Kocurek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Oto nowinki...Kopiuje z Facebooka.... Idzie zima.... przekichana sprawa. Dobrze, że w mojej budzie wygląda jak w gawrze u niedźwiedzia: mam mnóstwo liści i na tym jeszcze większe mnóstwo słomy. Ale fajne ciepełko. :) Ale już teraz tęsknię za wiosną ...... Michu. Quote
stonka1125 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kocurek napisał(a):Oto nowinki...Kopiuje z Facebooka.... Idzie zima.... przekichana sprawa. Dobrze, że w mojej budzie wygląda jak w gawrze u niedźwiedzia: mam mnóstwo liści i na tym jeszcze większe mnóstwo słomy. Ale fajne ciepełko. :) Ale już teraz tęsknię za wiosną ...... Michu. Hahahahaha ja tez ich cały czas podgladam :) Quote
fochu Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 stonka1125 napisał(a):Hahahahaha ja tez ich cały czas podgladam :) i ja też :) na bieżąco na Fb zaglądam co tam u Micha słychać :) chłopak ma się dobrze z tego co widać Quote
Kocurek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 i nastepne wiesci:): Michulek jest przeukochany. Teraz jak się juz zadomowił, jak poznał otoczenie i ludzi, poczuł się naprawdę pewnie. Często podbiega do bramy i obszczekuje przechodniów, po czym ogląda się na mnie i oczekuje pochwały. :) Widać, że świat jest ......dla Niego zamazanym obrazem, ale radzi sobie nieźle. A wiecie co najwięcej mnie cieszy? Jak wracam z pracy Michu skacze z radości jak szczeniak i normalnie mnie podgryza. Ci, którzy maja stare pieski potrafią zrozumieć jaka radośc mnie przepełnia, gdy On się tak zachowuje. Nauczył się też "rozkładu zajęć" i wie, że nocleg jest w budzie, bo tam najbezpieczniej i najcieplej i bez oporów udaje się na spanko. Apetyt ma ogromny - je najwięcej z moich psów. Domaga się często o smakołyki - upodobał sobie ciasteczka Pedigree i podsuszony chleb. Cieszę się, że jest z nami, cieszę się każdą chwilą i mogłabym Go zacałować... zresztą nauczył się pieszczot i bardzo się o nie domaga. :) Krótko mówiąc - KOCHAM GO!!! Quote
Aimez_moi Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Super.....:) najwspanialsze na swiecie.....:):) Michu i te Jego oczeta.....:):) Quote
Aimez_moi Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Zyczenia wszystkiego co najlepsze dla Micha.......:) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Mam nadzieje, ze jest szczesliwy......:):) A oczka ma nadal cudne.....:):) Quote
Sabina02 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Przepraszam za zaśmiecanie, ale bardzo Was proszę zaglądnijcie na wątek niewidomego Homera w depresji. Wątek został założony przez nową dogomaniaczkę i nic się tam nie dzieje... :( http://www.dogomania.pl/threads/2203...je-pomocy-i-DS-! Quote
agniecha82x Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Zapraszam serdecznie na bazarek na kolegów Micha ze schroniska w Krotoszynie :) http://www.dogomania.pl/threads/222903-Ciuszki-torebki-buty-lakiery-do-paznokci-wszystko-za-grosze!-Do-21.02. Quote
zuzolina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 a ja zapraszam cioteczki na wątek Radliniaków z mojego podpisu. Są tam 3 przerażająco smutni starsi panowie z zerowymi szansami na adopcje. Cioteczki udało wam się znaleźć dom Michowi może i staruszki z Radlina mają z Wami jakąś szansę... Quote
fochu Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Michu od jakiegoś czasu podupadał na zdrowiu :( a dziś niestety odszedł z TM :( cholernie mi przykro.... Ale dziękuję Anecie za tą szansę którą mu dała ,za 10 miesięcy pełne ciepła i miłości i za to że nie odszedł jako bezpański pies,że przechodząc za tęczowy most miał przy sobie człowieka który go kochał i którego kochał Michu Quote
Recommended Posts