Karro Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Dziękuję wszystkim :loveu: Nemooo to ja choruje, Cesarek ma sie dobrze :D ;) Quote
Talucha Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Oj, grypa żołądkowa to nic przyjemnego :shake: Zdrowia! Quote
Nemooo Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Hihihi.. Źle przeczytałem... Sorki :evil_lol: To Ty zdrowiej :) Quote
taxelina Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Duzo zdrowka, grypa zoladkowa to nic przyjemnego :roll: Quote
betty_labrador Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 wow, biedaczek mały :calus: zdrowiej nam Cesarku :) Quote
Karro Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Dziękuję wszystkim :loveu: Betty to ja choruję, Cesar czuje się bardzo dobrze :D Quote
vaness Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='understandme']Dziękuję wszystkim :loveu: Betty to ja choruję, Cesar czuje się bardzo dobrze :D już druga osoba się pomyliła :D Quote
Karro Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Dziękuję :loveu: Już ze mną lepiej, na sucharki jużpatrzeć nie moge to szybciej zdrowieję :evil_lol: Jutro już wracam do szkoły wreszcie skończyły mi się nudności :multi: Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Pij sok z marchewki ;) działa przeciwwymiotnie ;) Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 understandme napisał(a):Dziękuję :loveu: Już ze mną lepiej, na sucharki jużpatrzeć nie moge to szybciej zdrowieję :evil_lol: Jutro już wracam do szkoły wreszcie skończyły mi się nudności :multi: To super ze juz sie lepiej czujesz! Quote
Talucha Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 magdabroy O, dobrze wiedziec na przyszłośc :D Quote
*Magda* Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Talucha']magdabroy O, dobrze wiedziec na przyszłośc :D Ale najlepiej sam sok marchewkowy, bez dodatku owocowego ;) To uchroniło kiedyś mnie i moją siostrę przed grypą żołądkową :) Cała moja rodzinka chorowała, oprócz nas dwóch ;) Potem pani doktor, jak się dowiedziała, że pijemy z siostrą dużo soków marchewkowych, to powiedziała, że marchew działa przeciwwymiotnie ;) Quote
Molowe Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 magdabroy napisał(a):Pij sok z marchewki ;) działa przeciwwymiotnie ;) O.O dobry patent na przyszłość :) understandme to super że już jest lepiej :loveu: Quote
Karro Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Dzięki za radę o marchewkach! Nie wiedziałam o tym, na przyszłość będę pamiętać! :) Mam dla Was zaległe fotki z wystawy: A tego pana powyżej może znacie? To Zen, jest tutaj na dogomani. :loveu: Quote
Karro Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 ja tymczasem wyleczyłam się z grypy żołądkowej i byłam zdrowa do... 4 w nocy. O 4 obudziłam się z potwornym bólem gardła, o pójściu do szkoły mogę zapomnieć, o spacerze z Cesarem narazie też :mad::angryy::angryy::angryy::placz: Tatusia poproszę, to pójdzie z nim, ale ja zawsze mam potem do nadrabiania naszych zasad, bo rodzice mu na więcej pozwalają. Kurde nawet jak się człowiek stara żeby nie być chorym, to i tak złapie :mad: Do Was pozaglądam póżniej, bo ten komp muli strasznie, a mama wzięła lapka do pracy, gdzie dogo normalnie chodzi. Quote
*Magda* Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Śliczne psiaki :loveu: To się ładnie załatwiłaś :D Z jednej choroby w drugą :( Ale wkrótce weekend, a potem pewnie będziesz jak nowonarodzona ;) Quote
kalyna Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 deer_1987 napisał(a):Corgi :loveu: oo Marta wkręciła się w Corgi :) no kto by pomyślał :D http://img194.imageshack.us/img194/1318/29971313.jpg jak wpatrzony :loveu: uwielbiam jak psiaki wpatrzone najlepiej w Pańcię/Pańcia jak w obrazek :) Łeee to ja 3mam kciuki za szybki powrót do zdrowia i łączę się w bólu :) ale współczuję, że nie masz w domu teraz kompa, na którym chodzi dogo, bo co tu robić jak nic za bardzo robić nie można :roll: ja nie dość, że mam katar to u nas w domu śnieg spadł a ja w Lesznie. jak do domu przyjadę to albo śniegu już nie będzie, albo będę rozłożona przez chorobę :( Quote
Molowe Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 http://img641.imageshack.us/img641/5231/51630094.jpg owczarek staroangielski <3 :loveu: Quote
Recommended Posts