Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula03']http://img685.imageshack.us/img685/2820/31957251.jpg
W ogóle do nie widać :diabloti:

No przecież :D

[quote name='sator_k_']http://img35.imageshack.us/img35/2451/26905342.jpg
Nie dość, że miłość między kotkami to jeszcze między tym futerkiem na którym śpią ;)

[quote name='kalyna']koty to mają jednak za dobrze :D

i portrecik :loveu: uwielbiam portrety Cezara tak ładnie wychodzi :)

Dzięki. :loveu: Jednak koty u nas są zdecydowanie za bardzo rozpieszczone.

[quote name='Aleksandra95']Cesar taki fajny miiiś.:loveu:

:loveu:

Zrobiłam szarpak dla Cesara mały a duży jest w trakcie robienia! Zdjęcia będa później ;)

Posted

Brunomania napisał(a):
Dodajmy jeszcze, że zrobiłaś szarpak dla Bruna, za co jest Ci niebiańsko wdzięczny. Dziękujemy za prezencik i superaśny spacerek !

Nie ma za co :loveu:

Posted

understandme napisał(a):
mam jeszcze skrawek materiału dał Was :)

Wow!! Zawsze chciałam nauczyć się takich rzeczy ale nigdy nie miałam cierpliwości.
A przydałoby się bo Aston niszczy zabawki z prędkością światła!

Posted

Nienawidzę takiej pogody... U nas tak było ostatnio, spacery deszczowe...

Wiecie co? Juz dawno sobie zaplanowałam, że w przyszłości wezmę podhalana ze schronu. :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
a kiedy bedzie to w przyszlosci? :)

Niestety, póki co nie mamy warunków na dwa psy :( Kolejny pies dopiero będzie, albo jak Cesara zabraknie:( albo jak ja będę miała dom z warunkami na więcej niż jednego psa, a to napewno nie będzie prędko :( Gdyby to tylko ode mnie zależało to bym wzięła jakąś malutką kruszynke na dt, ale niestety rodzice się napewno nie zgodzą.

Niufciak napisał(a):
Weź Zulę :loveu: Będziesz miec wspaniały duet :loveu:
Ja marzę żeby mieć 2 niufy, ale niestety na razie nie realne :)

Gdybym mogła już by była u mnie :loveu: Mam nadzieję że znajdzie wspaniały dom :loveu:

Posted

understandme napisał(a):
Gdyby to tylko ode mnie zależało to bym wzięła jakąś malutką kruszynke na dt, ale niestety rodzice się napewno nie zgodzą

Póki nie zapytasz to się nie dowiesz ;)
Ja gorąco zachęcam do bycia DT.
Wiadomo,że dużo obowiązków i odpowiedzialności ale też ogromna satysfakcja!

Posted

Ja męczyłam rodziców o DT, dwa razy zgodzili się na świnki, za tym drugim DT zmieniło się w DS i już nie mam pozwolenia na branie świnek na DT :lol:
Męczyłam by wziąć psa na DT, nie zgodzili się nawet jeśli było by nam za to płacili... Co dziwne na hotelowanie psów w wakacje się zgodzili...

Posted

astridq napisał(a):
Póki nie zapytasz to się nie dowiesz ;)
Ja gorąco zachęcam do bycia DT.
Wiadomo,że dużo obowiązków i odpowiedzialności ale też ogromna satysfakcja!

Juz rozmawiałam na ten temat, tato nie wyobraza sobie mieć jakiegokolwiek psa w domu, a na podwórku nie mamy warunków na dwa, a oboje trwierdzą że 3 koty to za duzo - max. 2, wiec nawet kiciuś odpada.

Naklejka napisał(a):
Ja męczyłam rodziców o DT, dwa razy zgodzili się na świnki, za tym drugim DT zmieniło się w DS i już nie mam pozwolenia na branie świnek na DT :lol:
Męczyłam by wziąć psa na DT, nie zgodzili się nawet jeśli było by nam za to płacili... Co dziwne na hotelowanie psów w wakacje się zgodzili...

Ja bym się też chyba za bardzo przyzwyczaiła i dt zmieniło by się na ds. Jednak sama sobie z np dwoma pami nie poradzę, już wystarczająco ciężko mam z Cesarem, bo to jest MÓJ pies, a rodziców jest tylko do przytulania :D, dobrze że chociaż na mój nakaz wyprowadzają Cesara jak gdzieś wyjeżdżam :)