe przedmioty na aukcjach dla Tiny, zachęcam do zakupu:p

jotpeg napisał(a):
no, dziewczynki, przy takim tempie, >pola negri< szybciutko znajdzie dom!

jest śliczna i wyglada na mlodą, mam nadzieje, ze wet niczrgo sie nie dopatrzy.

Posted

Dodam jeszcze, że sunia vel TINA jest w rzeczywistości mniejsza niż na zdjęciu. Waży nie więcej niż 6 kg i sięga do połowy łydki:loveu: Jest naprawdę cudowna:)

Posted

No właśnie, Tinka zasługuje na przytulny kącik w ciepłym domku, bo przeszła bardzo dużo złego i wystarczająco wymarzła się śpiąc w krzakach:-(

Posted

lyrica napisał(a):
No właśnie, Tinka zasługuje na przytulny kącik w ciepłym domku, bo przeszła bardzo dużo złego i wystarczająco wymarzła się śpiąc w krzakach:-(

wlasnie wrocilam...dobre wiesci jak widze...
ciesze sie ze pod dobrymi skrzydlami jest

lyrica sprawdzilam, mail do ciebie wyslany na dobry adres - nie wrocil...wyslalm ponownie forwardem..t celem sprawdzeniaq tego adresu..bo moze ludzie tez do ciebie pisali z ogloszen i nie dostalas zadnego maila...
moj wyslany na podany i powtorzony - wyglada na to ze ten sam- adres

Posted

TINA jest już w nowym domku :multi: Zawiozłyśmy ją dzisiaj do W-wy z roweną, podpisałyśmy umowę adopcyjną, którą przesłała mi deszczowa i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku:) Sunia mieszka teraz z 6-letnim chłopcem, który po odejściu ukochanej Teqili bardzo tęsknił. Na widok Tiny śmiały mu się oczka:loveu:

Posted

czy ktoś pilnie może pomóc w odebraniu Tiny i przetrzymaniu do czasu przyjazdu dziewczyn z Wołomina?
Podobno Tina ugryzła dziecko (choć oczywiście nie wątpię, że na 100% dlatego, że dzieciak za nią łaził)!:angryy:
mój tel. 0512 536 413

Posted

no to ladny bal :shake:

zdaje sie, ze lyrica pisala, ze to dzieci sie opiekowaly sunia, wiec chlopiec nowych panstwa musial byc nieznosny, a oni sami - nieroztropni. :shake:

Posted

jotpeg napisał(a):
no to ladny bal :shake:

zdaje sie, ze lyrica pisala, ze to dzieci sie opiekowaly sunia, wiec chlopiec nowych panstwa musial byc nieznosny, a oni sami - nieroztropni. :shake:

tak, Tina lubi dzieci
to zazwyczaj jest winą dorosłych taka sytuacja, tylko niestety, obrywa tylko nieświadomy pies :-( :angryy:

Posted

a ja tego nie skomentuje..moglabym tylko maila mojego tu wkleic...

deszczowa co sie udalo zalatwic
dopiero weszlam

to jest na pradze polnoc?jak pisalas ale jaki rejon?
moze chrzan moglaby odebrac?

trzeba poprosic kogos z pragi polnoc by odebral Tine zanim nie bedzie za pozno bo moga wpsac w histerie i wezwac Straz miejska

Posted

Witam, nie ma powodu do niepokoju i podnoszenia alarmu, ponieważ bierzemy z lylicą odpowiedzialność za swoje decyzje i jak podjęłyśmy się opieki nad sunią, to doprowadzimy sprawę do końca.
Tinka została dzisiaj odebrana i przewieziona w bezpieczne miejsce (do hoteliku, którego właściciel współpracuje z Towarzystwem Opieki nad Zwierzętami). Oczywiste jest, że wzsyscy chcą dla Tiny jak najlepiej, i poniżej pasa są telefony z pretensjami i krzykami!!!!
Być może nie jesteśmy tak doświadczone w adopcjach jak inni uczestnicy tego forum, ale przynajmniej działamy, a nie tylko mówimy i pouczamy!