Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']Ale dzisiaj jestem dumna z Cesara. Otóż poszliśmy do parku popracowac nad Brunem Brunomani. Wzięłam Bruna na smycz, chodziłam z nim, a Cesar (linkę miał asekuracyjnie, ciągał ją po ziemi a potem już chodził bez linki) Szedł obok mnie, zupełnie luźno, grzecznie, równo. Jestem taka z niego dumna! :multi: Wspaniale się zachowywał! Niczym pitbull Junior Millana ;) A i z Brunem tez już jest lepiej, trzeba było mu co nieco przypomnieć :)

Gratulacje dla Misiaczka! :multi: :)

https://lh5.googleusercontent.com/-xrJc7aFUKHs/T2TXRFh0LDI/AAAAAAAAAK8/MdFhtuEodVY/s640/2.jpg
Ale bym się chciała przytulić do Cesarka :loveu: Musi mieć super futerko w dotyku :)

Posted

[quote name='understandme']Ale dzisiaj jestem dumna z Cesara. Otóż poszliśmy do parku popracowac nad Brunem Brunomani. Wzięłam Bruna na smycz, chodziłam z nim, a Cesar (linkę miał asekuracyjnie, ciągał ją po ziemi a potem już chodził bez linki) Szedł obok mnie, zupełnie luźno, grzecznie, równo. Jestem taka z niego dumna! :multi: Wspaniale się zachowywał! Niczym pitbull Junior Millana ;) A i z Brunem tez już jest lepiej, trzeba było mu co nieco przypomnieć :)

Super!!! :multi:

Posted

Dziękujemy wszystkim :loveu::loveu:

A teraz specjalnie dla Was niespodzianka! :multi:

[video=youtube;mrHNoJW_Nn4]http://www.youtube.com/watch?v=mrHNoJW_Nn4[/video]

Posted

deer_1987 napisał(a):
Filmik i jaki madry Cesar :loveu:

magdabroy napisał(a):
Jak ładnie Cesar ćwiczy komendy :)

wikikoniki napisał(a):
Jaka z niego jest duża kluuuuuska ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Słodycz sama ! :D

Nie słodźcie mu już tak :evil_lol::evil_lol:

Nemooo napisał(a):
Ale pięknie ćwiczy!!! Gratulacje :D Wygłaskaj Cesarka ode mnie :D

Dzięki! Wygłaskany! :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zasluguje na pochwaly :loveu:

Tylko nie za dużo tych pochwał bo przestanie się słuchać :evil_lol: Nie no dzisiaj naprawdę mu się nalezy :loveu:

Posted

[quote name='understandme']Tylko nie za dużo tych pochwał bo przestanie się słuchać :evil_lol: Nie no dzisiaj naprawdę mu się nalezy :loveu:
Skad ja to znam :evil_lol: ale on zasluzyl :loveu: