Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']A masz namiary (imię, nazwisko) na tę dziewczynę? Jeśli masz, to możesz wyszukać ją na nk co jakiś czas i w razie znalezienia zdjęć Cesara, zgłosić to do administratora strony ;)
Wlasnie nie mam namiarow :(
[quote name='Aleksandra95']domyślam się nawet która.
Mozesz napisac cos wiecej? Do Ciebie tez pisala?

[quote name='Paula03']https://lh3.googleusercontent.com/-hNIF9hoUpHU/T1JRFC8woBI/AAAAAAAAADg/5X2E9jvGY84/s640/9.jpg
Piękny :loveu:

;)

A teraz zle wiadomosci. Cesar znowu zaczal utykac :( jutro jedziemy najprawdopodobniej do weta. :(

Posted

[quote name='understandme']No wlasnie wszystko delikatnie robilismy, nawet wczoraj nie szalal :([/QUOTE]
No to bedziemy trzymac kciuki za weta, zeby to nic powaznego nie bylo.

Posted

[quote name='deer_1987']No to bedziemy trzymac kciuki za weta, zeby to nic powaznego nie bylo.[/QUOTE]

Dziekujemy przydadza sie. Mysle ze to zapalenie jakies powrocilo :( oby nic gorszego ;(

Posted

[quote name='understandme']Dziekujemy przydadza sie. Mysle ze to zapalenie jakies powrocilo :( oby nic gorszego ;([/QUOTE]
Pomysl o tym CetylM, nie moge zagwarantowac ze u Was sie przyda ale moge go polecic

Posted

[quote name='understandme']Dziekujemy przydadza sie. Mysle ze to zapalenie jakies powrocilo :( oby nic gorszego ;([/QUOTE]

Też bedę trzymac kciuki, niech szybko wyzdrowieje :)

Posted

Wpadam z telefonu powiedziec tylko tyle, ze tak szybkiego rozwoju choroby jeszcze nie bylo :( wczoraj rano nieznacznie utykal, wieczorem powaznie kulal. Taki stan rozwijal sie wczesniej w ciagu kilku a nie jednego dnia! jak tylko wroce ze szkoly jedziemy do weta.

Posted

understandme napisał(a):
Wpadam z telefonu powiedziec tylko tyle, ze tak szybkiego rozwoju choroby jeszcze nie bylo :( wczoraj rano nieznacznie utykal, wieczorem powaznie kulal. Taki stan rozwijal sie wczesniej w ciagu kilku a nie jednego dnia! jak tylko wroce ze szkoly jedziemy do weta.

Kurcze :( Trzymamy kciuki!

Posted

Dziękujemy wszystkim.

Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Okazało się to, tak jak myślałam, zapaleniem stawów.Dostał dwa zastrzyki. Jutro jedziemy na kontrolę.
Wet powiedział, że on być może tak poprostu ma. Że w wyniku deformacji, którą ma, zapalenie może następnym razem powrócić za np rok, i następnym razem za np 10 lat. Zobaczymy przez noc jaki będzie efekt zastrzyków. Ogólnie jesteśmy dobrej myśli. Zważyłam Cesara. Waży on 51,5 kg a w pażdzierniku ważył ponad 52 i jeszcze rósł! Także z jego wagi jestem bardzo zadowolona, poza tym bez oporów wszedł do weterynarza i chciał mu nawet dać buziaczka, tylko, że wet nie był chętny. Zobaczymy co jutro weterynarz powie na kontroli. Generalnie jesteśmy dobrej myśli.

Posted

Dziękuję za kciuki, przydadzą się :loveu: Idę dać mu kolację, zobaczę co tam u Cesarka ;)

Was odwiedzę jutro, bo dziś, jakoś nie mam siły ;)