roadtonowhere Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Klaudia&Aza napisał(a):A Was gdzie wywiało? :) Dołączam się do pytania. :) Quote
Speedymania Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Understandme choruje :) i ma dużo zaległości w szkole i brak sił do wygrzebania się z łóżka nie umiałam poprawić zbyt ostrego żółtego więc zdjęcie czarno białe Jeszcze szukam sposobów na polepszenie zdjęcia. Na dzisiaj Kofi Understandme :) z nowego roku ;d Quote
Karro Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 Kochani dziękuję serdecznie! Już jestem prawie zdrowa, a przede wszystkim mam siłę, żeby tutaj wejść :) Kofik rośnie i piekelnie rozrabia :diabloti: Lusia wciąż gwiazdorzy a Mruczek jak to... szlachta :evil_lol: Ostatnio także robiłam bannerek dla fundacji Bono, więc czasu na dogo nie miałam. Cesarowi trochę się we łbie poprzewracało, więc jak już wróciłam do sił zaczęłam z nim pracować. Do ideału trochę brakuje, ale juz jest lepiej. Jutro mam zamiar wreszcie go pożądnie wyczesać i obfocić, także coś tam tu wrzucę :) Serdecznie zapraszam Was do głosowania na Fundację Bono w koalicji ze schroniskiem w Szczecinku! ( link u mnie w podpisie i TUTAJ) Quote
Sonka95 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 (edited) Fajnie , że już jesteście :loveu: Edited January 18, 2013 by Sonka95 literówka Quote
*Magda* Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Jesteście :multi: To czekam na zdjęcia wyczesanego Cesara :loveu: Quote
Ty$ka Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Hej :loveu: W końcu wróciliście, cieszy mnie to niezmiernie :) Quote
Klaudia&Aza Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 O wróciliście :multi: Czekam na zdjęcia :) Quote
Karro Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 Narazie jedna na rozgrzewkę :D Jak będę miała czas to dodam kolejne. Wygraliśmy haftowaną obrożę z ohmypet.pl :multi: Quote
Oscar Patric Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 gratulacje:multi: całuski zasyłamy w ten ślodki pycholek:) Quote
Ty$ka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Hej :) Jakie boskie foto przystojniaka :loveu: Ale czemu tak mało? I pokaż nam tą wygraną, nono nie bądź taka i poka :P Quote
betty_labrador Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 ojku to współczuje ze zachorowałaś :glaszcze: ale super ze juz lepiej z Toba! :) zdjecia superowe- kot cudny :loveu: Cesar ma świetną mine :D ciagle ten sam obiektyw masz czy nowy? :) pokazuj obroże :diabloti: :mad: Quote
Karro Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='betty_labrador']ojku to współczuje ze zachorowałaś :glaszcze: ale super ze juz lepiej z Toba! :) zdjecia superowe- kot cudny :loveu: Cesar ma świetną mine :D ciagle ten sam obiektyw masz czy nowy? :) pokazuj obroże :diabloti: :mad:[/QUOTE] Nie ma jak to na infie w szkole wchodzić na dogo :evil_lol: Betty ja nawet nie mam wymiennych obiektywów w aparacie:D mam fujifilm hs 10 Obrożę pokażę, ale ona dopiero się szyje :D Jak przyjdzie to na pewno się pochwalę :) Quote
Recommended Posts