Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiki4 napisał(a):
A mogę spytać jaki masz aparat? ;)

Fuji film hs 10

deer_1987 napisał(a):
A widzisz ja tego nie rozumiem co jest zlego w centralnym... Tutaj to wlasnie chwala takie i takie sie podobaja :) wiadomo nie zawsze pasuja do kazdego zdjecia ale nie rozumiem co Wy w Polsce macie takiego zeby nie robic centralnych.

Ale nadal musisz byc na ziemi zeby zrobic malego psa zdjecie z jego perspektywy :D

Hehe no tak :D No własnie nie do kazdego zdjęcia pasuje cantralny, rok temu to wszyściusieńkie kadry robiłam centralne :D

Naklejka napisał(a):
hmm.. jak ja robię zdjęcia Jetsanowi to raczej się nad kadrami nie zastanawiam, bo nie nadążam za nim :lol: Potem je przycinam.... Ale i tak aparat mam do niczego....

Ja robie zawsze po kilkanaście zdjęc jedego"ujęcia" I potem wybieram najlepsze, no chyba że biegnie, to wtedy ciężko nadazyć za nim :)

deer_1987 napisał(a):
FinePix HS10 HS11

HS 10 :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
To tez nie jest latwo wybrac punkt jak dwa na raz obok siebie biegna :D jesli nie wybiore wszystkich punktow af na raz :diabloti:

Ja mam zawsze problemy jak Cesar z Gandzią się bawi bo one tak szaleją że nie idzie ich wyłapać i ciągle się coś ucina jak nie łapy, to ucho :D

Ja z Cesarem mówimy już dobranoc :)

Posted

Naklejka napisał(a):
Mój rzadko kiedy w miejscu stoi, połowa zdjęć jest rozmazana, jakaś krzywa, poucinana :P

Cesar siedzi w miejscu jak mu powiem "zostań" :) Dzięki temu mam czas na kilka zdjęc :)

Posted

understandme napisał(a):
Ja mam zawsze problemy jak Cesar z Gandzią się bawi bo one tak szaleją że nie idzie ich wyłapać i ciągle się coś ucina jak nie łapy, to ucho :D

Ja z Cesarem mówimy już dobranoc :)

Dobranoc :loveu: my jeszcze musimy isc na spacer :)

Posted

understandme napisał(a):
Cesar siedzi w miejscu jak mu powiem "zostań" :) Dzięki temu mam czas na kilka zdjęc :)

Gdyby Jetsan się jeszcze zawsze słuchał :) On ma swój świat, chłopak mi się na spacerach wyłącza...

Posted

[quote name='kajtuu']jest prześliczny ! uwielbiam patrzeć na takie roześmiane mordki :)

Dzięki :loveu:

I kilka dotek zrobionych dzisiaj na szybko w parku:

Posted

Uwaga mam małą ryjówkę, którą staram się utrzymać przy życiu, do kiedy się usamodzielni. Karmię ją strzykawką z krowim mlekiem(innego nie mam). Ryjówkę przyniosła kotka Lusia, na szczeście nie uszkodziła jej. Tyrzymajcie kciuki żebu udało mi sie ją utrzymac przy życiu! :)

Posted

understandme napisał(a):
Uwaga mam małą ryjówkę, którą staram się utrzymać przy życiu, do kiedy się usamodzielni. Karmię ją strzykawką z krowim mlekiem(innego nie mam). Ryjówkę przyniosła kotka Lusia, na szczeście nie uszkodziła jej. Tyrzymajcie kciuki żebu udało mi sie ją utrzymac przy życiu! :)

A jak mała jest ta ryjówka?? Bo krowie mleko to chyba nie jest najlepszym rozwiązaniem. Jak miałam szczeniaka 3 tygodniowego to karmiłam go takim specjalnym mlekiem dla szczeniąt rozpuszczanym w wodzie i mięsnymi papkami z Gerbera-dostępne w biedronce ;)
Takie maluchy chyba nie trawią zbyt dobrze laktozy

Posted

Ryjówka jest mała, jeszcze nie ma otwartych oczu. Niestety, nie mam innego mleka, mleko rozcieńczam z wodą, Ryjówka ożywiła się, już nie piszczy jak ją biorę na ręce, już wie że chce ją na karmić, jest ze mną od 11. No i mniej się boi. I ile się musiałam na tłumaczyć że to jest jak noworodek i nie wypusze ją na wolnośc bo ona jest jeszcze ślepa :shake: Ale wkońcu wytłumaczyłam i przestali się mieszać.

Zasnęła mi na ręce :D

I Cesarowo Brunowo Gandziowe fotki: