Paula03 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-hNIF9hoUpHU/T1JRFC8woBI/AAAAAAAAADg/5X2E9jvGY84/s640/9.jpg Piękny :loveu: Quote
Karro Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='magdabroy']A masz namiary (imię, nazwisko) na tę dziewczynę? Jeśli masz, to możesz wyszukać ją na nk co jakiś czas i w razie znalezienia zdjęć Cesara, zgłosić to do administratora strony ;) Wlasnie nie mam namiarow :( [quote name='Aleksandra95']domyślam się nawet która. Mozesz napisac cos wiecej? Do Ciebie tez pisala? [quote name='Paula03']https://lh3.googleusercontent.com/-hNIF9hoUpHU/T1JRFC8woBI/AAAAAAAAADg/5X2E9jvGY84/s640/9.jpg Piękny :loveu: ;) A teraz zle wiadomosci. Cesar znowu zaczal utykac :( jutro jedziemy najprawdopodobniej do weta. :( Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='understandme']A teraz zle wiadomosci. Cesar znowu zaczal utykac :( jutro jedziemy najprawdopodobniej do weta. :([/QUOTE] A nie przeforsowal sie ostatnio? Quote
Karro Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 No wlasnie wszystko delikatnie robilismy, nawet wczoraj nie szalal :( Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='understandme']No wlasnie wszystko delikatnie robilismy, nawet wczoraj nie szalal :([/QUOTE] No to bedziemy trzymac kciuki za weta, zeby to nic powaznego nie bylo. Quote
Karro Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='deer_1987']No to bedziemy trzymac kciuki za weta, zeby to nic powaznego nie bylo.[/QUOTE] Dziekujemy przydadza sie. Mysle ze to zapalenie jakies powrocilo :( oby nic gorszego ;( Quote
taxelina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='understandme']Dziekujemy przydadza sie. Mysle ze to zapalenie jakies powrocilo :( oby nic gorszego ;([/QUOTE] Pomysl o tym CetylM, nie moge zagwarantowac ze u Was sie przyda ale moge go polecic Quote
KT Arts Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='understandme']Dziekujemy przydadza sie. Mysle ze to zapalenie jakies powrocilo :( oby nic gorszego ;([/QUOTE] Też bedę trzymac kciuki, niech szybko wyzdrowieje :) Quote
lasoa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ojej... Mam nadzieje ze to nic groźnego i jest to objaw wczorajszego spacerku. Trzymamy kciuki! Quote
roadtonowhere Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witam jestem tu po raz pierwszy i nie żałuję, że tu zaglądnęłam :D Piękne zwierzaczki i będę zaglądała tu częściej. :) Quote
betty_labrador Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 eh zapalenie.. trzymam kciuki oby to nic poważnego... Quote
Karro Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Wpadam z telefonu powiedziec tylko tyle, ze tak szybkiego rozwoju choroby jeszcze nie bylo :( wczoraj rano nieznacznie utykal, wieczorem powaznie kulal. Taki stan rozwijal sie wczesniej w ciagu kilku a nie jednego dnia! jak tylko wroce ze szkoly jedziemy do weta. Quote
łamAga Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ojc :-(:-( koniecznie napiszcie co wet powiedział Quote
taxelina Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 understandme napisał(a):Wpadam z telefonu powiedziec tylko tyle, ze tak szybkiego rozwoju choroby jeszcze nie bylo :( wczoraj rano nieznacznie utykal, wieczorem powaznie kulal. Taki stan rozwijal sie wczesniej w ciagu kilku a nie jednego dnia! jak tylko wroce ze szkoly jedziemy do weta. Kurcze :( Trzymamy kciuki! Quote
Karro Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Zaraz jadę do weta, tylko zjem obiad. Zobaczymy co powie :( Quote
paulaa. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kurcze, trzymam kciuki, żeby jednak nic poważnego... I oczywiście dużo zdrówka dla Cezarka! Quote
Karro Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Dziękujemy wszystkim. Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Okazało się to, tak jak myślałam, zapaleniem stawów.Dostał dwa zastrzyki. Jutro jedziemy na kontrolę. Wet powiedział, że on być może tak poprostu ma. Że w wyniku deformacji, którą ma, zapalenie może następnym razem powrócić za np rok, i następnym razem za np 10 lat. Zobaczymy przez noc jaki będzie efekt zastrzyków. Ogólnie jesteśmy dobrej myśli. Zważyłam Cesara. Waży on 51,5 kg a w pażdzierniku ważył ponad 52 i jeszcze rósł! Także z jego wagi jestem bardzo zadowolona, poza tym bez oporów wszedł do weterynarza i chciał mu nawet dać buziaczka, tylko, że wet nie był chętny. Zobaczymy co jutro weterynarz powie na kontroli. Generalnie jesteśmy dobrej myśli. Quote
*Magda* Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Trzymam kciuki za Cesara ;) Będzie (musi być) dobrze :) Quote
kajkoowa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Gratuluję postępów w szkoleniu! :) I dużo zdrowia życzymy! Quote
Karro Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Dziękuję za kciuki, przydadzą się :loveu: Idę dać mu kolację, zobaczę co tam u Cesarka ;) Was odwiedzę jutro, bo dziś, jakoś nie mam siły ;) Quote
taxelina Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Trzymamy kciuki zeby zapalenie udalo sie zwalczyc i zeby nie powracalo za czesto! Quote
Recommended Posts