Karro Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Dziękujemy. Z Cesarkiem lepiej, jednak jutro jeszcze na zastrzyk jedziemy ;) Quote
lasoa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 [quote name='understandme']Dziękujemy wszystkim. Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Okazało się to, tak jak myślałam, zapaleniem stawów.Dostał dwa zastrzyki. Jutro jedziemy na kontrolę. Wet powiedział, że on być może tak poprostu ma. Że w wyniku deformacji, którą ma, zapalenie może następnym razem powrócić za np rok, i następnym razem za np 10 lat. Zobaczymy przez noc jaki będzie efekt zastrzyków. Ogólnie jesteśmy dobrej myśli. Zważyłam Cesara. Waży on 51,5 kg a w pażdzierniku ważył ponad 52 i jeszcze rósł! Także z jego wagi jestem bardzo zadowolona, poza tym bez oporów wszedł do weterynarza i chciał mu nawet dać buziaczka, tylko, że wet nie był chętny. Zobaczymy co jutro weterynarz powie na kontroli. Generalnie jesteśmy dobrej myśli. Oby pomoglo, wazne że chłopak jest odważny :) Pozdrawiamy :) Gaja ma od dzisiaj odkładane leki przeciwzapalne i nie wiemy jaka będzie reakcja. Quote
kalyna Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 oj biedak :( oby szybciutko wszystko wróciło do normy :) i jaki macie superowy banerek :loveu: Quote
pina_collie Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 kalyna napisał(a):oj biedak :( oby szybciutko wszystko wróciło do normy :) i jaki macie superowy banerek :loveu: Oj Cesar.. wracaj do zdrowia! Życze jak najserdeczniej! Kalyna - banerek robilam ja ;) :P Quote
pina_collie Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jeszcze raz życze Cesarowi zeby wracal do zdrowia! Quote
Karro Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Dziękujemy :loveu: Własnie wróciliśmy z ostatniego zastrzyku. Jest duża poprawa! :multi: Jutro wyjdziemy już na spacer, jeśli dalej tak pójdzie :multi: Quote
Karro Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 I dostaliśmy nowy bannerek od Cavalierki :loveu: Długo wyczekiwany. A tamten, zgodnie z przeznaczeniem poszedł na forum podhalana ;) Quote
Speedymania Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 understandme napisał(a): poza tym bez oporów wszedł do weterynarza i chciał mu nawet dać buziaczka, tylko, że wet nie był chętny Oj ja znam te jego buziaczki :loveu: są takie słodkie mmmmm :) Banerek :loveu: I LIKE IT :P Quote
roadtonowhere Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 understandme napisał(a):Dziękujemy :loveu: Własnie wróciliśmy z ostatniego zastrzyku. Jest duża poprawa! :multi: Jutro wyjdziemy już na spacer, jeśli dalej tak pójdzie :multi: To wspaniale, że już jest wszystko okej :) a baner cudo! :) Quote
kalyna Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 wooow ale zaszałałaś z banerkiem teraz :o cuuudo :) a ja musiałabym wziąć się w garść i poprosić o nowy, ale jakoś czasu nie mam, nie wiem jakie foty itp.. więc może w przyszłym roku za to się zabiorę :) Quote
*Magda* Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja też bym chciała nowy banerek, ale nie mam kogo poprosić :( A sama jestem antytalentem :evil_lol: Quote
Karro Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Brunomania napisał(a):Oj ja znam te jego buziaczki :loveu: są takie słodkie mmmmm :) Banerek :loveu: I LIKE IT :P :loveu: Słodziutkie :loveu: roadtonowhere napisał(a):To wspaniale, że już jest wszystko okej :) a baner cudo! :) No jeszcze do idealnego stanu musimy trochę poczekać, ale jesteśmy na dobrej drodze. :) kalyna napisał(a):wooow ale zaszałałaś z banerkiem teraz :o cuuudo :) a ja musiałabym wziąć się w garść i poprosić o nowy, ale jakoś czasu nie mam, nie wiem jakie foty itp.. więc może w przyszłym roku za to się zabiorę :) magdabroy napisał(a):Ja też bym chciała nowy banerek, ale nie mam kogo poprosić :( A sama jestem antytalentem :evil_lol: Na bannerek od Cavi czekałam gdzieś 2 tygodnie. Gdybym ja umiała robić bannerki to bym sobie codziennie chyba zmieniała ;) Ale jak chcecie szybko, to pina_collie robi ładne, a zdjęcia byleby były wyraźne :) Także polecam bannerki od Cavalierki są przecudne, ale zazwyczaj trzeba trochę poczekać, a od piny są szybko, też łade :) deer_1987 napisał(a):No to super ze zastrzyk pomogl! ania90 napisał(a):cieszymy sie ze zastrzyk pomaga :multi: Mnie też to cieszy :) Quote
*Magda* Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 understandme napisał(a): Na bannerek od Cavi czekałam gdzieś 2 tygodnie. Gdybym ja umiała robić bannerki to bym sobie codziennie chyba zmieniała ;) Ale jak chcecie szybko, to pina_collie robi ładne, a zdjęcia byleby były wyraźne :) Także polecam bannerki od Cavalierki są przecudne, ale zazwyczaj trzeba trochę poczekać, a od piny są szybko, też łade :) Dzięki za info ;) Quote
Karro Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 wikikoniki napisał(a):Ej, usunęło mi Was z subskrycji :-o Ostatno takie rzeczy się na dogo niestety dzieją :( magdabroy napisał(a):Dzięki za info ;) Nie ma za co :) Quote
Karro Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 deer_1987 napisał(a):Jak tam Cesar? A Cesar dziś znowu zaczął kuleć :shake: Nie mam już sił, miało być już dobrze a tu lipa :( Quote
taxelina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 understandme napisał(a):A Cesar dziś znowu zaczął kuleć :shake: Nie mam już sił, miało być już dobrze a tu lipa :( A co ile mial dostawac te zastrzyki? i co to byly za zatrzyki? Quote
Karro Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 deer_1987 napisał(a):A co ile mial dostawac te zastrzyki? i co to byly za zatrzyki? Dostawał zastrzyki przez 3 dni na zapalenie i jakieś tam jeszcze, nie rozczytam się w książeczce, a nazwy już nie pamiętam, a potem miał już jego sam organizm działać i było wszystko dobrze, ale dooopek zamiast spać w budzie, gdzie miałby izolację od zimna to śpi na betonie i wyziębia ciągle te stawy :( Jak nie przejdzie mu dzisiaj to jutro znów do weta będziemy zmuszenie jechać :( Quote
*Magda* Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Może wartoby zaproponować troszkę dłuższą kurację, skoro on woli na zimnym spać :roll: Wiem, że to nic fajnego, ale może w tym wypadku byłoby to wskazane ;) Quote
Recommended Posts