Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']Dziękujemy wszystkim.

Właśnie wróciliśmy od weterynarza. Okazało się to, tak jak myślałam, zapaleniem stawów.Dostał dwa zastrzyki. Jutro jedziemy na kontrolę.
Wet powiedział, że on być może tak poprostu ma. Że w wyniku deformacji, którą ma, zapalenie może następnym razem powrócić za np rok, i następnym razem za np 10 lat. Zobaczymy przez noc jaki będzie efekt zastrzyków. Ogólnie jesteśmy dobrej myśli. Zważyłam Cesara. Waży on 51,5 kg a w pażdzierniku ważył ponad 52 i jeszcze rósł! Także z jego wagi jestem bardzo zadowolona, poza tym bez oporów wszedł do weterynarza i chciał mu nawet dać buziaczka, tylko, że wet nie był chętny. Zobaczymy co jutro weterynarz powie na kontroli. Generalnie jesteśmy dobrej myśli.

Oby pomoglo, wazne że chłopak jest odważny :)

Pozdrawiamy :) Gaja ma od dzisiaj odkładane leki przeciwzapalne i nie wiemy jaka będzie reakcja.

Posted

kalyna napisał(a):
oj biedak :(
oby szybciutko wszystko wróciło do normy :)

i jaki macie superowy banerek :loveu:

Oj Cesar.. wracaj do zdrowia!
Życze jak najserdeczniej!
Kalyna - banerek robilam ja ;) :P

Posted

Dziękujemy :loveu:

Własnie wróciliśmy z ostatniego zastrzyku. Jest duża poprawa! :multi: Jutro wyjdziemy już na spacer, jeśli dalej tak pójdzie :multi:

Posted

understandme napisał(a):
poza tym bez oporów wszedł do weterynarza i chciał mu nawet dać buziaczka, tylko, że wet nie był chętny

Oj ja znam te jego buziaczki :loveu: są takie słodkie mmmmm :)
Banerek :loveu: I LIKE IT :P

Posted

understandme napisał(a):
Dziękujemy :loveu:

Własnie wróciliśmy z ostatniego zastrzyku. Jest duża poprawa! :multi: Jutro wyjdziemy już na spacer, jeśli dalej tak pójdzie :multi:

To wspaniale, że już jest wszystko okej :) a baner cudo! :)

Posted

wooow ale zaszałałaś z banerkiem teraz :o
cuuudo :)

a ja musiałabym wziąć się w garść i poprosić o nowy, ale jakoś czasu nie mam, nie wiem jakie foty itp.. więc może w przyszłym roku za to się zabiorę :)

Posted

Brunomania napisał(a):
Oj ja znam te jego buziaczki :loveu: są takie słodkie mmmmm :)
Banerek :loveu: I LIKE IT :P

:loveu: Słodziutkie :loveu:

roadtonowhere napisał(a):
To wspaniale, że już jest wszystko okej :) a baner cudo! :)

No jeszcze do idealnego stanu musimy trochę poczekać, ale jesteśmy na dobrej drodze. :)

kalyna napisał(a):
wooow ale zaszałałaś z banerkiem teraz :o
cuuudo :)

a ja musiałabym wziąć się w garść i poprosić o nowy, ale jakoś czasu nie mam, nie wiem jakie foty itp.. więc może w przyszłym roku za to się zabiorę :)

magdabroy napisał(a):
Ja też bym chciała nowy banerek, ale nie mam kogo poprosić :( A sama jestem antytalentem :evil_lol:

Na bannerek od Cavi czekałam gdzieś 2 tygodnie. Gdybym ja umiała robić bannerki to bym sobie codziennie chyba zmieniała ;) Ale jak chcecie szybko, to pina_collie robi ładne, a zdjęcia byleby były wyraźne :) Także polecam bannerki od Cavalierki są przecudne, ale zazwyczaj trzeba trochę poczekać, a od piny są szybko, też łade :)

deer_1987 napisał(a):
No to super ze zastrzyk pomogl!

ania90 napisał(a):
cieszymy sie ze zastrzyk pomaga :multi:

Mnie też to cieszy :)

Posted

understandme napisał(a):

Na bannerek od Cavi czekałam gdzieś 2 tygodnie. Gdybym ja umiała robić bannerki to bym sobie codziennie chyba zmieniała ;) Ale jak chcecie szybko, to pina_collie robi ładne, a zdjęcia byleby były wyraźne :) Także polecam bannerki od Cavalierki są przecudne, ale zazwyczaj trzeba trochę poczekać, a od piny są szybko, też łade :)

Dzięki za info ;)

Posted

wikikoniki napisał(a):
Ej, usunęło mi Was z subskrycji :-o

Ostatno takie rzeczy się na dogo niestety dzieją :(

magdabroy napisał(a):
Dzięki za info ;)

Nie ma za co :)

Posted

understandme napisał(a):
A Cesar dziś znowu zaczął kuleć :shake: Nie mam już sił, miało być już dobrze a tu lipa :(

A co ile mial dostawac te zastrzyki? i co to byly za zatrzyki?

Posted

deer_1987 napisał(a):
A co ile mial dostawac te zastrzyki? i co to byly za zatrzyki?

Dostawał zastrzyki przez 3 dni na zapalenie i jakieś tam jeszcze, nie rozczytam się w książeczce, a nazwy już nie pamiętam, a potem miał już jego sam organizm działać i było wszystko dobrze, ale dooopek zamiast spać w budzie, gdzie miałby izolację od zimna to śpi na betonie i wyziębia ciągle te stawy :( Jak nie przejdzie mu dzisiaj to jutro znów do weta będziemy zmuszenie jechać :(