Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Może wartoby zaproponować troszkę dłuższą kurację, skoro on woli na zimnym spać :roll: Wiem, że to nic fajnego, ale może w tym wypadku byłoby to wskazane ;)

Jak pojedziemy jutro do weta, to pogadam z nim, czy to spanie na betonie ma na to wpływ. Dzięki za podpowiedź :)

Posted

Dziękuję wszystkim. Z Cesarem nie jest źle trochę się poprawiło, może sam to zwalczy i obejdzie się bez weta :multi:

betty_labrador napisał(a):
duzo zdrówka dla Cesarka ;) na ktora łapę/łapy kuleje? bo nie mogę sie doszukać?

Na prawą przednią.

Posted

understandme napisał(a):
Dziękuję wszystkim. Z Cesarem nie jest źle trochę się poprawiło, może sam to zwalczy i obejdzie się bez weta :multi:

Na prawą przednią.

uuu,, pytam bo raz przykro mi, a dwa Tosca tez tak ostatnio miewa. Zwłaszcza po dluugich spacerach, -dlatego dzis tylko godzina biegania- i zdaje sie ze od lezenia w weekendy na twardej podlodze-to jest w dmu u rodzicow. Rok temu jak jeszcze tu mieszkalam nie miala takich problemow, odkad mieszkam w miescie, i przybywam raz na tydzien do domu to tak sie czasem dzieje- kuleje wlasnie na prawa łapkę, zwłaszcza po leżeniu dłuzszym na tej podlodze, no i po spacerach.
Bylam u weta nic nie wyczul, dal jej tabletki przeciwzapalne i przeciwbolowe. i Bedziemy dalej patrzeć-ciekawe skąd to sie bierze :roll:

Posted

[quote name='betty_labrador']uuu,, pytam bo raz przykro mi, a dwa Tosca tez tak ostatnio miewa. Zwłaszcza po dluugich spacerach, -dlatego dzis tylko godzina biegania- i zdaje sie ze od lezenia w weekendy na twardej podlodze-to jest w dmu u rodzicow. Rok temu jak jeszcze tu mieszkalam nie miala takich problemow, odkad mieszkam w miescie, i przybywam raz na tydzien do domu to tak sie czasem dzieje- kuleje wlasnie na prawa łapkę, zwłaszcza po leżeniu dłuzszym na tej podlodze, no i po spacerach.
Bylam u weta nic nie wyczul, dal jej tabletki przeciwzapalne i przeciwbolowe. i Bedziemy dalej patrzeć-ciekawe skąd to sie bierze :roll:

Dziwne, podhalan naszej znajomej ma bardzo podebne objawy w podobnych sytuacjach :roll: U nas jest trochę inna sprawa, bo Cesar ma niestety te stawy trochę zdeformowane. :roll:

[quote name='Vilena']https://lh5.googleusercontent.com/-eyOlDM6z5vg/T1yY8rmO9jI/AAAAAAAAAE0/58x42k22F1U/s640/3.jpg
Radosny pycholek! :loveu:

Życzymy zdrowia psiakowi!

Dziękujemy! :loveu:

[quote name='kalyna']https://lh5.googleusercontent.com/-VP4RUn8mLpc/T1yY7nQCD4I/AAAAAAAAAEs/YRNnC7tJU-0/s640/2.jpg wiadomo kto tu pilnuje :)

https://lh3.googleusercontent.com/-qRVlgsfEWGw/T1yY1FNuBAI/AAAAAAAAADw/RU3dwpfvqw4/s640/1.jpg właśnie zdałam sobie sprawę ile wyczesywania jest przy linieniu :o

Przy codziennym wyczesywanie w okresie linienia w zeszłym codziennie wyczesywałam 10 litrowy kuber pełen sierści. ;)
[quote name='deer_1987']Tego Wam zyczymy!

[quote name='unikatowydiament']zdrówka dla pięknisia:)

Dziękujemy :multi: Z Cesarem jest dobrze, jeszcze nie idealnie ale jest o wiele lepiej niż wczoraj, dlatego nie pojechaliśmy do weta. Oby tak dalej! :multi:

Aaaa to macie kilka fotek białaska

Posted

wikikoniki napisał(a):
On jest taki słodki nieporadny na tych zdjęciach <3

Taki ciapcioch :loveu::loveu:

magdabroy napisał(a):
Słodki misiaczek :loveu:

:loveu: