Marta_Ares Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 swietne zdjęcia z szaleństw szczęśliwych psiaków:loveu: :loveu: :loveu: Quote
sator_k_ Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Mój pies budę od święta odwiedza, a jak mu się tam coś włoży to zaraz wywleka na zewnątrz. Musi nieźle padać, żeby do niej poszedł. Noce spędza i tak w garażu, bo szczeka:mad: Cesar jakie pozy strzela :D Quote
Karro Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 A tak wogóle, to przenieśliśmy się z fotoblogów do galerii owczarków podhalańskich :multi: Quote
łamAga Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://img256.imageshack.us/img256/417/40571752.jpg słodziaki :loveu: Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 understandme napisał(a):A tak wogóle, to przenieśliśmy się z fotoblogów do galerii owczarków podhalańskich :multi: To tak jak my do grupy 4 juz jakis czas temu :D Quote
Karro Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 deer_1987 napisał(a):To tak jak my do grupy 4 juz jakis czas temu :D ja sie jakoś tak czaiłam z tym przeniesieniem, w sumie sama nie wiem czemu :D Quote
Naklejka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Świetnie się bawią :) Dla mojego za ciepło na budę :lol: Jeszcze z niej nie korzysta :lol: Quote
Karro Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Naklejka napisał(a):Świetnie się bawią :) Dla mojego za ciepło na budę :lol: Jeszcze z niej nie korzysta :lol: No widzisz, dla Cesara lepiej że śpi w budzie, bo nie oziębia łap. Tak to by pewnie spał na nędznym materacyku... Ale dobrze że Cesarowi w budzi podpasowało. A swoją drogą to u nas w nocy już po kilka stopni na minusie, A JA STRASZNIE NIE LUBIĘ MROZU :D Quote
Naklejka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jetsan zimą najczęściej siedział i spał tak... https://lh4.googleusercontent.com/-oOPoLFlcAzY/TfyrqqExvLI/AAAAAAAAAJo/XeJSWBIPfz8/IMG_5165.JPG U nas już staw przymarza... Ja też nie lubie mrozu, ale pies uwielbia i muszę się dla niego poświęcić :evil_lol: Quote
Karro Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Haha Jetsan dobry jest :D Cesar kocha zime i snieg, więc wiem co to za poswięcenie :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Mama mi zawsze opowiadała jak jej podhalanka robiła nura w śnieg, szalała, zakopywała się w śniegu :lol: Quote
Karro Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Naklejka napisał(a):Mama mi zawsze opowiadała jak jej podhalanka robiła nura w śnieg, szalała, zakopywała się w śniegu :lol: Cesar zeszłej zimy był mistrzem w rozwalaniu zasp :D Quote
kalyna Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 a ja uwielbiam zimę ;) i moje psiaki też :) a te szaleństwa to cudo :D Quote
Karro Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Dzisiaj z Cesarem postanowiliśmy poskakać jakieś małe hopeczki. No i muszę przyznac chłopak się świetnie spisał. Nie omijał, nie zrzucał ( w sumie nie było co zrzucać bo my wyskoich nie skaczemy tylko takie niskie :evil_lol: ) a to wszyszystko chyba tylko i wyłącznie robił żeby poszarpać się z panią ukochaną szmateczką, którą dosteje tylko w jakieś specjalne okazje i nie na długo, więc to jest dla niego najlepszy motywator. Jestem z niego bardzo dumna :loveu: Niestety zdjęć nie mam z naszych mini skoków, bo już było ciemno. Ale następnym razem kiedy coś będziemy hopać to obfocę :) Quote
Oscar Patric Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 hello:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Naklejka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Uważaj na skakanie z tymi jego łapkami ;) Jetsan bardzo długo nie mógł skakać, bo mu nie pozwalałam, ale ostatnio jakoś nast tak wzięło i skaczemy w parku :) Quote
Karro Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 unikatowydiament napisał(a):hello:cool3::cool3::cool3::cool3: hej :) Naklejka napisał(a):Uważaj na skakanie z tymi jego łapkami ;) Jetsan bardzo długo nie mógł skakać, bo mu nie pozwalałam, ale ostatnio jakoś nast tak wzięło i skaczemy w parku :) Dlatego wogóle nie skakaliśmy wcześniej, teraz robimy raz na tydzień czasem raz na dwa albo nawet 3 tygodnie hopka tak około 30 cm nad ziemią i bardzo krótko ;) Aha i skaczemy na mięciusiej trawce, nigdy na betonie czy coś ;) Quote
Naklejka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Aaa to luz :) jak go nic nie boli to dobrze :) Quote
Karro Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 Naklejka napisał(a):Aaa to luz :) jak go nic nie boli to dobrze :) Ostatnio (tfu żeby nie zapeszyć) to Cesar super się czuje! No napewno to coś związane ma z budę, że nie wyziębia stawów leżąc na ziemi :loveu: Quote
Aleksa. Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 http://img546.imageshack.us/img546/3752/86324499.jpg widać,ze zabawa udana :loveu: Quote
taxelina Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 understandme napisał(a):Ostatnio (tfu żeby nie zapeszyć) to Cesar super się czuje! Super wiadomosc! Quote
savahna Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Czy Cezar jej pożarł głowę?!:eek2: http://img69.imageshack.us/img69/8672/94356321.jpg Quote
Asiaczek Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 understandme napisał(a):Dzisiaj z Cesarem postanowiliśmy poskakać jakieś małe hopeczki. No i muszę przyznac chłopak się świetnie spisał. Nie omijał, nie zrzucał ( w sumie nie było co zrzucać bo my wyskoich nie skaczemy tylko takie niskie :evil_lol: ) a to wszyszystko chyba tylko i wyłącznie robił żeby poszarpać się z panią ukochaną szmateczką, którą dosteje tylko w jakieś specjalne okazje i nie na długo, więc to jest dla niego najlepszy motywator. Jestem z niego bardzo dumna :loveu: Niestety zdjęć nie mam z naszych mini skoków, bo już było ciemno. Ale następnym razem kiedy coś będziemy hopać to obfocę :) Dobrze prowadzisz w treningach Cezarka:) Pzdr. Quote
Karro Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Wczoraj dosc późno szłam z psem, tak około 20tej. Patrzę a tu dwa duże psy biegają luzem niedaleko domu. Wiadomo psy do pilnowania terenu. Dobrze że ja wiem jak zachowac sie by uniknąć spięcia, ale gdyby z Cesarem szedł mój tato, nie mówiąc juz o mojej mamie, to prawdopodobieństwo spięcia między psami byłoby ogromne. Nic tylko tak nieodpowiedzialnych właścicieli ukatrupic normalnie :shake: Nie mam już do takich ludzi siły :roll: Moje ulubione zdjęcie : Quote
Recommended Posts