Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
http://img706.imageshack.us/img706/4646/trio8.jpg słodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu:

kalyna napisał(a):
szkoda, że odeszła, ale Ty zrobiłaś wszystko żeby jej pomóc ;)
http://img706.imageshack.us/img706/4646/trio8.jpg :loveu: ich roje :) dwóch jasnych i jeden ciemny :) i tak samo z wielkością jest :)

Co do wielkości to drabiną głupich czesto idą :)

deer_1987 napisał(a):

Dzięki :loveu:

Misia&Ruby napisał(a):
Biedna ryjóweczka :( Ale przynajmniej się starałaś.

http://img197.imageshack.us/img197/6223/triozj.jpg
Fajna fotka :D

Dzięki :loveu:

dagaa111 napisał(a):
http://img197.imageshack.us/img197/6223/triozj.jpg
świetne :)

szkoda ryjówki :-( niestety nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli

Dzięki :) Gdyby wszystko szło po naszej myśli to świat byłby idealny, choc kto wie może i dobrze że tak nie jest?

bianka19 napisał(a):

:loveu:

dzisiaj miałam najgorsze w moim życiu rozpoczęcie roku. Bo powiesił się mój kolega :( :( :(

Posted

jutro postaram się nadrobić wszystkie zaległości, dodam zdjęcia i jeśli nie żdążę Was wszystkich odwiedzić jeszcze dzisiaj, zajrze jutro.

Znowu łapa boli Cesara. Jutro do weta. I zapytam się o jego biodro, bo mnie niepokoi. :(

Posted

Niestety, najprawdopodobniej dysplazja. Niedługo postaram się wykonać zdjęcie rtg. Powiem tak, psa nie bolą biodra, nie ma problemu z tylnymi łapami, nie kuleje na tylne łapy. Jednak zauważyłam że coś mu tam przeskakuje, czasem "strzelą mu kości" od tego weta dostałam jedynie polecenie żeby naciągać łapy 1 raz w tygodniu i zobaczyć w jakim stopniu będzie próbował je zabierać. Wtedy będzie widać czy jest poprawa, czy pogorszyło się. Spróbuję jakoś załatwić zdjęcie bioder, aby wiedzieć w jakim stopniu jest źle. No i wtedy usłyszymy opinię drugiego weta. Jedyna dobra wiadomość jest taka, że jest poprawa co do stawów w przednich łapkach, nie zbiera się już woda, nie puchnie. Nie moge się przyzwyczaić do tego, że mam psa kalekę :( Jestem załamana. :(

Posted

Zobaczymy po zdjęciu rtg. Ale nie wykluczam takiej opcji.

Na pogorszenie mojego dzisiejszego nastroju, był dzisiaj pogrzeb mojego kolegi, co pisałam o nim wcześniej.

Posted

dostaje glukozaminę. I witaminy oczywiście. Szczerze mówięc wolę tak zwane leczenie zapobiegawcze póki nie boli go.

Wyślę ci na PW, jednak już dzisiaj nie pogadamy, bo zaraz musze się szykować do szkoły na jutro, no i szczerze mówiąc nie mam już siły, jutro jak się z tym prześpię, bede lepiej myślec na ten temat :)

Posted

są właśnie tabletki, które poprawiają stan stawów. Kiedyś mam zamiar dawać Sonii je... Przy codziennym stosowaniu stawy mogą mocno się zmienić. i 3mamy kciuki aby jednak wszystko było dobrze :)

Posted

Współczuję. Mam nadzieję, że to nie będzie dysplazja i że uda się Cesarkowe łapki wyleczyć.

Trzymaj się, będzie dobrze ;)

Na zdjęciach widać, że Cesar jest uśmiechnięty i wesoły :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
z ta glukozamina to probuj roznych, rozne roznie dzialaja na rozne psy

akurat obecna mii się kończy jutro, więc spróbuję poszukac czegoś innego.

kalyna napisał(a):
są właśnie tabletki, które poprawiają stan stawów. Kiedyś mam zamiar dawać Sonii je... Przy codziennym stosowaniu stawy mogą mocno się zmienić. i 3mamy kciuki aby jednak wszystko było dobrze :)

Dięki. Znasz nazwę tych tabletek?

dianusia921 napisał(a):
Współczuję. Mam nadzieję, że to nie będzie dysplazja i że uda się Cesarkowe łapki wyleczyć.

Trzymaj się, będzie dobrze ;)

Na zdjęciach widać, że Cesar jest uśmiechnięty i wesoły :loveu:

On zawsze jest uśmiechnięty, bez wzgledu na wszystko :loveu:
Dzięki :)

Po porannym spacerze doszłam do wniosków takich, że jeżeli idziemy sobie spokojniutko, powolutku, to nic mu nie strzela i nie przestawia się w biodrze ! :) Może nie bedzie tak źle :)