Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a mi kot kiedyś wrócił po 15 miesiącach nieobecności... Nie wiem dokładniej, czy to była ona bo chuda była. Jednak siedziała przed domem i czekała póki jej nie wzięłam do domu. a w domu wiedziała gdzie co jest, psów się nie bała... :) znajdzie się !

Posted

Nie martw się, jestem pewna, że się odnajdzie :)

Moją kiedyś ktoś przetrzymał miesiąc w jakieś ciemnej komórce, jak wróciła była żywym szkieletem. Dosłownie, nigdy kota w takim stanie nie widziałam.

Głowa do góry :) Odnajdzie się.

Posted

Wchodye do Twojej galerii a tu takie smutne wieści ;( bardzo mi przykro. I mam nadzieje, że jednak sie cud wydarzy bo też tak bywa. Ale wiadomo ..bywa i źle :( choć nadziei nie należy nigdy tracić !

Kciuki trzymam :kciuki:

Posted

Niestety Lusi ani widu, ani słychu :( Telefon też milczy. Ponadto ktoś pozrywał część moich ogłoszeń ! Było to ewidentne wyrwanie. Więc albo ktoś świetnie się "bawi" albo ktoś nie chce, żeby Lusia się odnalazła. Cóż, szykuję nowe ogłoszenia, co mi innego pozostało :roll:

Posted

Dowiesiłam, ogłoszenia. Niestety zero odzewu. Chyba już nigdy nie zobaczę mojej Lusi :( Zdecydowanie to był/jest nasz najpiękniejszy kot. Zawidów cieszy się złą sławą w sprawie zwierząt. Stąd zaginione zwierzęta zazwyczaj nie wracają. Nikt nie wie co się dzieje, ale coś jest na rzeczy. Tutaj policja ma gdzieś takie sprawy. U mnie pod oknem dilerka szła, tak oficjalnie, w ciągu dnia. Policji to nie obchodziło.
Kiedyś, jak będę miała swój domek, to zrobię taki specjalny wybieg dla kotów na dwór. Nie będą chodzić same. Póki co udało mi się wyegzekwować, że nie uczymy Kofika schodzenia z dachu, może tylko wyjść na daszek na chwilkę i tyle. Jest tak strasznie pusto bez Lusi, nikt mi się nie wpycha na kolana :(

Posted

Mam nadzieję, że Lusia jednak się znajdzie ;)

Jak mieszkałam jeszcze w PL, to na mojej ulicy mieszkał taki żulek, który przyznawał się do zjadania kotów :roll: Wiele kotów zniknęło i nigdy nie wróciło do swoich domków :( Mam jednak nadzieję, że u Was kot wróci do domu :)