Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

astridq napisał(a):
Z tymi kolegami Cezar tylko spaceruje bo przy zabawie by wióry leciały:cool3:

U nas to nieraz i przy spacerowaniu wióry lecą :diabloti:
Za to niektóre suczki mogą z nim robić co im się tylko spodoba :cool3:

Posted (edited)

jaka on jest biala puchata kulka .. nic tylko sie tulic do niego...i co ty robisz z nim ze on taki bialutki jest? ona w ogole jest domowy czy w kojcu?

Edited by dorka1403
Posted

[quote name='magdabroy']Fajny filmik :)

Jacy fajni psi koledzy :)

Pewnie, że fajni :)

[quote name='Kaaasia']U nas to nieraz i przy spacerowaniu wióry lecą :diabloti:
Za to niektóre suczki mogą z nim robić co im się tylko spodoba :cool3:

Na spacerach tez bywało, że wióry lecialy :evil_lol: Cesar pozwala wszystko robić ze sobą astce Gandzi :)
[quote name='Marta_Ares']https://lh3.googleusercontent.com/-itraBSy9M7k/UDkumzcWJAI/AAAAAAAABbw/8cDy7nmB958/s640/13.JPG
ale on jest śliczny :loveu: :loveu:

:loveu:

[quote name='Ptysiak']Fajny filmik :) Muzyczka z YT? bo też w jednym filmiku ja mam :evil_lol:

https://lh4.googleusercontent.com/-gzH8Qn5lbQ0/UDkujOoeDgI/AAAAAAAABbc/ZTmJe1CKidk/s640/12.JPG :loveu:
Taaak muzyka z yt :D

[quote name='lasoa']suuper filmik :)
Dzieki :)

[quote name='dorka1403']jaka ona jest biala puchata kulka .. nic tylko sie tulic do niego...i co ty robisz z nim ze on taki bialutki jest? ona w ogole jest domowy czy w kojcu?

Podhalany mają właściwości samooczyszczające się. A na ostatnich zdjęciach był po praniu :evil_lol: Cesar jest tylko na podwórku, nawet jak są goście to zazwyczaj i tak nie zamykamy go w kojcu ;)

[quote name='Pestkaa']świetny filmik ;)
Hej
Dzieki :)

Posted

magdabroy napisał(a):
To super :multi:
A skąd ta kolejna zmiana decyzji??

Ty$ka napisał(a):
Świetnie! Dobrze, że znajoma zmieniła zdanie ;)

Chyba przemyślała sobie pewne sprawy ;) Wolę nie wnikać głębiej ;)

phase napisał(a):
No super ! Cieszę się bardzo !

Ja też :)

Dzisiaj dzień deszczowy, więc zrobiliśmy sobie luzy spacerowe. Jutro wielki dzień - festyn rodzinny w parku, chcę tam zabrać Cesara w ramach socjalizacji i wychowania :D Może popstrykam zdjęcia jak będzie w miarę ładnie :D Lubie robić taki sprawdziany :) Nie moge sie doczekać, co z tego nam wyjdzie :)

A dla Was mam filmik ( a nawet dwa) z podwórkowego agi, ale muszę zrzucić i obrobic najpierw :)

Posted (edited)

WPISU NIE BYŁO! Wszystko z understandme wyjaśnione. SORRY.
Zdjęcie na razie jedno będzie :) na przeprosiny
DINOZAUREK CESAR ;d
(understandme-> jutro w wolnej chwili wyślę Ci na pocztę zdjęcia wszystkie dzisiaj byłam tylko na minutkę)

Edited by Brunomania
Posted

czekam na relację z parku, ja mam dzisiaj pokazy agility w domu dziecka z Mayką,
a jutro jedziemy na wystawę też na pokazy, zastanawiam się czy Aresa brać, bo on jednak dość strachliwy jest, ale wezmę go chyba w ramach socjalizacji, w razie czego będziemy mieli klatkę, w której czuje się bezpiecznie