Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Małe koty są jak dzieci ;) Mają za duże głowy w stosunku do swojego ciała :D

Udało się namówić tatę na kota??[/QUOTE]

Powoli przyzwyczajamy do z mamą do kota, ale temat sam w sobie nie został jeszcze poruszony ;)

Posted

Ufff wreszcie znalazłam chwilke na dogo.
W LO mamy niezły zapiernicz i poprostu brakuje mi czasu na forum :roll:
Kociaki rosną, bawią się, jedzą już same ze spodka, dzięki czemu nie muszę wstawać do nich o 2 30 w nocy. Są przekochane i mega inteligentne. Same wchodzą do kuwety i załatwiają swoje potrzeby. Jocker idzie do domu już za dwa tychodnie. Czarna koteczka - po domowemu zwana Pchełkę ma już dom zarezerwowany. A moje czarno - białe szczęcie zwie się Coffe / Kofiś. Oficjalnie jeszcze nie zostaje z nami, ale ja wiem, że nie oddam sobowtóra mojego kochanego kocurka Sadzusia, którego mi skradziono.

Ja z kolei miałam problem z Cesarem, a mianowicie rozładowaniem jego energii, bo w tygodniu ma mniej spacerów. I znalazłam sposób. Pokażę go na filmiku, ale najpierw zaległy filmik z agi
[video=youtube;emcE8sGmPYY]http://www.youtube.com/watch?v=emcE8sGmPYY&feature=youtu.be[/video]

Posted

Do was postaram się zajrzeć w weekend, bo w tygodniu jest naprawdę ciężko, tymbardziej że wolę poświęcić czas kotkom niż komputerowi ;)

PREZENTUJEMY WAM NASZĄ JAZDĘ NA LANDROLLERACH !! :D
[video=youtube;65XqoU29JbI]http://www.youtube.com/watch?v=65XqoU29JbI&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='Talucha']Świetnie :D
Przyznaj się od razu gdzie kupiłaś landrollery, bo ja też takie właśnie chcę :lol: i czy trudno się w nich jeździ?[/QUOTE]

Po 5 minutach od razu zalapiesz jazdę na landrollerach :D

a kupiłam juz dawno, jakies 2 lata temu w internetowym sklepie sportowym ;)