Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sory, że tutaj ale pomyślałam że więcej osób zagląda.
PILNIE potrzebuję informacji o hodowli setera irlandzkiego niedaleko Zgorzelca najdalej Wrocław.
Wymagania: (hehe jak to brzmi) suka 3 -6 miesięcy do 400 zł. z rodowodem najlepiej.
Dzięki. Koledze właśnie suka odeszła i pilnie poszukujemy dla niego nowej.

Posted

https://lh6.googleusercontent.com/-zl5Jn7KMMiQ/T8pYId66hiI/AAAAAAAAAmw/gJ3j6cwqdNM/s640/5.JPG wspólne odpoczywanie :loveu:

a nauczenie takich rzeczy Podhalana to nie taka prosta sprawa :D ale cudnie wyglądaliście jak razem szliście :loveu: choć trochę na małą osobę przy nim wyglądasz :D

proponuję poszukać tutaj suczka 3-6 miesięczna za 400 zł to ciężko do znalezienia jest, dlatego proponuję adopcję, a jeśli nie to odczekać dłuższy okres czasu i kupić z rodowodem. Można poszukać i znajdzie się tańszego psa, np. niewystawowego.

Posted

[quote name='magdabroy']Pewnie przez muzyka jakiej użyłaś ;)

[quote name='Nemooo']Filmik super :D Głaskanki dla Cesara :)

[quote name='unikatowydiament']Misiek cudny z Cezarka:loveu:

[quote name='biscuit']a mnie się filmik nie chce załadować :placz:
https://lh5.googleusercontent.com/-jUyxH6fVqjM/T8pYEnhY1-I/AAAAAAAAAmU/GdC_NTaSDU8/s640/3.JPG hihi podwójna szczęka :loveu:

[quote name='kalyna']https://lh6.googleusercontent.com/-zl5Jn7KMMiQ/T8pYId66hiI/AAAAAAAAAmw/gJ3j6cwqdNM/s640/5.JPG wspólne odpoczywanie :loveu:

a nauczenie takich rzeczy Podhalana to nie taka prosta sprawa :D ale cudnie wyglądaliście jak razem szliście :loveu: choć trochę na małą osobę przy nim wyglądasz :D

proponuję poszukać tutaj suczka 3-6 miesięczna za 400 zł to ciężko do znalezienia jest, dlatego proponuję adopcję, a jeśli nie to odczekać dłuższy okres czasu i kupić z rodowodem. Można poszukać i znajdzie się tańszego psa, np. niewystawowego.

[quote name='unikatowydiament']Witamy się cieplutko i głaski dla Cezarka zasyłamy:)

Dzięki wielkie :loveu:

[quote name='Klaudia&Aza']Witam, witam i o zdrowie pytam, co u was?:D

[quote name='Ptysiak']No właśnie co u Was? Coś tak znowu cicho...

A no cicho cicho bo nie ma co pisać :) Cesarek ( odpukać, tfu tfu) ma się dobrze. Dzisiaj go pieknie wyczesałam, ale zdjęciowe plany pokrzyzował nam... deszcz. Zobaczymy jak będzie popołudniu i ewentualnie wtedy coś popstrykamy ;) Ja tymczasem walczę o stypendium z miasta za oceny, trzymajcie kciuki, chyba się uda :)

[quote name='Paula03']Świetny początek dog dancingu :) Cesarek zadowolony cały czas :)

Dzięki :loveu:

Nie mam pomysłu jakich nauczyc Cesarka figur do tańca z psem, a jest długi weekend, więc mam trochę czasu. Macie jakieś pomysły? Z tym że musi być to łatwe, bo inaczej nie będzie chciał współpracować ;)

Posted

A u Nas dziś postraszyło i spadło może z 3 krople deszczu :D Teraz upał taki, że nawet Ptyś nie wychodzi na ogródek :D

Kciuki i łapki mocno trzymamy :thumbs::)

Bloga sobie pośledzę ale mam nadzieję, że nie zapomnicie o dogo ;)

Pozdrawiamy cieplutko :)

Posted

U nas przez cały dzień duszno i zero deszczu:-)

A co do sztuczek to możesz go nauczyć akuku, które jest bardzo łatwe, a tak z trochę trudniejszych to np ukłon lub cofaj. Jak jeszcze coś łatwego mi przyjdzie na myśl o będę pisać:-)

Posted

magdabroy napisał(a):
Podklej do sygnaturki linka do bloga, to będę wpadać ;)

Pierwszy wpis już przeczytałam :)

podkleję podkleję ale to za chwilkę :)

Paula03 napisał(a):
Ooo będziemy zaglądać na bloga :)
Dodam was sobie na blogu :)

Miło mi :)
Ptysiak napisał(a):
A u Nas dziś postraszyło i spadło może z 3 krople deszczu :D Teraz upał taki, że nawet Ptyś nie wychodzi na ogródek :D

Kciuki i łapki mocno trzymamy :thumbs::)

Bloga sobie pośledzę ale mam nadzieję, że nie zapomnicie o dogo ;)

Pozdrawiamy cieplutko :)

O dogo nie zapomnę :)

Klaudia&Aza napisał(a):
U nas przez cały dzień duszno i zero deszczu:-)

A co do sztuczek to możesz go nauczyć akuku, które jest bardzo łatwe, a tak z trochę trudniejszych to np ukłon lub cofaj. Jak jeszcze coś łatwego mi przyjdzie na myśl o będę pisać:-)

Ukłonu wszelkimi dostepnymi sposobami nie moge go nauczyć to sobie odpuściłam :) Cofanie umiem. To zaczniemy z akuku :) Dzieki za podsunięcie pomyslu, calkowicie ta sztuczka wypadla mi z głowy :)

O przestało padac lece z psam na spacer :painting:

Posted

understandme napisał(a):
Ukłonu wszelkimi dostepnymi sposobami nie moge go nauczyć to sobie odpuściłam :) Cofanie umiem. To zaczniemy z akuku :) Dzieki za podsunięcie pomyslu, calkowicie ta sztuczka wypadla mi z głowy :)

O przestało padac lece z psam na spacer :painting:

U mnie Aza bardzo szybko załapała ukłon odkąd zaczęłam uczyć ją klikerowo. A może za daleko trzymasz smaczek, próbuj bardziej pod łapami go trzymać;)

Tylko nowych zdjęć nie zapomnij zrobić na spacerze:eviltong:

Posted

[quote name='Nemooo']No właśnie dostałem książkę :D

To milego czytania ja dzisiaj, albo jutro skończe :D

[quote name='Klaudia&Aza']U mnie Aza bardzo szybko załapała ukłon odkąd zaczęłam uczyć ją klikerowo. A może za daleko trzymasz smaczek, próbuj bardziej pod łapami go trzymać;)

Tylko nowych zdjęć nie zapomnij zrobić na spacerze:eviltong:

No ja próbowałam własnie i bardziej między łapami smaczek, ale Cesar, jak to podhalan, stwierdził, ze to za duzo wysiłku wymaga i kładzie najpierw zadek, a dopiero potem przód i sie wyleguje :D

Nie zapomniałam, oto one :)