Asiaczek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='betty_labrador']czesc! :) te zimowe spacery mnie zachwycają :loveu: i zdjecia :D wszystkie psy szczesliwe. Nie wiem po co weti mówią żeby nie wychodzic w zimę z psami na długie spacery? :eviltong: jak dla nich im dłuższy tym lepszy :D http://img46.imageshack.us/img46/2343/12974706.jpg to super ;) pozdrawiamy :) Bo to zalezy od tego, o jakich psach mówił wet. Wyobrazasz sobie np. jamniczki lub czi na długim spacerze w mroźny dzień...? pzdr. Quote
Karro Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Wet miał po części racje, tak jak pisze Asiaczek. Ale jak się ma psy pochodzące z gór to nie trzeba się martwić. Cesar śpi na dworze, nie jest mu zimno, kilka razy dziennie idziemy się trochę zagrzać do kotłowni i jest okej. Prezentujemy sie w taksóweczce z bazarku :loveu:! Quote
betty_labrador Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Bo to zalezy od tego, o jakich psach mówił wet. Wyobrazasz sobie np. jamniczki lub czi na długim spacerze w mroźny dzień...? pzdr. nie, tak samo jak yorki czy chihuahułki ;) tylko weci niech konkretyzują bo tak to każdy wg własnej opini mówi co wie ;) Quote
paulaa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Super mu w tej obróżce, uwielbiam wyroby taks. :smile: Quote
Karro Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 wikikoniki napisał(a):Ślicznie :loveu: Kłapouch ! hihi :loveu: betty_labrador napisał(a):nie, tak samo jak yorki czy chihuahułki ;) tylko weci niech konkretyzują bo tak to każdy wg własnej opini mówi co wie ;) :) paulaa. napisał(a):Super mu w tej obróżce, uwielbiam wyroby taks. :smile: Ja tez bardzo lubie, mimo, że to nasz pierwszy zakup u taks :loveu: Fajnie, że się podoba :) Quote
Kirinna Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 jestem z rewizytą pieknego masz miśka:) Quote
Molowe Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 fajnie wygląda w tej obroży od taks kochany misio :loveu: Quote
Naklejka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Dziwnie wysoko ma założoną tą obroże... ;) Quote
Karro Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Kirinna napisał(a):jestem z rewizytą pieknego masz miśka:) Hej! Dzięki! :loveu: Molowe napisał(a):fajnie wygląda w tej obroży od taks kochany misio :loveu: Mi tez się podoba :loveu: Naklejka napisał(a):Dziwnie wysoko ma założoną tą obroże... ;) A to tak co by miec większą kontrolę nad nim przy prowadzeniu :) Quote
łamAga Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 http://img585.imageshack.us/img585/1929/47373443.jpg sliczna ta obróżka :loveu: Quote
Karro Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 [quote name='dOgLoV']http://img585.imageshack.us/img585/1929/47373443.jpg sliczna ta obróżka :loveu: Mi tez się bardzo podoba :loveu: Quote
taxelina Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Bo to zalezy od tego, o jakich psach mówił wet. Wyobrazasz sobie np. jamniczki lub czi na długim spacerze w mroźny dzień...? pzdr. A tu sie troche nie zgodze :diabloti: Sherry wychodzi na dluzsze spacery ale jesli jest duzy mroz to ma na sobie hurtta kurtke i tyle :) Quote
vaness Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 witam pierwszy raz :) http://img94.imageshack.us/img94/9156/67592132.jpg jakie ładne zdjęcie ;) Quote
Paula03 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Śliczna obroża :loveu::loveu::loveu: A do nas jeszcze nie przyszły taksówki :shake: No, ale to chyba normalne, do mnie wszystko dociera z opóźnieniem :lol: Quote
betty_labrador Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 hej jak tam niedziela minęła? był spacerek i zdjecia?:cool3: Quote
kalyna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ale ja mam ostatnio refleks :roll: pierwsze co zobaczyłam jak weszłam to: jaka kolorowa obroża,u mnie żadna nie jest taka czysta :D po czym doczytałam, że są nowe :) Ale ładnie mu w niej, takiego miłego misia przypomina ;) Quote
Karro Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='kalyna']Ale ja mam ostatnio refleks :roll: pierwsze co zobaczyłam jak weszłam to: jaka kolorowa obroża,u mnie żadna nie jest taka czysta :D po czym doczytałam, że są nowe :) Ale ładnie mu w niej, takiego miłego misia przypomina ;) Hihi :D Bo to jest taki miły miś :loveu: Ale tylko dla zaakceptowanych prze ze mnie osób :evil_lol: [quote name='betty_labrador']hej jak tam niedziela minęła? był spacerek i zdjecia?:cool3: W niedzielę byłam na meczu Turowa :loveu: Zdjęcia będą ale trochę potem ;) [quote name='Vilena']Widzę fajną ekipę, będę zaglądać :D Hej! :) [quote name='bety']Głaski dla białego misia :) Pzdr Dziękujemy :) [quote name='Paula03']Śliczna obroża :loveu::loveu::loveu: A do nas jeszcze nie przyszły taksówki :shake: No, ale to chyba normalne, do mnie wszystko dociera z opóźnieniem :lol: Mi też się obroża podoba :) Dojdzie i do Was ;) [quote name='vaness']witam pierwszy raz :) http://img94.imageshack.us/img94/9156/67592132.jpg jakie ładne zdjęcie ;) Witamy witamy. Trochę się mało odzywam, bo nęka mnie grypa żołądkowa :shake: Quote
vaness Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 understandme napisał(a): Trochę się mało odzywam, bo nęka mnie grypa żołądkowa :shake: to zdrowiej ! :calus: Quote
Molowe Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 oj szczerze współczuję niestety miałam ten sam problem w zeszłym tygodniu no nic trzeba się przemęczyć i dać radę życzę szybkiego powrotu do zdrowia ! całuski ode mnie i Molly :loveu: Quote
Recommended Posts