necianeta89 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Cioteczki a możecie czasem wpaść do mojego tymczasu? Biedaka czeka ciężka operacja i rehabilitacja.... http://www.dogomania.pl/threads/210873-Potr%C4%85cony-Kornel-w-gipsie-beagle-zbieramy-na-konsultacje-i-leczenie-! Quote
Kocurek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ja tak jak pisalam 10 zl stalej ale dopiero od sierpnia(Wplace w drugiej polowie miesiaca). Czasem dorzuce tez cos dodatkowo z kolezanki konta-co by maz nie wiedzial:)Chlopy nie musza wszystkiego wiedziec:) Miszko musi sie udac:) Quote
adamo1974 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ja tak nieśmiało pisze że jest hotel w krotoszynie osoba pewna , mieszka prawie w polu ,michu miałby dużo spokoju ,no i ja bym wyprowadzał micha na spacery wieczorami Quote
adamo1974 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 jeszcze jedno pamietajcie że jak chcecie zabrać chłopca ze schronu ,on musi mieć kase na hotel i pewność ze do schronu niewróci michu od tygodnia biega sobie beztrosko po całym schronisku ,czego wcze śniej nierobił nawet zagląda do biura ja osobiście jestem zatym by szukać mu stałego domu i jestem przekonany ze michu jest okazem zdrowia jak na swój wiek Quote
RenW Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 adamo1974 napisał(a):jeszcze jedno pamietajcie że jak chcecie zabrać chłopca ze schronu ,on musi mieć kase na hotel i pewność ze do schronu niewróci michu od tygodnia biega sobie beztrosko po całym schronisku ,czego wcze śniej nierobił nawet zagląda do biura ja osobiście jestem zatym by szukać mu stałego domu i jestem przekonany ze michu jest okazem zdrowia jak na swój wiek No to fakt, to spora odpowiedzialność, nawet nie chcę myśleć co by było, gdyby w razie niepowodzenia Michu musiał wrócić do schronu..:shake: totalna porażka, mierzona w kategoriach porażki życiowej.. Ja myślę, że sprawę hotelu można jeszcze przemyśleć, rozpatrzeć różne warianty - za i przeciw i 'pion decyzyjny' się jeszcze wypowie, nikt przecież nie chce źle dla Micha, trzeba szukać rozwiązań optymalnych. Cioteczko od finansiery, warto zapisywać w rozliczeniowych postach wszelkie zobowiązania, czy to pieniężne, czy dary materialne nawet obietnice bazarków, żeby wszytko było klarowne i nic nie umknęło, dzisiaj się pamięta a za jakiś czas informacje zaginą w gąszczu postów.. Tu trzeba będzie 'przysiąść na doopie' i bardzo pilnować finansów, nie będzie lekko, ale jak się powie 'a' to trzeba będzie powiedzieć 'b' nie będzie wtedy odwrotu, zabierając Micha ze schronu fundujemy mu bilet w jedną stronę, innej opcji nie ma.. Quote
necianeta89 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Uzupełniłam posty o wpłaty..... ewentualne. Quote
fochu Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 opcji takiej jak serwowanie Michowi hotelu bez kasy na to nawet nie wchodzi w grę ,trzeba chłopaka zabezpieczyć finansowo od co! Spotkałam znajomego jak by trzeba było to pomoże w transporcie,nawet coś mówił że da 50 zł ,ale dopóki kasy nie zobaczę na własne oczy to nie ma co tego odnotowywać. Quote
RenW Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 fochu napisał(a):opcji takiej jak serwowanie Michowi hotelu bez kasy na to nawet nie wchodzi w grę ,trzeba chłopaka zabezpieczyć finansowo od co! Spotkałam znajomego jak by trzeba było to pomoże w transporcie,nawet coś mówił że da 50 zł ,ale dopóki kasy nie zobaczę na własne oczy to nie ma co tego odnotowywać. Racja, do obietnic 'obcych' trzeba podchodzić w rezerwą.;) Quote
fochu Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 RenW napisał(a):Racja, do obietnic 'obcych' trzeba podchodzić w rezerwą.;) Znajomy raczej chyba nie nabije mnie w butelkę ;) ale nigdy nic nie wiadomo. Po mojego Elika zawiózł mnie za free,siedział ze mną 2 godz w schronie zanim się zdecydowałam że biorę Elisia... No ale zaczekamy i zobaczymy czy kasę faktycznie da Quote
RenW Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 W ten upalny dzionek odwiedzam Michusia.:) Michu daje radę w taki skwar? Quote
RenW Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 fochu napisał(a):po pracy i ja zaglądam do Micha Aimez_moi napisał(a):Juz zagladam do Misiaczka......:):) No to się Ciocie poprawiły. :) Quote
Aimez_moi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Poprawiam sie.....ciagle mam przed oczami....oczy Micha...... Quote
Zosia123 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Odwiedzam Micha :) Dziewczyny mogę na razie dorzucić dwie dyszki jednorazowo, a potem zobaczę - wszystko zależy od moich wydatków na Alfa, które są nieprzewidywalne. Quote
RenW Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Aimez_moi napisał(a):Poprawiam sie.....ciagle mam przed oczami....oczy Micha...... Te oczy mnie też prześladują... Quote
RenW Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Zosia123 napisał(a):Odwiedzam Micha :) Dziewczyny mogę na razie dorzucić dwie dyszki jednorazowo, a potem zobaczę - wszystko zależy od moich wydatków na Alfa, które są nieprzewidywalne. Bardzo dziękujemy w imieniu Micha.:loveu: Quote
Aimez_moi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Gdyby byla mozliwosc zrobienia bazarku dla Micha.....mam fajne ciapki....... Quote
fiorsteinbock Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Stonka, cene hotelowania Kikou znasz, okreslila sie? Adamo, a jakie sa ceny hoteliku, o ktorym piszesz? Jesli sprawdzone i dobre miejsce to chyba nie ma co chlopaka ciągnać 160km pod Zgorzelec. Kasa na transport zasililaby juz michowa skarpete. Quote
RenW Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Stonka, cene hotelowania Kikou znasz, okreslila sie? Adamo, a jakie sa ceny hoteliku, o ktorym piszesz? Jesli sprawdzone i dobre miejsce to chyba nie ma co chlopaka ciągnać 160km pod Zgorzelec. Kasa na transport zasililaby juz michowa skarpete. To samo chodzi mi po głowie.. Quote
stonka1125 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Aimez_moi napisał(a):Mozna juz wplacac pieniazki dla Micha? Poczekajmy na Fochu Quote
necianeta89 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Mogę podać nr konta, bo do mnie będą trafiły pieniążki.. Quote
stonka1125 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Pisałam do Fochu, ale się nie pojawia więc piszę. Zgłosił się dom na fb zainteresowany Michem, trwają "przesłuchania" :). Wstrzymajmy się na chwile ze zbieraniem pieniędzy. Quote
Recommended Posts