Paula03 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='wiki4']http://img703.imageshack.us/img703/3796/cesar8.jpg Aż ma się ochotę go tak mocno przytulić :loveu::loveu: Dokładnie :loveu: Quote
taxelina Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 http://img268.imageshack.us/img268/5374/cesar9.jpg slicznie sie prezentuje! Quote
Karro Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 DZiękujemy pięknie wszystkim za odwiedziny :loveu: Zaraz postaram się dodac dzisiejsze zdjęcia kotów ;) Quote
taxelina Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Kociaki to calkiem Wasze czy takie podworkowe? Quote
Karro Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Kociaki sa całkiem nasze, ale są wolno wychodzące, jednak to straaszne lenie kanapowe ;) Quote
kalyna Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 fajne te kociaki :loveu: moje też są wolno wychodzące :) Quote
Karro Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='kalyna']fajne te kociaki :loveu: moje też są wolno wychodzące :)[/QUOTE] dzięki :loveu: Ja widziałam jak młody kot męczy się w bloku, jakby miał trochę wolności to by pohasał chociarz a tak to tylko w czterech ścianach zamknięty :shake: Quote
Sheltii Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Różnie bywa, czasem się ludzie po prostu boją o swoje cudeńka. Ja się bardzo cieszę, że mój kocur w końcu wychodzi - i powinien, bo wiadomo co będzie w zimie :) Lubi leżeć na fotelu przy kominku. Twoje kociaki są strasznie fajne, przyjemnie się bawią. One są ciachnięte? Mój nie jest wykastrowany. Quote
Karro Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Mruczek został wykastowany jak miał chyba 3 lata, a przez to, że gdy przynieśliśmy małą Kicię ( niestety za TM :( ) cały dom śmierdział kocurzymi sikami :shake: i teraz juz nikt nie posądzi nas o alimenty :D. Lusia jest wysterylizowana, bo już od poprzednich kotek nikt kociaków nie chciał brać :) Quote
Naklejka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Piękny jest i nie ślini się tak jak Jetsan :lol: Lusia jest piękna, ale ja uwielbiam "błękitne" zwierzaki :) Quote
Karro Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Oj nie raz Cesar się potwornie ślini, i to taką gęstą ślinę jak ma to fontannę robi otrzepując się :D Quote
Karro Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Nie specjalnie dodawałma zaślinionego psa tutaj, ale już nie raz dostałam takim glutem w bluzkę, ale to przeciez z jego miłości taki ślinkowaty prezencik ;) Quote
Naklejka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ja jestem wiecznie obśliniona :P i już się przyzwyczaiłam... :P Innych to brzydzi.... :lol: Quote
Karro Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Na udowodnienie pięknie sliniaczek spada mi na łapkę. Trochę słabo widac bo zdjęcie dośc małe ale jest :D Quote
Karro Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Naklejka']Ja jestem wiecznie obśliniona :P i już się przyzwyczaiłam... :P Innych to brzydzi.... :lol:[/QUOTE] Ja też wiecznie mam ręce sałe poślinione, nogi, wszystko co się da :D Quote
Naklejka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='understandme']Na udowodnienie pięknie sliniaczek spada mi na łapkę. Trochę słabo widac bo zdjęcie dośc małe ale jest :D Mój lepiej się ślini, gluty są większe :P Ja ślinę miewam i na włosach :lol: Quote
Karro Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Kochany to on jest :loveu: i równie uparty:evil_lol: A tak wogóle, to już przestaje się interesowac zabawkami. Szczerze mówiąc nie widziałm dorosłego podhalana szalejącego za piłeczką albo coś ;) Strasznie szybko wyrósł, czasem chciałabym się wrócic do czasu kiedy był taaki malutki :) O taki na przykład : Quote
Naklejka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Jetsan tylko czasami się zabawkami bawi, on woli szarpać, niszczyć itp. Ale z niego dzieciak straszny jest...... chciałabym by wreszcie dorósł, ale sobie jeszcze poczekam.... półtora roku? Słodki był :loveu: Quote
Karro Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 On szarpać to sie lubi szmatką najbardziej :D a jak coś nowego dostanie to odrazu popsuje. Jak się spotka zjakimś psem to jeszcze taki szczyl, ale na podwórku to całkiem pożądny stróż się robi :) Tą fotką mówimy już dobranoc :) Quote
Recommended Posts