Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój pies budę od święta odwiedza, a jak mu się tam coś włoży to zaraz wywleka na zewnątrz. Musi nieźle padać, żeby do niej poszedł. Noce spędza i tak w garażu, bo szczeka:mad:
Cesar jakie pozy strzela :D

Posted

Naklejka napisał(a):
Świetnie się bawią :)
Dla mojego za ciepło na budę :lol: Jeszcze z niej nie korzysta :lol:

No widzisz, dla Cesara lepiej że śpi w budzie, bo nie oziębia łap. Tak to by pewnie spał na nędznym materacyku... Ale dobrze że Cesarowi w budzi podpasowało. A swoją drogą to u nas w nocy już po kilka stopni na minusie, A JA STRASZNIE NIE LUBIĘ MROZU :D

Posted

Naklejka napisał(a):
Mama mi zawsze opowiadała jak jej podhalanka robiła nura w śnieg, szalała, zakopywała się w śniegu :lol:

Cesar zeszłej zimy był mistrzem w rozwalaniu zasp :D

Posted

Dzisiaj z Cesarem postanowiliśmy poskakać jakieś małe hopeczki. No i muszę przyznac chłopak się świetnie spisał. Nie omijał, nie zrzucał ( w sumie nie było co zrzucać bo my wyskoich nie skaczemy tylko takie niskie :evil_lol: ) a to wszyszystko chyba tylko i wyłącznie robił żeby poszarpać się z panią ukochaną szmateczką, którą dosteje tylko w jakieś specjalne okazje i nie na długo, więc to jest dla niego najlepszy motywator. Jestem z niego bardzo dumna :loveu: Niestety zdjęć nie mam z naszych mini skoków, bo już było ciemno. Ale następnym razem kiedy coś będziemy hopać to obfocę :)

Posted

unikatowydiament napisał(a):
hello:cool3::cool3::cool3::cool3:

hej :)

Naklejka napisał(a):
Uważaj na skakanie z tymi jego łapkami ;) Jetsan bardzo długo nie mógł skakać, bo mu nie pozwalałam, ale ostatnio jakoś nast tak wzięło i skaczemy w parku :)

Dlatego wogóle nie skakaliśmy wcześniej, teraz robimy raz na tydzień czasem raz na dwa albo nawet 3 tygodnie hopka tak około 30 cm nad ziemią i bardzo krótko ;) Aha i skaczemy na mięciusiej trawce, nigdy na betonie czy coś ;)

Posted

Naklejka napisał(a):
Aaa to luz :) jak go nic nie boli to dobrze :)

Ostatnio (tfu żeby nie zapeszyć) to Cesar super się czuje! No napewno to coś związane ma z budę, że nie wyziębia stawów leżąc na ziemi :loveu:

Posted

understandme napisał(a):
Dzisiaj z Cesarem postanowiliśmy poskakać jakieś małe hopeczki. No i muszę przyznac chłopak się świetnie spisał. Nie omijał, nie zrzucał ( w sumie nie było co zrzucać bo my wyskoich nie skaczemy tylko takie niskie :evil_lol: ) a to wszyszystko chyba tylko i wyłącznie robił żeby poszarpać się z panią ukochaną szmateczką, którą dosteje tylko w jakieś specjalne okazje i nie na długo, więc to jest dla niego najlepszy motywator. Jestem z niego bardzo dumna :loveu: Niestety zdjęć nie mam z naszych mini skoków, bo już było ciemno. Ale następnym razem kiedy coś będziemy hopać to obfocę :)

Dobrze prowadzisz w treningach Cezarka:)

Pzdr.

Posted

Wczoraj dosc późno szłam z psem, tak około 20tej. Patrzę a tu dwa duże psy biegają luzem niedaleko domu. Wiadomo psy do pilnowania terenu. Dobrze że ja wiem jak zachowac sie by uniknąć spięcia, ale gdyby z Cesarem szedł mój tato, nie mówiąc juz o mojej mamie, to prawdopodobieństwo spięcia między psami byłoby ogromne. Nic tylko tak nieodpowiedzialnych właścicieli ukatrupic normalnie :shake: Nie mam już do takich ludzi siły :roll:

Moje ulubione zdjęcie :