Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ale nawet nie mam czasu wejśc na komputer zgrać zdjęcia, 4 psy do wyprowadzania to naprawdę dużo, doszedł do tego jeszcze wczorajszy wyjazd do Zielonej Góry na mecz Turowa z Albą, a w szkole urwanie głowy. Fotki postaram się wrzucić dzisiaj, ale nie obiecuję :(

Posted

[quote name='understandme']Mam do poniedziałku pod opieką oprócz Cesara 3 owczarki niemieckie długowłose, jutro postaram się je obfocić, wyspacerować, ale mam straszne urwanie głowy...
ale super :D
chcemy fotki :loveu: a nie mogę się doczekać....
i ja dopiero teraz weszłam tu w galerię :niewiem:

Posted

Dodaję zdjęcia. Dzisiaj udało mi się wyspacerowac tylko Cesara i Melę, niestety na Dragona i Lalę było już za ciemno, za mokro, za późno, ale w sobotę - niedzielę wszystkie będą miały porządne spacery.

Dragon:

A tutaj już Dragon i Lala:

Posted

[quote name='Aleksandra95']a czyje to psiaki ? :)

ładne:loveu: u mnie rano troszkę popadał śnieg, ale i tak już sie roztopił.:([/QUOTE]

Mojej kuzynki z mężem, pojechali akurat na wczasy i ja troszkę się nimi zajmuję. :)

Posted

[quote name='magdabroy']Ale cudne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mogę któregoś ukraść? :evil_lol:[/QUOTE]

Pewnie, przyjedź i zabieraj :D

[quote name='dOgLoV']Jakie cudne :loveu::loveu::loveu::loveu:

a to białe coś na ziemi u was to śnieg ?? :crazyeye:[/QUOTE]

Tak ale już stopniał :)

Posted

[quote name='magdabroy']Kuzynka by Ci tego nie wybaczyła ;)[/QUOTE]

Teraz ona w Kenii to nie ma nic do gadania :D:D:D Przynajmniej do poniedziałku :D:D

Posted

[quote name='deer_1987']Ale masz duzo psiakow pod opieka :loveu:[/QUOTE]

Niom ;loveu:

[quote name='agamer']Sliczny białasek, cudny ma ten kolor sierści ;)
Widzę, że teraz masz niezłe towarzystwo ;)[/QUOTE]

Dzięki ;)

[quote name='sator_k_']Śliczne psy. Wszystkie się dogaduja bez szemrania? :)[/QUOTE]

Niestety suki nie dokońca się dogaduja między sobą.

[quote name='betty_labrador']ale fajnie Ci sie trafilo-spacer z tyloma psiakami :D owczarek ma fajny aporcik :evil_lol: pewnie ma wyrobione mięśnie szczęki nieźle.
Do Kenii... ja tez chcę ;(

pozdrawiam![/QUOTE]

Też bym chciała tam :)

[quote name='Paula03']Oooo :loveu:
Ale Cesar m świetne towarzystwo :)[/QUOTE]

::)

Posted

[quote name='deer_1987']Dodalam u nas jeszcze dwie fotki :diabloti: a kiedy sie Cesar pokaze nam? :)[/QUOTE]

Jutro zabieram go na wspólny spacer z Melą a potem biore Dragona i Lalę to jutro dodam nowe zdjęcia ;) Juz do ide zobaczyć te zdjęcia :)