Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tak jak pisalam 10 zl stalej ale dopiero od sierpnia(Wplace w drugiej polowie miesiaca).
Czasem dorzuce tez cos dodatkowo z kolezanki konta-co by maz nie wiedzial:)Chlopy nie musza wszystkiego wiedziec:)
Miszko musi sie udac:)

Posted

jeszcze jedno pamietajcie że jak chcecie zabrać chłopca ze schronu ,on musi mieć kase na hotel i pewność ze do schronu niewróci michu od tygodnia biega sobie beztrosko po całym schronisku ,czego wcze śniej nierobił nawet zagląda do biura ja osobiście jestem zatym by szukać mu stałego domu i jestem przekonany ze michu jest okazem zdrowia jak na swój wiek

Posted

adamo1974 napisał(a):
jeszcze jedno pamietajcie że jak chcecie zabrać chłopca ze schronu ,on musi mieć kase na hotel i pewność ze do schronu niewróci michu od tygodnia biega sobie beztrosko po całym schronisku ,czego wcze śniej nierobił nawet zagląda do biura ja osobiście jestem zatym by szukać mu stałego domu i jestem przekonany ze michu jest okazem zdrowia jak na swój wiek

No to fakt, to spora odpowiedzialność, nawet nie chcę myśleć co by było, gdyby w razie niepowodzenia Michu musiał wrócić do schronu..:shake: totalna porażka, mierzona w kategoriach porażki życiowej..
Ja myślę, że sprawę hotelu można jeszcze przemyśleć, rozpatrzeć różne warianty - za i przeciw i 'pion decyzyjny' się jeszcze wypowie, nikt przecież nie chce źle dla Micha, trzeba szukać rozwiązań optymalnych.

Cioteczko od finansiery, warto zapisywać w rozliczeniowych postach wszelkie zobowiązania, czy to pieniężne, czy dary materialne nawet obietnice bazarków, żeby wszytko było klarowne i nic nie umknęło, dzisiaj się pamięta a za jakiś czas informacje zaginą w gąszczu postów..
Tu trzeba będzie 'przysiąść na doopie' i bardzo pilnować finansów, nie będzie lekko, ale jak się powie 'a' to trzeba będzie powiedzieć 'b' nie będzie wtedy odwrotu, zabierając Micha ze schronu fundujemy mu bilet w jedną stronę, innej opcji nie ma..

Posted

opcji takiej jak serwowanie Michowi hotelu bez kasy na to nawet nie wchodzi w grę ,trzeba chłopaka zabezpieczyć finansowo od co!
Spotkałam znajomego jak by trzeba było to pomoże w transporcie,nawet coś mówił że da 50 zł ,ale dopóki kasy nie zobaczę na własne oczy to nie ma co tego odnotowywać.

Posted

fochu napisał(a):
opcji takiej jak serwowanie Michowi hotelu bez kasy na to nawet nie wchodzi w grę ,trzeba chłopaka zabezpieczyć finansowo od co!
Spotkałam znajomego jak by trzeba było to pomoże w transporcie,nawet coś mówił że da 50 zł ,ale dopóki kasy nie zobaczę na własne oczy to nie ma co tego odnotowywać.

Racja, do obietnic 'obcych' trzeba podchodzić w rezerwą.;)

Posted

RenW napisał(a):
Racja, do obietnic 'obcych' trzeba podchodzić w rezerwą.;)

Znajomy raczej chyba nie nabije mnie w butelkę ;) ale nigdy nic nie wiadomo.
Po mojego Elika zawiózł mnie za free,siedział ze mną 2 godz w schronie zanim się zdecydowałam że biorę Elisia...
No ale zaczekamy i zobaczymy czy kasę faktycznie da

Posted

fochu napisał(a):
po pracy i ja zaglądam do Micha

Aimez_moi napisał(a):
Juz zagladam do Misiaczka......:):)

No to się Ciocie poprawiły. :)

Posted

Odwiedzam Micha :)
Dziewczyny mogę na razie dorzucić dwie dyszki jednorazowo, a potem zobaczę - wszystko zależy od moich wydatków na Alfa, które są nieprzewidywalne.

Posted

Zosia123 napisał(a):
Odwiedzam Micha :)
Dziewczyny mogę na razie dorzucić dwie dyszki jednorazowo, a potem zobaczę - wszystko zależy od moich wydatków na Alfa, które są nieprzewidywalne.

Bardzo dziękujemy w imieniu Micha.:loveu:

Posted

Stonka, cene hotelowania Kikou znasz, okreslila sie?
Adamo, a jakie sa ceny hoteliku, o ktorym piszesz? Jesli sprawdzone i dobre miejsce to chyba nie ma co chlopaka ciągnać 160km pod Zgorzelec. Kasa na transport zasililaby juz michowa skarpete.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Stonka, cene hotelowania Kikou znasz, okreslila sie?
Adamo, a jakie sa ceny hoteliku, o ktorym piszesz? Jesli sprawdzone i dobre miejsce to chyba nie ma co chlopaka ciągnać 160km pod Zgorzelec. Kasa na transport zasililaby juz michowa skarpete.
To samo chodzi mi po głowie..