Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Martwi mnie, że Toska mało pije - nie widziałam, żeby zajrzała do miski z wodą, zapach siuśków też ma intensywny. Strzykawką jej trochę podałam. Co robić?

chyba najlepiej odwiedzić weta:(

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciężko stwierdzić. U weta będę jutro rano. Zwrócę mu na to uwagę. I jeszcze poobserwuję ją dzisiaj.

EDIT:
Daje jej mokre - po operacjach po narkozie wolniejsze trawienie, wiec zawsze na początku suchego nie daje.

Posted

Luna_wro napisał(a):
właściwie to moja Luna też za wiele nie pije:) więc może to wszystkie sznaucery tak mają?!

Mi znane sznaucer to chlejusy ;) Drugie tyle brodą wyciągają :lol:

Jak je mokre, to normalne, że mniej pije. Cokolwiek wypiła?

Posted

malawaszka napisał(a):
nalej jej wody do kubeczka :D moja Luna pija prawie tylko z kubeczka, no i z rowów wszelakich :roll: ale z miski nie :lol: no i też mało wody pije - widać ten typ tak ma

hahaha:) to moja Lunka jednak nie jest jakimś "dziwolągiem":) tak, woda z kałuży i z bajorka ma najlepszy smak;)

Posted

Luna_wro napisał(a):
kiedy mały jedzie do DT?

Dobre pytanie - najpierw musimy go wykąpać, później wykastrować i dać z dwa dni na dojście do siebie.

Holmina a gdzie Ty kochana cioteczko dokładnie mieszkasz?!

Posted

malawaszka napisał(a):
czy ktoś Aniu dzwonił do Ciebie w sprawie adopcji Tosi? bo mi jakiś ktoś zalicytował na allegro :shock:

Ciekawe...

A ja mam złamane serduszko :( Poszłyśmy na spacerek i nasz mały Łunochodzik nie bardzo chciał iść, zapierał się, tymczasem obok przechodził piesek jej gabarytów w typie shih tzu(też ze schroniska :)), no i nasza mała gwiazda jakby dostała nowego życia! Od razu się uśmiechnęła, chciała się bawić, biegać, no i w ogóle iść ;) Widać, że brak jej swego towarzysza! :(:(:( Po prostu inny piesek na chwilę z niej wyszedł.

Posted

Nie, nikt do mnie nie dzwonił.....

Skarpetko, widać, że pieski miały tylko siebie, nie są przyzwyczajone do człowieka, do takiego zainteresowania.... Nie boją się, bite na pewno nie były, ale olewane na pewno :shake:

Posted

SkarpetKa napisał(a):
Dobre pytanie - najpierw musimy go wykąpać, później wykastrować i dać z dwa dni na dojście do siebie.

Holmina a gdzie Ty kochana cioteczko dokładnie mieszkasz?!

a dokladnie to w wiosze kolo Debna lubuskiego...dokladny adres podam na pw

Posted

skarpetka napisał(a):
dobre pytanie - najpierw musimy go wykąpać, później wykastrować i dać z dwa dni na dojście do siebie.

Holmina a gdzie ty kochana cioteczko dokładnie mieszkasz?!

no i sprawdzic na koty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

zerduszko napisał(a):
Za zyla, to mogą dostać włosy spod ogona jak się ją ogoli :lol:

Taka okazja!! ^^ Bardzo bym chciała takie włosy....:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Witam! Dziewczynki, czy mogę pięknie poprosić o skrócony opis chłopaka - jak ze zdrowiem, szczepieniami, kastracją, usposobieniem do ludzi i innych ziwerzaków ... Malawaszka już zdjęcia przysłała .. Może się uda DS znaleźć ... Trzymać kciuki! Ale teraz pięknie proszę .. :)

Posted

warsawmoo napisał(a):
Witam! Dziewczynki, czy mogę pięknie poprosić o skrócony opis chłopaka - jak ze zdrowiem, szczepieniami, kastracją, usposobieniem do ludzi i innych ziwerzaków ... Malawaszka już zdjęcia przysłała .. Może się uda DS znaleźć ... Trzymać kciuki! Ale teraz pięknie proszę .. :)

nie nie - na zdjęciach masz Zbynia i załapał się mój własny prywatny Drops bo się bawili, a ten psiaczek ma zdjęcia tu na wątku - tylko w pierwszym poście on jest z suczką