Karro Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='Paula03']http://img685.imageshack.us/img685/2820/31957251.jpg W ogóle do nie widać :diabloti: No przecież :D [quote name='sator_k_']http://img35.imageshack.us/img35/2451/26905342.jpg Nie dość, że miłość między kotkami to jeszcze między tym futerkiem na którym śpią ;) [quote name='kalyna']koty to mają jednak za dobrze :D i portrecik :loveu: uwielbiam portrety Cezara tak ładnie wychodzi :) Dzięki. :loveu: Jednak koty u nas są zdecydowanie za bardzo rozpieszczone. [quote name='Aleksandra95']Cesar taki fajny miiiś.:loveu: :loveu: Zrobiłam szarpak dla Cesara mały a duży jest w trakcie robienia! Zdjęcia będa później ;) Quote
Speedymania Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dodajmy jeszcze, że zrobiłaś szarpak dla Bruna, za co jest Ci niebiańsko wdzięczny. Dziękujemy za prezencik i superaśny spacerek ! Quote
Karro Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Brunomania napisał(a):Dodajmy jeszcze, że zrobiłaś szarpak dla Bruna, za co jest Ci niebiańsko wdzięczny. Dziękujemy za prezencik i superaśny spacerek ! Nie ma za co :loveu: Quote
astridq Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Brunomania napisał(a):Dodajmy jeszcze, że zrobiłaś szarpak dla Bruna Chyba Szaguś i Aston ustawią się w kolejce albo po prostu mnie wtajemniczysz ;) Quote
Karro Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 astridq napisał(a):Chyba Szaguś i Aston ustawią się w kolejce albo po prostu mnie wtajemniczysz ;) mam jeszcze skrawek materiału dał Was :) Quote
astridq Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 understandme napisał(a):mam jeszcze skrawek materiału dał Was :) Wow!! Zawsze chciałam nauczyć się takich rzeczy ale nigdy nie miałam cierpliwości. A przydałoby się bo Aston niszczy zabawki z prędkością światła! Quote
Karro Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Wczoraj fajnie wyszło słoneczko, dlatego są i zdjęcia: Quote
Karro Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Szarpaki. Niestety starczyło materiału tylko na jeden długi. Quote
KT Arts Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Siemka miśki ! :loveu: Słodki pychol ma ten twój białasek :loveu: http://img441.imageshack.us/img441/350/86875303.jpg to zdjęcie jest zaj*biste :loveu: ach ta beztroska ;) Quote
Karro Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='deer_1987']pogody Wam zazdroscimy :D tylko wczoraj taka była i tez nie przez cały dzień :( [quote name='Niufciak']Siemka miśki ! :loveu: Słodki pychol ma ten twój białasek :loveu: http://img441.imageshack.us/img441/350/86875303.jpg to zdjęcie jest zaj*biste :loveu: ach ta beztroska ;) Dzięki :loveu: Quote
Karro Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Nienawidzę takiej pogody... U nas tak było ostatnio, spacery deszczowe... Wiecie co? Juz dawno sobie zaplanowałam, że w przyszłości wezmę podhalana ze schronu. :) Quote
KT Arts Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Weź Zulę :loveu: Będziesz miec wspaniały duet :loveu: Ja marzę żeby mieć 2 niufy, ale niestety na razie nie realne :) Quote
Karro Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 deer_1987 napisał(a):a kiedy bedzie to w przyszlosci? :) Niestety, póki co nie mamy warunków na dwa psy :( Kolejny pies dopiero będzie, albo jak Cesara zabraknie:( albo jak ja będę miała dom z warunkami na więcej niż jednego psa, a to napewno nie będzie prędko :( Gdyby to tylko ode mnie zależało to bym wzięła jakąś malutką kruszynke na dt, ale niestety rodzice się napewno nie zgodzą. Niufciak napisał(a):Weź Zulę :loveu: Będziesz miec wspaniały duet :loveu: Ja marzę żeby mieć 2 niufy, ale niestety na razie nie realne :) Gdybym mogła już by była u mnie :loveu: Mam nadzieję że znajdzie wspaniały dom :loveu: Quote
astridq Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 understandme napisał(a): Gdyby to tylko ode mnie zależało to bym wzięła jakąś malutką kruszynke na dt, ale niestety rodzice się napewno nie zgodzą Póki nie zapytasz to się nie dowiesz ;) Ja gorąco zachęcam do bycia DT. Wiadomo,że dużo obowiązków i odpowiedzialności ale też ogromna satysfakcja! Quote
Naklejka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ja męczyłam rodziców o DT, dwa razy zgodzili się na świnki, za tym drugim DT zmieniło się w DS i już nie mam pozwolenia na branie świnek na DT :lol: Męczyłam by wziąć psa na DT, nie zgodzili się nawet jeśli było by nam za to płacili... Co dziwne na hotelowanie psów w wakacje się zgodzili... Quote
Karro Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 astridq napisał(a):Póki nie zapytasz to się nie dowiesz ;) Ja gorąco zachęcam do bycia DT. Wiadomo,że dużo obowiązków i odpowiedzialności ale też ogromna satysfakcja! Juz rozmawiałam na ten temat, tato nie wyobraza sobie mieć jakiegokolwiek psa w domu, a na podwórku nie mamy warunków na dwa, a oboje trwierdzą że 3 koty to za duzo - max. 2, wiec nawet kiciuś odpada. Naklejka napisał(a):Ja męczyłam rodziców o DT, dwa razy zgodzili się na świnki, za tym drugim DT zmieniło się w DS i już nie mam pozwolenia na branie świnek na DT :lol: Męczyłam by wziąć psa na DT, nie zgodzili się nawet jeśli było by nam za to płacili... Co dziwne na hotelowanie psów w wakacje się zgodzili... Ja bym się też chyba za bardzo przyzwyczaiła i dt zmieniło by się na ds. Jednak sama sobie z np dwoma pami nie poradzę, już wystarczająco ciężko mam z Cesarem, bo to jest MÓJ pies, a rodziców jest tylko do przytulania :D, dobrze że chociaż na mój nakaz wyprowadzają Cesara jak gdzieś wyjeżdżam :) Quote
astridq Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ach Ci rodzice... Ja miałam 8 tymczasów i dopiero 9 został. Kotów nawet nie liczę bo zawsze je do babci podrzucam bo moje psy by zamęczyły ;) Quote
Karro Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 ale i tak kiedyś wezmę jakiegoś bidaka na dt :) Quote
Kawalier Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nie ma to jak zabawa w przeciąganie z (dużym) psem. Pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń w nachodzącym roku! Quote
Recommended Posts