Luna_wro Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 SkarpetKa napisał(a):Martwi mnie, że Toska mało pije - nie widziałam, żeby zajrzała do miski z wodą, zapach siuśków też ma intensywny. Strzykawką jej trochę podałam. Co robić? chyba najlepiej odwiedzić weta:( Quote
SkarpetKa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ania z poznania napisał(a):Kurcze, nie spotkałam się z tym, że pies mało pije.... A wypiła ze strzykawki? Jak to ona - wykręcała główkę, ale da radę jej podać. Quote
Luna_wro Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 właściwie to moja Luna też za wiele nie pije:) więc może to wszystkie sznaucery tak mają?! Quote
ania z poznania Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Skarpetko, a je suche czy mokre? Możesz też spróbować z nie plastikowej miski, niektóre psy nie chcą pić ani jeść z plastiku..... Quote
SkarpetKa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Ciężko stwierdzić. U weta będę jutro rano. Zwrócę mu na to uwagę. I jeszcze poobserwuję ją dzisiaj. EDIT: Daje jej mokre - po operacjach po narkozie wolniejsze trawienie, wiec zawsze na początku suchego nie daje. Quote
zerduszko Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Luna_wro napisał(a):właściwie to moja Luna też za wiele nie pije:) więc może to wszystkie sznaucery tak mają?! Mi znane sznaucer to chlejusy ;) Drugie tyle brodą wyciągają :lol: Jak je mokre, to normalne, że mniej pije. Cokolwiek wypiła? Quote
SkarpetKa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Nie na moich oczach. Miską metalową też się nie zainteresowała. Na jedzenie za to chętna ;) Quote
malawaszka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 nalej jej wody do kubeczka :D moja Luna pija prawie tylko z kubeczka, no i z rowów wszelakich :roll: ale z miski nie :lol: no i też mało wody pije - widać ten typ tak ma Quote
Luna_wro Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 malawaszka napisał(a):nalej jej wody do kubeczka :D moja Luna pija prawie tylko z kubeczka, no i z rowów wszelakich :roll: ale z miski nie :lol: no i też mało wody pije - widać ten typ tak ma hahaha:) to moja Lunka jednak nie jest jakimś "dziwolągiem":) tak, woda z kałuży i z bajorka ma najlepszy smak;) Quote
Luna_wro Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 holmina napisał(a):dyzio,zyzio ,dyl,canis,magnus,pol,olo,kiks,taps, moze jeszcze cos? a co sie dzieje z sunia?ona ma dt? kiedy mały jedzie do DT? Quote
SkarpetKa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Luna_wro napisał(a):kiedy mały jedzie do DT? Dobre pytanie - najpierw musimy go wykąpać, później wykastrować i dać z dwa dni na dojście do siebie. Holmina a gdzie Ty kochana cioteczko dokładnie mieszkasz?! Quote
malawaszka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 czy ktoś Aniu dzwonił do Ciebie w sprawie adopcji Tosi? bo mi jakiś ktoś zalicytował na allegro :shock: Quote
zerduszko Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 A za ile? Jak > 100, to sprzedawaj :evil_lol: Quote
SkarpetKa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 malawaszka napisał(a):czy ktoś Aniu dzwonił do Ciebie w sprawie adopcji Tosi? bo mi jakiś ktoś zalicytował na allegro :shock: Ciekawe... A ja mam złamane serduszko :( Poszłyśmy na spacerek i nasz mały Łunochodzik nie bardzo chciał iść, zapierał się, tymczasem obok przechodził piesek jej gabarytów w typie shih tzu(też ze schroniska :)), no i nasza mała gwiazda jakby dostała nowego życia! Od razu się uśmiechnęła, chciała się bawić, biegać, no i w ogóle iść ;) Widać, że brak jej swego towarzysza! :(:(:( Po prostu inny piesek na chwilę z niej wyszedł. Quote
SkarpetKa Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 zerduszko napisał(a):A za ile? Jak > 100, to sprzedawaj :evil_lol: :kciuki: jestem za :evil_lol: będzie na kastrację chłopaka ;) Quote
ania z poznania Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Nie, nikt do mnie nie dzwonił..... Skarpetko, widać, że pieski miały tylko siebie, nie są przyzwyczajone do człowieka, do takiego zainteresowania.... Nie boją się, bite na pewno nie były, ale olewane na pewno :shake: Quote
zerduszko Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 malawaszka napisał(a):nosz kkurde za zyla to się nie opyla :D Za zyla, to mogą dostać włosy spod ogona jak się ją ogoli :lol: Quote
holmina Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 SkarpetKa napisał(a):Dobre pytanie - najpierw musimy go wykąpać, później wykastrować i dać z dwa dni na dojście do siebie. Holmina a gdzie Ty kochana cioteczko dokładnie mieszkasz?! a dokladnie to w wiosze kolo Debna lubuskiego...dokladny adres podam na pw Quote
holmina Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 skarpetka napisał(a):dobre pytanie - najpierw musimy go wykąpać, później wykastrować i dać z dwa dni na dojście do siebie. Holmina a gdzie ty kochana cioteczko dokładnie mieszkasz?! no i sprawdzic na koty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Telimenka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 zerduszko napisał(a):Za zyla, to mogą dostać włosy spod ogona jak się ją ogoli :lol: Taka okazja!! ^^ Bardzo bym chciała takie włosy....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ania z poznania Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Telimenko, mówisz i masz :diabloti::diabloti:! Specjalnie poproszę panią fryzjerkę, żeby dla Ciebie odłożyła :evil_lol::diabloti: Quote
warsawmoo Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Witam! Dziewczynki, czy mogę pięknie poprosić o skrócony opis chłopaka - jak ze zdrowiem, szczepieniami, kastracją, usposobieniem do ludzi i innych ziwerzaków ... Malawaszka już zdjęcia przysłała .. Może się uda DS znaleźć ... Trzymać kciuki! Ale teraz pięknie proszę .. :) Quote
malawaszka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 warsawmoo napisał(a):Witam! Dziewczynki, czy mogę pięknie poprosić o skrócony opis chłopaka - jak ze zdrowiem, szczepieniami, kastracją, usposobieniem do ludzi i innych ziwerzaków ... Malawaszka już zdjęcia przysłała .. Może się uda DS znaleźć ... Trzymać kciuki! Ale teraz pięknie proszę .. :) nie nie - na zdjęciach masz Zbynia i załapał się mój własny prywatny Drops bo się bawili, a ten psiaczek ma zdjęcia tu na wątku - tylko w pierwszym poście on jest z suczką Quote
Recommended Posts