Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='understandme']Był za bardzo łapczywy i wziął moją rękę razem z marchewką :evil_lol: Ale tydzień po tym znów siedziałam na końskik grzbiecie :D Tylko teraz już nie mam gdzie jeździć a to wspaniałe doświadczenie :loveu:[/QUOTE]

Wspaniale! :loveu: jezdze w sumie od piatego roku zycia, regularnie od 14 i nie wyobrazam sobie zycie bez koni :loveu: na drugim miejscu zaraz za moimi pycholami :)

Posted

[quote name='Nemooo']oj ty "kaleko" :D:D:D[/QUOTE]

Zdarza się :D:D

[quote name='deer_1987']W to nie watpie, dzielna jestes :loveu:[/QUOTE]

:loveu:

[quote name='Falkaa']Wspaniale! :loveu: jezdze w sumie od piatego roku zycia, regularnie od 14 i nie wyobrazam sobie zycie bez koni :loveu: na drugim miejscu zaraz za moimi pycholami :)[/QUOTE]

A u mnie się wszystkie stajnie polikwidowały :(:(:( Ale zamierzam do tego wrócić jak będę miała tylko okazję :loveu:

Posted

o jejku to szczerze współczuje:glaszcze: i trzymam kciuki żebyś szybko wróciła do zdrowia :loveu:

a tam zaraz kaleka sama dobrze wiem że przy grach zespołowych takie wypadki nie zawsze zależą od nas :roll::eviltong:

Posted

Piękne fotki. :loveu: czekam na więcej. :smile:
Ja kiedyś jeździłam, ale musiałam zrezygnować z przyczyn zdrowotnych, świetny sport, ale kontuzji sporo i nieszczęśliwych wypadków, ja już chyba nie policze, ile raz koń mnie chapnął przy zakładniu ogłowia albo nadepnął na noge przy siodłaniu, zawsze miałam jakieś szczęście. :lol: Ale z tymi kontuzjami to faktycznie nie za ciekawie, życzymy zdrówka. ;)

Posted

Bardzo się cieszę, że się podoba :loveu: Mi też się podoba, jednak mają trochę racji, na topiku o fotografii że jest za mało kontrastu, muszę nad tym teraz popracować :)

Niespodzianka :loveu:

Filmik z Lusią:
[video=youtube;4l0SBqCBQu0]http://www.youtube.com/watch?v=4l0SBqCBQu0[/video]

i z Cesarem:
[video=youtube;iwhMbf4bETg]http://www.youtube.com/watch?v=iwhMbf4bETg&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='understandme']Moje też ulubione to :loveu:
Jak wejdę następnym razem na tego kompa gdzie mam zdjęcia to ustawie na tapetę :D[/QUOTE]

Cesar ma genialny nosek, a na tej fotce widać to najlepiej :loveu:

Posted

Filmiiki! Super! :)
Piekny, kochany niedzwiedziol :loveu: ale bym go wyczochrala :loveu: skoro nie moge to zroob to za mnie :D michol kochany :loveu: kotek tez swieetny :)

Posted

[quote name='Falkaa']Filmiiki! Super! :)
Piekny, kochany niedzwiedziol :loveu: ale bym go wyczochrala :loveu: skoro nie moge to zroob to za mnie :D michol kochany :loveu: kotek tez swieetny :)[/QUOTE]

Hehe, nom, przytulanie się do takiego niedźwiedzia to jest super sprawa- mój ś.p. kaukaz Reks też był właśnie taką ogrooomną kupą futra i genialnie było się do niego przytulać :)

Posted

Cieszę się że filmiki się podobają. Cesara wysłać do reprezentacji Polski to zostaniemy mistrzami świata! :evil_lol:

Przytulanie do takiego miśka to fajna sprawa :loveu:
Trochę kociastych ;)

A teraz Luiza wyścigówka!