Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto nowinki...Kopiuje z Facebooka....

Idzie zima.... przekichana sprawa. Dobrze, że w mojej budzie wygląda jak w gawrze u niedźwiedzia: mam mnóstwo liści i na tym jeszcze większe mnóstwo słomy. Ale fajne ciepełko. :) Ale już teraz tęsknię za wiosną ...... Michu.

Posted

Kocurek napisał(a):
Oto nowinki...Kopiuje z Facebooka....

Idzie zima.... przekichana sprawa. Dobrze, że w mojej budzie wygląda jak w gawrze u niedźwiedzia: mam mnóstwo liści i na tym jeszcze większe mnóstwo słomy. Ale fajne ciepełko. :) Ale już teraz tęsknię za wiosną ...... Michu.

Hahahahaha ja tez ich cały czas podgladam :)

Posted

stonka1125 napisał(a):
Hahahahaha ja tez ich cały czas podgladam :)

i ja też :)
na bieżąco na Fb zaglądam co tam u Micha słychać :)
chłopak ma się dobrze z tego co widać

Posted

i nastepne wiesci:):

Michulek jest przeukochany. Teraz jak się juz zadomowił, jak poznał otoczenie i ludzi, poczuł się naprawdę pewnie. Często podbiega do bramy i obszczekuje przechodniów, po czym ogląda się na mnie i oczekuje pochwały. :) Widać, że świat jest ......dla Niego zamazanym obrazem, ale radzi sobie nieźle. A wiecie co najwięcej mnie cieszy? Jak wracam z pracy Michu skacze z radości jak szczeniak i normalnie mnie podgryza. Ci, którzy maja stare pieski potrafią zrozumieć jaka radośc mnie przepełnia, gdy On się tak zachowuje. Nauczył się też "rozkładu zajęć" i wie, że nocleg jest w budzie, bo tam najbezpieczniej i najcieplej i bez oporów udaje się na spanko. Apetyt ma ogromny - je najwięcej z moich psów. Domaga się często o smakołyki - upodobał sobie ciasteczka Pedigree i podsuszony chleb. Cieszę się, że jest z nami, cieszę się każdą chwilą i mogłabym Go zacałować... zresztą nauczył się pieszczot i bardzo się o nie domaga. :) Krótko mówiąc - KOCHAM GO!!!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

a ja zapraszam cioteczki na wątek Radliniaków z mojego podpisu. Są tam 3 przerażająco smutni starsi panowie z zerowymi szansami na adopcje. Cioteczki udało wam się znaleźć dom Michowi może i staruszki z Radlina mają z Wami jakąś szansę...

• 2 months later...
Posted

Michu od jakiegoś czasu podupadał na zdrowiu :(
a dziś niestety odszedł z TM :(
cholernie mi przykro....
Ale dziękuję Anecie za tą szansę którą mu dała ,za 10 miesięcy pełne ciepła i miłości i za to że nie odszedł jako bezpański pies,że przechodząc za tęczowy most miał przy sobie człowieka który go kochał i którego kochał Michu

• 1 year later...