Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kalyna']fajne te kociaki :loveu:
moje też są wolno wychodzące :)[/QUOTE]

dzięki :loveu:

Ja widziałam jak młody kot męczy się w bloku, jakby miał trochę wolności to by pohasał chociarz a tak to tylko w czterech ścianach zamknięty :shake:

Posted

Różnie bywa, czasem się ludzie po prostu boją o swoje cudeńka. Ja się bardzo cieszę, że mój kocur w końcu wychodzi - i powinien, bo wiadomo co będzie w zimie :) Lubi leżeć na fotelu przy kominku. Twoje kociaki są strasznie fajne, przyjemnie się bawią. One są ciachnięte? Mój nie jest wykastrowany.

Posted

Mruczek został wykastowany jak miał chyba 3 lata, a przez to, że gdy przynieśliśmy małą Kicię ( niestety za TM :( ) cały dom śmierdział kocurzymi sikami :shake: i teraz juz nikt nie posądzi nas o alimenty :D.
Lusia jest wysterylizowana, bo już od poprzednich kotek nikt kociaków nie chciał brać :)

Posted

Nie specjalnie dodawałma zaślinionego psa tutaj, ale już nie raz dostałam takim glutem w bluzkę, ale to przeciez z jego miłości taki ślinkowaty prezencik ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Ja jestem wiecznie obśliniona :P i już się przyzwyczaiłam... :P Innych to brzydzi.... :lol:[/QUOTE]

Ja też wiecznie mam ręce sałe poślinione, nogi, wszystko co się da :D

Posted

[quote name='understandme']Na udowodnienie pięknie sliniaczek spada mi na łapkę. Trochę słabo widac bo zdjęcie dośc małe ale jest :D

Mój lepiej się ślini, gluty są większe :P
Ja ślinę miewam i na włosach :lol:

Posted

Kochany to on jest :loveu: i równie uparty:evil_lol:

A tak wogóle, to już przestaje się interesowac zabawkami. Szczerze mówiąc nie widziałm dorosłego podhalana szalejącego za piłeczką albo coś ;) Strasznie szybko wyrósł, czasem chciałabym się wrócic do czasu kiedy był taaki malutki :)

O taki na przykład :

Posted

Jetsan tylko czasami się zabawkami bawi, on woli szarpać, niszczyć itp. Ale z niego dzieciak straszny jest...... chciałabym by wreszcie dorósł, ale sobie jeszcze poczekam.... półtora roku?

Słodki był :loveu:

Posted

On szarpać to sie lubi szmatką najbardziej :D a jak coś nowego dostanie to odrazu popsuje. Jak się spotka zjakimś psem to jeszcze taki szczyl, ale na podwórku to całkiem pożądny stróż się robi :)

Tą fotką mówimy już dobranoc :)