Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
Pewnie lepiej niz tak nie bedzie, spodziewam sie troche pogorszenia na jesien/zime (bo to reumatyczna choroba), wiadomo bylo od poczatku ze 100% jak wczesniej nie bedzie, do agility nie wroci, na lozko tez nie wejdzie. Ale jak to mowie na jej stan choroby i sama chortobe plus wiek to jest super tak jak jest.

Ja zauważyłam, że Cesar gorzej się czuje kiedy jest kilka dni deszczowych pod rząd... A zima to jego żywioł :evil_lol:

Posted

understandme napisał(a):
Ja zauważyłam, że Cesar gorzej się czuje kiedy jest kilka dni deszczowych pod rząd... A zima to jego żywioł :evil_lol:

No te deszczowe to tez tak sobie znosi Niunia.. ale ze 28 z 31 dni w lipcu padalo to musialaa sie przyzwyczaic...

Masz jeszcze jakies fotki dla nas? :loveu:

Posted

[quote name='understandme']Ja zauważyłam, że Cesar gorzej się czuje kiedy jest kilka dni deszczowych pod rząd... A zima to jego żywioł :evil_lol:
U mnie jest podobnie. Tylko, że Bahia w dni deszczowe ma za duzo energii,bo spacery są zmniejszone do minimum i raczej tylko podwórko jej wtedy zostaje więc energii ma aż nad to,nie lubimy jak jest duzo deszczu. Upał to masakra i dla mnie i dla niej,ja lata nienawidzę więc i pies to odczuwa. A zima to żywioł Bahii jak i mój :lol:

[quote name='wiki4']Oj tak, upały nie służą psiakom, ale przynajmniej nad jeziorko można je zabrać :D

Chyba,że masz psa który nie wchodzi do wody więc i wypad nad jeziorko odpada :eviltong:

http://img51.imageshack.us/img51/2756/park11f.jpg to mi sie najbardziej podoba,cudna mordeczka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No te deszczowe to tez tak sobie znosi Niunia.. ale ze 28 z 31 dni w lipcu padalo to musialaa sie przyzwyczaic...

Masz jeszcze jakies fotki dla nas? :loveu:

Jutro będą :) bo dzisiaj na wyjeżdzie jestem :)

Posted

astridq napisał(a):
Nasze jeziorko popłynęło z powodzią rok temu i nawet nie ma gdzie psów zabrać ;(
A mój Astoński już się nawet za piłką nauczył nurkować!

Mój z kolei to cały łeb zanurza tylko uszy wystają :evil_lol:

Posted

understandme napisał(a):
Mój z kolei to cały łeb zanurza tylko uszy wystają :evil_lol:

A pływa?? Bo Aston chodzi po dnie i tylko coraz wyżej głowę podnosi ;p

Posted

kavala napisał(a):
A smakują mu w ogóle? Bo Frodo się tylko troszkę imi zachwycał na początku, a na drugi dzień to nawet jedno wypluł.:angryy:

On je kocha, bo to taki ciasteczkowy pies :evil_lol: Woli te pieczone przeze mnie jak kupne :evil_lol:

Posted

astridq napisał(a):
A pływa?? Bo Aston chodzi po dnie i tylko coraz wyżej głowę podnosi ;p

Hehe jemu to nigdy nie było jeszcze dostatecznie głęboko, żeby miał okazję popływać :evil_lol:

Posted

understandme napisał(a):
Hehe jemu to nigdy nie było jeszcze dostatecznie głęboko, żeby miał okazję popływać :evil_lol:

No właśnie bo nasza Witka to się nie nadaje dla psiaków, tym bardziej teraz porośnięta trawą i tylko miejscami woda. Szkoda ;(

Posted

Pasuje Ci jutro tak koło 18? Mam nadzieję,że nie będzie padało. Spotkałybyśmy się w parku. Wezmę też Shagiego może go te dwa bydlaki nie uszkodzą ;)

Posted

Wczoraj wzięłam Cesara na Teatry Uliczne, aby wiedział że w parku są takie widowizka i na ulicach też i że trzeba się ładnie zachowywać. I zdał egzamin wzorowo, nie bał się gigantycznych "ludzi" Smoka buchającego ogniem, bębnów, "ufoludka", dziwnej muzyki itp. Oraz grzecznie dawał się ludziom głaskać. Mądry uczeń :)

Dzisiaj zapowiada się miły spacerek, z którego będą zdjęcia pewnie :)