Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję :loveu: Już ze mną lepiej, na sucharki jużpatrzeć nie moge to szybciej zdrowieję :evil_lol: Jutro już wracam do szkoły wreszcie skończyły mi się nudności :multi:

Posted

understandme napisał(a):
Dziękuję :loveu: Już ze mną lepiej, na sucharki jużpatrzeć nie moge to szybciej zdrowieję :evil_lol: Jutro już wracam do szkoły wreszcie skończyły mi się nudności :multi:

To super ze juz sie lepiej czujesz!

Posted

[quote name='Talucha']magdabroy O, dobrze wiedziec na przyszłośc :D

Ale najlepiej sam sok marchewkowy, bez dodatku owocowego ;) To uchroniło kiedyś mnie i moją siostrę przed grypą żołądkową :) Cała moja rodzinka chorowała, oprócz nas dwóch ;) Potem pani doktor, jak się dowiedziała, że pijemy z siostrą dużo soków marchewkowych, to powiedziała, że marchew działa przeciwwymiotnie ;)

Posted

Dzięki za radę o marchewkach! Nie wiedziałam o tym, na przyszłość będę pamiętać! :)

Mam dla Was zaległe fotki z wystawy:

A tego pana powyżej może znacie? To Zen, jest tutaj na dogomani. :loveu:

Posted

ja tymczasem wyleczyłam się z grypy żołądkowej i byłam zdrowa do... 4 w nocy. O 4 obudziłam się z potwornym bólem gardła, o pójściu do szkoły mogę zapomnieć, o spacerze z Cesarem narazie też :mad::angryy::angryy::angryy::placz: Tatusia poproszę, to pójdzie z nim, ale ja zawsze mam potem do nadrabiania naszych zasad, bo rodzice mu na więcej pozwalają.

Kurde nawet jak się człowiek stara żeby nie być chorym, to i tak złapie :mad:

Do Was pozaglądam póżniej, bo ten komp muli strasznie, a mama wzięła lapka do pracy, gdzie dogo normalnie chodzi.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Corgi :loveu:

oo Marta wkręciła się w Corgi :) no kto by pomyślał :D

http://img194.imageshack.us/img194/1318/29971313.jpg jak wpatrzony :loveu: uwielbiam jak psiaki wpatrzone najlepiej w Pańcię/Pańcia jak w obrazek :)

Łeee to ja 3mam kciuki za szybki powrót do zdrowia i łączę się w bólu :) ale współczuję, że nie masz w domu teraz kompa, na którym chodzi dogo, bo co tu robić jak nic za bardzo robić nie można :roll:
ja nie dość, że mam katar to u nas w domu śnieg spadł a ja w Lesznie. jak do domu przyjadę to albo śniegu już nie będzie, albo będę rozłożona przez chorobę :(