wikikoniki Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Fajny ten co sama zrobiłaś :) A skąd wytrzasnęłaś ten w sygnaturce ? Quote
Karro Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 magdabroy napisał(a):Ładny banerek :loveu: Dzieki :) wikikoniki napisał(a):Fajny ten co sama zrobiłaś :) A skąd wytrzasnęłaś ten w sygnaturce ? Od Bernese :) Niedługo ponownie się otworzy z grafiką, usunęło ją przez tą awarię... Quote
Asiaczek Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Po prostu cudne zdjęcie! https://lh3.googleusercontent.com/-YZLMcDR7s_s/T3sig3y4ztI/AAAAAAAAAUg/eaTXnISdC7o/s640/4.JPG Pzdr. Quote
Oscar Patric Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='understandme']Dziękuję za zrozumienie :) A ten bannerek sama sobie zrobiłam :) To mój pierwszy. :multi: piękny,trzymamy kciuki za testy:) Quote
Luzia Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Witam się po raz pierwszy i za pewne nie ostatni :) https://lh4.googleusercontent.com/-6NXOdUn7eY8/T3sifcJn4NI/AAAAAAAAAUI/bcwmECigaEM/s640/3.JPG Piękny psiak, w zimie na pewno jest się do czego przytulać. :loveu: Poza tym piękna rasa psa, w końcu nasza rodowita ;) Quote
KT Arts Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-YZLMcDR7s_s/T3sig3y4ztI/AAAAAAAAAUg/eaTXnISdC7o/s640/4.JPG Cudne :loveu: Czy może być coś piękniejszego niż takie fafelki ?:) Quote
Bernese Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 wikikoniki napisał(a):To tak się da ? :O W grafice wszystko się da :) Quote
Karro Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='biscuit']Jak tam przygotowania do egzaminów? :grins: No właśnie przymierzam się do powtórki :) [quote name='Misia&Ruby']Przepiękny banerek :) Dzięki :) Proszę jeszcze o cierpliwość! Po 26 wrócę do normalnego użytkowania dogo ;) Quote
Kaaasia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='understandme']No właśnie przymierzam się do powtórki :) Proszę jeszcze o cierpliwość! Po 26 wrócę do normalnego użytkowania dogo ;) Nie będzie tak źle. Wszyscy trzymamy za zdających kciuki, więc z tak pozytywną energią musi być dobrze ;) Quote
Luzia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Kaaasia napisał(a):Nie będzie tak źle. Wszyscy trzymamy za zdających kciuki, więc z tak pozytywną energią musi być dobrze ;) Najważniejsze to się zbytnio nie denerwować bo wtedy nawet jak się umie to w głowie pustkami świeci :lol: Quote
vaness Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 właśnie , pytania bierz na logikę , nie tylko na wiedzę ;) trzymam kciuki , że będziesz miała mega dużo punktów i dostaniesz się do wymarzonego liceum/technikum :) Quote
*Magda* Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='understandme'] Ale cudo dostałam od Bernese :) W jakimś wątku przeczytałam, że takie migające banerki są na dogo usuwane :( Ale teraz nie pamiętam gdzie to czytałam :shake: Quote
xyzxyz Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ja też się przymierzałam wczoraj i skończyło się na zrobieniu trzech arkuszy z polaka. A masz rozpiskę wymagań z przedmiotów ścisłych? Jeżeli nie, mogę i podesłać skany mailem - przynajmniej będziesz wiedzieć, czego się uczyć ;) Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 magdabroy napisał(a):W jakimś wątku przeczytałam, że takie migające banerki są na dogo usuwane :( Ale teraz nie pamiętam gdzie to czytałam :shake: Pewnie w regulaminie :evil_lol: Quote
Bernese Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Ja akurat mam animowany i nic się nie stało. Napiszę do moderatora może on zdziała ;) Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Bernese napisał(a):Ja akurat mam animowany i nic się nie stało. Napiszę do moderatora może on zdziała ;) Ale to jest bardzo delikatna animacja ;) chodzi o takie które męczą oczy i odwracają uwagę :lol: Quote
betty_labrador Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 czesc :bye: Mam na chwile internet wiec korzystam, odwiedzam i pozdrawiam serdecznie Ciebie i piesia :D :loveu: Zdjec nowych nie widać :cool3: Quote
kalyna Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 no to zasypiesz nas sporą ilością nowych fot, w końcu będziesz mieć zaległości :D Quote
Recommended Posts