betty_labrador Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 kociaki cudowne :loveu: dobrze ze je uratowałaś :) jestes super :) :multi: Quote
Karro Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Kociaki część druga https://picasaweb.google.com/101083953369958116868/14Wrzesnia2012?authkey=Gv1sRgCMSroOnwxsjGcw# Czarny kocur szukający domu, okazał sie czarną koteczką :D Quote
*Magda* Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Małe koty są jak dzieci ;) Mają za duże głowy w stosunku do swojego ciała :D Udało się namówić tatę na kota?? Quote
Karro Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='magdabroy']Małe koty są jak dzieci ;) Mają za duże głowy w stosunku do swojego ciała :D Udało się namówić tatę na kota??[/QUOTE] Powoli przyzwyczajamy do z mamą do kota, ale temat sam w sobie nie został jeszcze poruszony ;) Quote
Paula03 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Śliczne małe kociaki :loveu: Dobrze, że je uratowałyście :) Quote
Ptysiak Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Słodkie te maluszki :loveu: [quote name='understandme']Czarny kocur szukający domu, okazał sie czarną koteczką :-D :evil_lol: Miłej niedzieli :) Quote
aganela Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Hej,pewnie już maluchy sporo podrosły:) ? Quote
betty_labrador Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 hello co tam u Was? jak maluchy i Cesarek?:) Quote
Karro Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Ufff wreszcie znalazłam chwilke na dogo. W LO mamy niezły zapiernicz i poprostu brakuje mi czasu na forum :roll: Kociaki rosną, bawią się, jedzą już same ze spodka, dzięki czemu nie muszę wstawać do nich o 2 30 w nocy. Są przekochane i mega inteligentne. Same wchodzą do kuwety i załatwiają swoje potrzeby. Jocker idzie do domu już za dwa tychodnie. Czarna koteczka - po domowemu zwana Pchełkę ma już dom zarezerwowany. A moje czarno - białe szczęcie zwie się Coffe / Kofiś. Oficjalnie jeszcze nie zostaje z nami, ale ja wiem, że nie oddam sobowtóra mojego kochanego kocurka Sadzusia, którego mi skradziono. Ja z kolei miałam problem z Cesarem, a mianowicie rozładowaniem jego energii, bo w tygodniu ma mniej spacerów. I znalazłam sposób. Pokażę go na filmiku, ale najpierw zaległy filmik z agi [video=youtube;emcE8sGmPYY]http://www.youtube.com/watch?v=emcE8sGmPYY&feature=youtu.be[/video] Quote
Karro Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Do was postaram się zajrzeć w weekend, bo w tygodniu jest naprawdę ciężko, tymbardziej że wolę poświęcić czas kotkom niż komputerowi ;) PREZENTUJEMY WAM NASZĄ JAZDĘ NA LANDROLLERACH !! :D [video=youtube;65XqoU29JbI]http://www.youtube.com/watch?v=65XqoU29JbI&feature=youtu.be[/video] Quote
*Magda* Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Cieszę się, że się pojawiłaś i że kociaki mają się dobrze :) Quote
Talucha Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Świetnie :D Przyznaj się od razu gdzie kupiłaś landrollery, bo ja też takie właśnie chcę :lol: i czy trudno się w nich jeździ? Quote
Karro Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='Talucha']Świetnie :D Przyznaj się od razu gdzie kupiłaś landrollery, bo ja też takie właśnie chcę :lol: i czy trudno się w nich jeździ?[/QUOTE] Po 5 minutach od razu zalapiesz jazdę na landrollerach :D a kupiłam juz dawno, jakies 2 lata temu w internetowym sklepie sportowym ;) Quote
Recommended Posts