Karro Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 biscuit napisał(a):Ja też się przymierzałam wczoraj i skończyło się na zrobieniu trzech arkuszy z polaka. A masz rozpiskę wymagań z przedmiotów ścisłych? Jeżeli nie, mogę i podesłać skany mailem - przynajmniej będziesz wiedzieć, czego się uczyć ;) Mam wszystko rozpisane to co teoretycznie muszę umieć :) unikatowydiament napisał(a):miłej niedzieli:) :) Dzieki :) betty_labrador napisał(a):czesc :bye: Mam na chwile internet wiec korzystam, odwiedzam i pozdrawiam serdecznie Ciebie i piesia :D :loveu: Zdjec nowych nie widać :cool3: Zdjęć mam sporo ale dodam po testach kalyna napisał(a):no to zasypiesz nas sporą ilością nowych fot, w końcu będziesz mieć zaległości :D Zasypię zasypię :) Kaja10014 napisał(a):I jak po humanie? :) Poszło mi dobrze, nawet bardzo dobrze z tego co widziałam z odpowiedzi. A rozprawka też nie była najgorsza :) Quote
xyzxyz Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 W sumie, to ja się też nie uczę na jutro :diabloti: PJN - polski jest najważniejszy - a polski faktycznie był mega prosty :multi: A jakich lektur użyłaś w argumentach w rozprawce? :) Quote
Aleksa. Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 biscuit napisał(a):W sumie, to ja się też nie uczę na jutro :diabloti: PJN - polski jest najważniejszy - a polski faktycznie był mega prosty :multi: A jakich lektur użyłaś w argumentach w rozprawce? :) mieliście łatwy, bo my rok temu mielismy trudny O ! :diabloti: Quote
Nemooo Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 understandme napisał(a): Poszło mi dobrze, nawet bardzo dobrze z tego co widziałam z odpowiedzi. A rozprawka też nie była najgorsza :) No to Gratulacje :) Czyżby egzamin po gimnazjum ??? :) Quote
Karro Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 [quote name='biscuit']W sumie, to ja się też nie uczę na jutro :diabloti: PJN - polski jest najważniejszy - a polski faktycznie był mega prosty :multi: A jakich lektur użyłaś w argumentach w rozprawce? :) Dziady, Zemsta i Kamienie na Szaniec, a Ty? [quote name='Aleksandra95']mieliście łatwy, bo my rok temu mielismy trudny O ! :diabloti: No i całe szczescie że mieliśmy łatwy :diabloti: [quote name='Nemooo']No to Gratulacje :) Czyżby egzamin po gimnazjum ??? :) Tak :) Jutro najgorszy dzień... OGŁASZAM WSZEM I WOBEC ŻE WYGRAŁAM KONKURS ZAKLINACZA PSÓW I WYDAWNICTWA ILLUMINATO!!! TE ZDJĘCIA BRAŁY UDZIAŁ W KONKURSIE: Quote
Karro Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 unikatowydiament napisał(a):więc podwójne gratulacje! Dziękuję :loveu: Quote
Nemooo Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 SUPER!!!! I znowu gratulacje :) Ja test dopiero za ROK :multi: Quote
Talucha Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Łaaa, super, gratuluję wygranej i powodzenia na kolejnych testach :) Quote
Karro Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Nemooo napisał(a):SUPER!!!! I znowu gratulacje :) Ja test dopiero za ROK :multi: Haha no widzisz a ja już będę miała z głowy :) Talucha napisał(a):Łaaa, super, gratuluję wygranej i powodzenia na kolejnych testach :) Dzięki :) A co do testów to już nie dziękuję co by nie zapeszyć ;) Quote
Nemooo Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 understandme napisał(a):Haha no widzisz a ja już będę miała z głowy :) Oj tam oj tam :) Jeszcze nie jestem gotowy psychicznie! :D Quote
kalyna Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Gratulujemy :loveu: A jaka to nagroda? a zdjęcia świetne :loveu: Quote
Nemooo Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 kalyna napisał(a):A jaka to nagroda? Właśnie, właśnie ??? :D Quote
*Magda* Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Świetne te zdjęcia Cesara :loveu: Gratuluję testów :) Quote
Bernese Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-HRDsa5wl_1w/T4hFd0VUd7I/AAAAAAAAAZI/trxqIGQUJ44/s640/konkurs%2010p.jpg Niesamowity psiak! :):) Gratulacje!! Quote
Karro Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [quote name='Nemooo']Oj tam oj tam :) Jeszcze nie jestem gotowy psychicznie! :D To za rok musisz być :D [quote name='kalyna']Gratulujemy :loveu: A jaka to nagroda? a zdjęcia świetne :loveu: [quote name='Nemooo']Właśnie, właśnie ??? :D Nagrodą jest książka i niespodzianka :) [quote name='magdabroy']Świetne te zdjęcia Cesara :loveu: Gratuluję testów :) [quote name='Kaaasia']Gratki testów i konkursu :multi: [quote name='Bernese']https://lh4.googleusercontent.com/-HRDsa5wl_1w/T4hFd0VUd7I/AAAAAAAAAZI/trxqIGQUJ44/s640/konkurs 10p.jpg Niesamowity psiak! :):) Gratulacje!! Dzieki :) Quote
Karro Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Kaja10014 napisał(a):A po dzisiejszym jak? :) Najgorzej mi poszło z przedmiotów przyrodniczych, z matmą myślę, że nie jest źle. :) Zobaczymy dzisiaj jak już będą odpowiedzi :) Quote
wikikoniki Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 już chyba są, bo koleżanki na facebooku pisały. gratulacje :loveu: Quote
Karro Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 wikikoniki napisał(a):już chyba są, bo koleżanki na facebooku pisały. gratulacje :loveu: Sprawdzałam na dwóch stronach i jeszcze nie ma ;) Mają być między 13 - 14 czyli jakoś za chwilę powinny się pojawić ;) Quote
wikikoniki Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,11611337,Egzamin_gimnazjalny_2012__Czesc_matematyczno_przyrodnicza_.html Quote
Karro Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 [quote name='Nemooo']I co ?! Są już ??? [quote name='wikikoniki']http://edukacja.gazeta.pl/edukacja/1,101865,11611337,Egzamin_gimnazjalny_2012__Czesc_matematyczno_przyrodnicza_.html Już znalazłam też na innych stronach. Trochę cienko mi poszło. Z matmy z zamkniętych 13/20 a z przyrodniczych 15/24:( Quote
Nemooo Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Jezu.... Musze zacząć się uczyć :/ hehehe :diabloti: Quote
Recommended Posts