Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):
mogę spróbować :) Napisz mi tylko jakie rozmiary i kolorystyka ( mniej więcej, bo nie wiem jak mi wyjdzie ;) ) A zdjęcia sobie moge sama wybrac z galerii Twojej :D

Zrób wszystko według własnego gustu. Kolory ciepłe, wiosenne, rozmiar szczerze mówiąc jest mi obojętny, nie za mały nie za duży;) a po zdjęcia do galerii zapraszam;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Zrób wszystko według własnego gustu. Kolory ciepłe, wiosenne, rozmiar szczerze mówiąc jest mi obojętny, nie za mały nie za duży;) a po zdjęcia do galerii zapraszam;)

ok będe mysleć :)

Posted

https://lh3.googleusercontent.com/-u1ugr6smQng/T9N9ZwRsMxI/AAAAAAAAArY/LHVM8euc94Y/s640/11.JPG prawdziwy wódz leży w swojej oazie spokoju :loveu:

a co do zdjęć to też zależy od budowy pyska psa... Ciapkowi nie robię w pionie, bo nie wychodzi to ładnie.. lepiej mu w poziomie, za to Owczarkom w pionie, bo uszy mają stojące to portret w poziomie nie wyjdzie ładnie.. a Ciap ma pół stojące i mordę bardziej okrągłą to i pion nie wyjdzie.. ale to tylko moje spostrzeżenia... wypróbowane na moich wariatach :D

ooo i ktoś tu robi banerki, więc pięknie muszę się uśmiechnąć :lol: bo mnie ogarnęło lenistwo, brak weny i ogóle zong..

Posted

No dobra macie te zdjecia :diabloti:

U nas trwa remont pełna parą, a że potrzebny jest dostęp do podwórka, to siedzę sobie z Cesarem :)
Poa tym dzisiaj miałam przykrą niespodzianke, ponieważ miałam kleszcza :shake:

Posted

[quote name='Kaaasia']https://lh6.googleusercontent.com/-XZkWLNQMihw/T9N9mbHJeHI/AAAAAAAAAtI/WpOaJqlQdpM/s640/8.JPG Jaki jęzor :lol:
Jak Cesar znosi taką pogodę?

Śpi na cegłach w cieniu albo na betonie w cieniu. Ciężko jest, zdecydowanie za gorąco mu. :roll:

[quote name='magdabroy']Kociasty :loveu: Cesarek :loveu:

A jak tam miejsce po kleszczu? Jest ok?

Ja chcę banerek ;)

A jaką kolorystykę chcesz?

Została mi tylko malutka dziurka tam gdzie się wbił. ;)

Posted

vaness napisał(a):
a ja tak z innej beczki spytam : przeczytałaś już "Misję na czterech łapach" ? :eviltong:

Pewnie, świetna była, jak dla mnie lepsza od Marleya nawet :)