Karro Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Zaopatrzyliśmy się w hopkę z biedry :loveu: [video=youtube;pyCbxXKO3qc]https://www.youtube.com/watch?v=pyCbxXKO3qc[/video] Quote
Ty$ka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Jak fajnie się bawi :D Chyba sporo mu frajdy to sprawia? Quote
Karro Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Ty$ka napisał(a):Jak fajnie się bawi :D Chyba sporo mu frajdy to sprawia? Oj tak, on to bardzo lubi :) Quote
Ty$ka Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 To super, że znaleźliście coś, co Cesara jara :D Dzisiaj widziałam podhalana, od razu pomyślałam o Was ;p Quote
Erykowa Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Hej Przepiękne psisko.Fajne te Wasze"hopki".Zawsze jak oglądam jak psy skaczą to te dobne to tak hop,hop i już a te cięższe to z taką elegancja i to powiewjące futro :loveu: Quote
Karro Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Ostatnio postanowiłam uświadomić Cesara, że pies nie tylko chodzi, biega, skacze, ale potrafi także pływać :D Na początku do śmiechu Cesarowi nie było, choć wyglądał komicznie, ale gdy oswoił się z wodą, po krótkich sesjach pływania brykał jak szczeniaczek przy brzegu :) Quote
Recommended Posts