Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

understandme napisał(a):
:crazyeye: to może mają wątek na dogo, albo na podhalanach? :cool3: Jak nie to zachęc do założenia ;) Dziękujemy za pozdrowienia :loveu::loveu::loveu:

Siostra ma 8 lat i jest z rodzicami w górach do końca tygodnia :D
A ta rodzina u których mieszkają to nie wiem, czy wgl ma internet :p

Posted

wikikoniki napisał(a):
Siostra ma 8 lat i jest z rodzicami w górach do końca tygodnia :D
A ta rodzina u których mieszkają to nie wiem, czy wgl ma internet :p

A ja myslalam ze ona ma swojego psa podhalana :D

Posted

Nemooo napisał(a):
Piękniś :D Chciałbym żeby Azunia była w takiej formie :( Jak na razie jest coraz gorzej :(

Wiesz, Aza niestety ma swoje lata :( Cesar dopiero ma 17 miesięcy, młodzik jeszcze. My wciąż trzymamy za Was kciuki bardzo mocno :(:(:(

Posted

understandme napisał(a):
Wiesz, Aza niestety ma swoje lata :( Cesar dopiero ma 17 miesięcy, młodzik jeszcze. My wciąż trzymamy za Was kciuki bardzo mocno :(:(:(

17msc ? Tosz to jeszcze młodziak :loveu:

Posted

understandme napisał(a):

Dziękujemy za wsparcie :)
Cesar wcale nie wygląda na 17 mies :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
a ile zyja podhalany?

A to w sumie zależy :) Pierwszy w moim domu podhalan żył 15 lat. Poprzedni mój podhalan 14 lat. Babcia Cesara miała 12 lat. A na forum podhalana jest pies który jest w dobrej formie i ma az 16 lat! Ale średnio to tak około 12 lat.

Posted

Oczywiście, my teraz przechodzimy okres głupawkowo hormonalny :-D Co jakiś czas wpadają tej białej łepetynie durne pomysły jak te z bazantami a pancia musi je wybijać z tej głowy ( choć te durne pomysły to częściowo moja wina)

O proszę, czego ja się tutaj dowiaduję... ;)

Posted

SAIKO napisał(a):
O proszę, czego ja się tutaj dowiaduję... ;)

PW ;)

Dzisiaj mieliśmy spotkanie z Brunem Brunomani. Bruno zrobił ogromne postępy. Po raz pierwszy sam przyszedł się do mnie przywitać :multi: Kilka fotek.

Posted

understandme napisał(a):

Towarzyszyły nam na spacerze :evil_lol:

Cesar nie chciał pobiec za nimi? :)
Nam dzisiaj też towarzyszyły :diabloti: I zające i jakieś ptaki :evil_lol:

Posted

Paula03 napisał(a):
Cesar nie chciał pobiec za nimi? :)
Nam dzisiaj też towarzyszyły :diabloti: I zające i jakieś ptaki :evil_lol:

Nie widział ich mimo że podeszliśmy naprawdę blisko :D

Posted

ja zawsze jak jadę pociągiem to tyyyle widzę sarenek :loveu:
więc mam co robić :D

ostatnio czytałam ile żyją ONki to wyszło 10 lat :o więc jestem załamana... bo powinien ten wiek psów się wydłużać a nie skracać... mój Dżeki żył 15 lat :) Tym bardziej, że ONy są mniejsze niż Podhalany...

Posted

Witam się po raz pierwszy :Rose:

Już wcześniej bywałam w Waszej galerii ale postanowiłam napisać dopiero wtedy kiedy będę miała chwilę żeby przejrzeć ją całą ;) No i przejrzałam, obejrzałam wszystkie zdjęcia ale nie czytałam wszystkiego,Cesar jest piękny,cudny,boski i w ogóle och i ach.Od zawsze lubię takie duże misiaki chociaż w swoim domu wolę te znacznie mniejsze ale te największe miśki uwielbiam na żywo,oglądać na zdjęciach no i oczywiście nade wszystko miziać :loveu:

http://img836.imageshack.us/img836/7159/cesarek.jpg w tym zdjęciu się zakochałam te Jego oczy :loveu:
http://img807.imageshack.us/img807/4623/tapetar.jpg cudnie
http://img535.imageshack.us/img535/73/bagno1.jpg "mały" brudasek" :evil_lol:
http://img689.imageshack.us/img689/5749/11567640.jpg ale ma fajnego kompana do zabaw :lol:

Btw ładne zdjęcia robisz :loveu: