Karro Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 dorka1403 napisał(a):nic nie poradzisz...tak jak kazdy sobie ubzdzi cos we lbie to czasami trudno kogokolwiek od tego odwiezc...tak ma kazdy mysle i to w roznych sprawach i momentach zycia... a cezar piekny i modeling ma w malym pazurze :) Dzięki, na pewne rzeczy poprostu nie mamy wpłytwu, ale mimo wszystko jest mi przykro. bianka19 napisał(a):to ta obróżka ? fajna :lol: a gdzie wyjeżdżasz ? Tak to ta obroża :) Jadę do rodziny na wieś, Cesarek zostanie w domku pod dobrą opieką ;) dorka1403 napisał(a):a dziekujmy dziekujemy i zapraszamy :) :) Wybila 100 stronka! :) Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 rozumiem cie..zawsze czlowiekowi przykro kiedy jego praca, czas i poswiecenie idzie na marne albo jest niedostrzeżone... Quote
Karro Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 dorka1403 napisał(a):rozumiem cie..zawsze czlowiekowi przykro kiedy jego praca, czas i poswiecenie idzie na marne albo jest niedostrzeżone... Jedyny plus przygody z Brunem jest taki, że przynajmniej zdobyłam jakieś doświadczenie w pracy z nim :) Okazalo się, że przeszkody pozornie nie do pokonania, łatwo było przeskoczyć, wystarczylo odpowiednie podejście i cierpliwość :) Quote
monika15 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Bruno to berneńczyk? Bo chyba go kojarzę ;) Życzę miłego pobytu na wsi :) Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Śliczna ta obróżka :loveu: Ja właśnie dziś zamówiłam obróżkę i teraz będę czekała z utęsknieniem na przesyłkę :evil_lol: Dziwna ta Koleżanka... Quote
Karro Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 monika15 napisał(a):Bruno to berneńczyk? Bo chyba go kojarzę ;) Życzę miłego pobytu na wsi :) Dziękuję :) Tak Bruno to berneńczyk. Ptysiak napisał(a):Śliczna ta obróżka :loveu: Ja właśnie dziś zamówiłam obróżkę i teraz będę czekała z utęsknieniem na przesyłkę :evil_lol: Dziwna ta Koleżanka... Znam te napięcie przy oczekiwaniu :evil_lol: Dziwne tymbardziej to, że uważałam ją za swoją przyjaciółkę :roll: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 understandme napisał(a):Znam te napięcie przy oczekiwaniu :evil_lol: Dziwne tymbardziej to, że uważałam ją za swoją przyjaciółkę :roll: No ja liczę, że najpóźniej we wtorek będzie. W tym sklepie kupuję karmę i czasami z dnia na dzień przysyłają więc wierzę w Nich :evil_lol: Może Ktoś Jej jakiś głupot nagadał a Ona w to wierzy... :roll: Quote
phase Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 understandme napisał(a):Jadę do rodziny na wieś, Cesarek zostanie w domku pod dobrą opieką ;) Myślałam, że fotki będą. :eviltong: Miłego pobytu na wsi. ;) No niestety niektórzy mają bździu w głowie.. Quote
Karro Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Ptysiak napisał(a):No ja liczę, że najpóźniej we wtorek będzie. W tym sklepie kupuję karmę i czasami z dnia na dzień przysyłają więc wierzę w Nich :evil_lol: Może Ktoś Jej jakiś głupot nagadał a Ona w to wierzy... :roll: Może i tak ;) Przyjdzie obroża przyjdzie :D phase napisał(a):Myślałam, że fotki będą. :eviltong: Miłego pobytu na wsi. ;) No niestety niektórzy mają bździu w głowie.. Dzięki. :) Świetne określenie - bździu :D unikatowydiament napisał(a):miłego i spokojnego pobytu:) Dzięki :) Quote
xyzxyz Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 A może przed wyjazdem troszeczkę fotek? :) Quote
Karro Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 biscuit napisał(a):A może przed wyjazdem troszeczkę fotek? :) będą będą :) Quote
*Magda* Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Obroża śliczna :loveu: Szkoda mi Bruna :( Quote
Naklejka Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Jak Ci się sprawdza taki zacisk, lepiej niż na zwykłej obroży? Quote
Karro Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='magdabroy']Obroża śliczna :loveu: Szkoda mi Bruna :([/QUOTE] Dzięki :) [quote name='Naklejka']Jak Ci się sprawdza taki zacisk, lepiej niż na zwykłej obroży?[/QUOTE] Tak, zdecydowanie lepiej, szczególnie gdy chcę go skorygować :) Edit. Przykro mi, zdjęc nie będzie :( Psuje mi się aparat, a zdjęcia, które dzisiaj zrobiłam, nie mogę zrzucić, bo żaden laptop nie czyta karty :( Nie mam pojęcia co się dzieje, a na naprawę mogę iść dopiero 18 - jak wrócę :( Quote
Karro Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Ptysiak']Szkoda :( Złośliwość rzeczy martwych...[/QUOTE] Ot właśnie :( Nie mam pojęcia co się dzieje, muszę oddać aparat do serwisu bo też szwankuje, zrobiła mi się plama na soczewce od środka, nie idze tego wyczyścić, nie mam pojęcia skąd się tam wzięła :( Quote
Ptysiak Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='understandme']Ot właśnie :( Nie mam pojęcia co się dzieje, muszę oddać aparat do serwisu bo też szwankuje, zrobiła mi się plama na soczewce od środka, nie idze tego wyczyścić, nie mam pojęcia skąd się tam wzięła :([/QUOTE] Moja mama niedawno lekko uderzyła obiektywem i potem zdjęcia zaczęły wychodzić bardzo niewyraźne... zaniosła do naprawy, coś tam było z soczewka czy czymś (nie znam się ) nie pytaj ile to kosztowało.... :shake: Quote
Karro Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 No kosztów się właśnie boję :roll: Mam numer telefonu do serwisu fujifilm, będziemy dzwonić. Quote
Agata A. Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Naprawić aparat i zdjęcia robić!! :) Obroża super, my mamy podobną z niciami odblaksowymi z rogz.. czy jakos tak:) Quote
xyzxyz Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Jak pech to pech - a chcieliśmy Cesarka jeszcze pooglądać... Quote
phase Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 No trudno, poczekamy na zdjęcia ile trzeba będzie, ale to wtedy ma być duuuużo zdjęć. :grins: Quote
Klaudia&Aza Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Hej;) Cesarkowi świetnie w tej nowej obroży:) Po naprawie aparatu też liczę na dużo zdjęć:grins: Quote
Recommended Posts