Julia Wielogorska Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 ODPOCZYWAM SOBIE:lol: Quote
Julia Wielogorska Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Alicja napisał(a)::lol: i po co 2 koszyki :cool3: NIE ZAWSZE SPIA RAZEM;) MNIEJSZY KOSZYK JEST NEONKA BO BYŁ OD POCZATKU JEGO A WIEKSZY DOSTAŁA LIZUNIA. MIAŁY BYC TEJ SAMEJ WIELKOSCI ALE JAK KUPOWAŁAM Z LIZUNIA TO ONA SOBIE TAKI WYBRAŁA :lol::lol: A SPAŁY RAZEM BO NEO ZAJAŁ LIZCE JEJ KOSZYK I TA SIE WCISNEŁA, ZE TO JEJ:) PO 15MINUTACH NEO PRZESZEDŁ DO SWOJEGO KOSZYCZKA :lol: BO JUZ MU CIASNO BYŁO:cool3: Quote
hankasanok Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Julia Wielogorska napisał(a): po co wogóle koszyki!:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 :lol: czyli one tylko śpią :lol: poczekaj jak Ci zarzucą tak jak kiedyś mi że mój pies wogóle nie biega :lol: są takie matoły na dogo Quote
baster i lusi Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Alicja napisał(a)::lol: czyli one tylko śpią :lol: poczekaj jak Ci zarzucą tak jak kiedyś mi że mój pies wogóle nie biega :lol: są takie matoły na dogo o kurde a maje też mają większość w betach:eviltong: ale to nie znaczy że nie biegają.bo w betach najlepiej zrobić fotkę:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 baster i lusi napisał(a):o kurde a maje też mają większość w betach:eviltong: ale to nie znaczy że nie biegają.bo w betach najlepiej zrobić fotkę:evil_lol: i najłatwiej :lol: Quote
Julia Wielogorska Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Alicja napisał(a):i najłatwiej :lol: :lol::lol:własnie najłatwiej :) ciezko mi robic zdiecia na dworze:cool3: bo albo ide sama z dwoma psami to jest juz wtedy nie mozliwe:evil_lol: a jak jedziemy na wycieczke do lasu czy nad wode to zawsze zapomne aparat:evil_lol: i wychodzi na to, ze psy tylko spia hehehehe A Liza ma ADHD i zrobienie zdiecia jej jak spi to tez wyzsza szkoła jazdy:evil_lol::evil_lol: POPRAWIMY SIE :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Julia Wielogorska Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 no to prosze:cool3: zamiat spania q.....................pa:crazyeye: poranna :) a tu patyczek :) Quote
Julia Wielogorska Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 zmywarka :) tylko Liza cały łep wkłada, Neo z gracja je :) Quote
Medorowa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 A jak to się stało, że nas tu wcześniej nie było:hmmmm: Cudowna parka :loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 http://img585.imageshack.us/img585/8480/unbenanntmm.jpg heh ... już wiem dlaczego niektórzy ludzie mają po dwa psy i więcej ... bo produkują dużo brudnych naczyń :evil_lol: i chciałam powiedzieć że ekologiczne namordniki źle dobrałaś ... Lizka nic nie będzie widziała :roll: Quote
hankasanok Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='fioneczka']http://img585.imageshack.us/img585/8480/unbenanntmm.jpg heh ... już wiem dlaczego niektórzy ludzie mają po dwa psy i więcej ... bo produkują dużo brudnych naczyń :evil_lol: i chciałam powiedzieć że ekologiczne namordniki źle dobrałaś ... Lizka nic nie będzie widziała :roll: Julka dziury wytnie i bedzie! ;):evil_lol:, szkoda marnowac wiadereczko :lol: Quote
Julia Wielogorska Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 Medorowa napisał(a):A jak to się stało, że nas tu wcześniej nie było:hmmmm: Cudowna parka :loveu::loveu: zapraszamy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
fioneczka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 mam nadzieję że mnie nie pogonicie ... reklamę roznoszę :) MINI CPN ... zatankuj auto [SIZE=3]klik CPN Quote
hankasanok Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Alicja napisał(a)::lol: będzie pies w masce :grins: BATMAN? a nie BATMANICA!!!:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 hankasanok napisał(a):BATMAN? a nie BATMANICA!!!:evil_lol: Zorro :lol: Quote
Julia Wielogorska Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 [quote name='fioneczka']http://img585.imageshack.us/img585/8480/unbenanntmm.jpg heh ... już wiem dlaczego niektórzy ludzie mają po dwa psy i więcej ... bo produkują dużo brudnych naczyń :evil_lol: i chciałam powiedzieć że ekologiczne namordniki źle dobrałaś ... Lizka nic nie będzie widziała :roll: :lol::lol: Troche zabiegana byłam i nie miałam kiedy odpisac:shake: Neonek to ksiaze i nie chce całej głowy w namordnik wsadzic ;) tylko z gracja liże hehehe A Lizie nawet oczu nie widac bo to dzikus mały. :evil_lol: Tatus mowi, ze po mamusi:evil_lol: J_ulia tez mowi, ze pasujemy do siebie:evil_lol::evil_lol: mamy obie ADHD:cool3: a reklamy mile widziane:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Julia Wielogorska Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 hankasanok napisał(a):Julka dziury wytnie i bedzie! ;):evil_lol:, szkoda marnowac wiadereczko :lol: ;) wiaderko długo nie pozyło................ później były tylko same szczatki... Quote
Julia Wielogorska Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Alicja napisał(a):Zorro :lol: Neonek Lubi sie ubierac:loveu: mamusia go nauczyła:cool3::cool3: i pozuje do zdiec Lize dopiero ucze pozowania:cool3: moja modelka kochana :lol: Quote
hankasanok Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Julia Wielogorska napisał(a):;) wiaderko długo nie pozyło................ później były tylko same szczatki... ojjjjj, czyli nie bedzie BATMANA ani ZORRO!!!!! Quote
Julia Wielogorska Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 hankasanok napisał(a):ojjjjj, czyli nie bedzie BATMANA ani ZORRO!!!!! bedzie :cool3:ale prawdziwe przebranie :cool3:mamusia kupi mu maske i zrobi sesje:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts