Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę napisać że pożyczyłem kase na transport i miałem wczoraj oddać.
Do dzisiaj nikt mi kasy nie dał i nie poinformował kiedy mi ją da:(:(
Szkoda że tak to dziwnie załatwione:(:(
Marmar dlaczego nie dajesz kasy którą ci przelali ??
Takie sytuacje jak ta nie bardzo zachęcają do transportów psó:(:(:(
Powiedziałem wyraźnie że się do tego dołoże ale nie teraz!! A kase na paliwo pożyczyłem i dlatego o tym pisze bo gdyby to była moja kasa to by mi się nie paliło.Postawcie się na moim miejscu i zrozumcie.
Jak ktoś nie ma dostępu do neta czy tele to niech chociaż się wywiąże z tego co obiecał.Dzwoniłem do marmar ale nie odbiera tele a więc co o tym myśleć??W 21 wieku są jeszcze miejsca gdzie nie ma zasięgu sieci komórkowej??

Posted

[quote name='Azyl_Zory WebAdmin']Muszę napisać że pożyczyłem kase na transport i miałem wczoraj oddać.
Do dzisiaj nikt mi kasy nie dał i nie poinformował kiedy mi ją da:(:(
Szkoda że tak to dziwnie załatwione:(:(
Marmar dlaczego nie dajesz kasy którą ci przelali ??
Takie sytuacje jak ta nie bardzo zachęcają do transportów psó:(:(:(
Powiedziałem wyraźnie że się do tego dołoże ale nie teraz!! A kase na paliwo pożyczyłem i dlatego o tym pisze bo gdyby to była moja kasa to by mi się nie paliło.Postawcie się na moim miejscu i zrozumcie.
Jak ktoś nie ma dostępu do neta czy tele to niech chociaż się wywiąże z tego co obiecał.Dzwoniłem do marmar ale nie odbiera tele a więc co o tym myśleć??W 21 wieku są jeszcze miejsca gdzie nie ma zasięgu sieci komórkowej??
NIE DAJE KASY PONIEWAZ NIE MA MNIE W ZORACH OD WCZORAJ,KIEDY WROCE TO NIE WIEM JEST MI TU BARDZO DOBRZE ,MAM PRAWO WYJECHAC KIEDY CHCE I MAM NA TO OCHOTE,
A JESLI CHODZI O KASE TO SMS ZE KASA ZOSTALA PRZELANA DOSTALAM O GODZ.19.DZIS,WYJEZDZAJAC Z ZOR KASY NA MOIM KONICIE-NIE BYLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dZOWNILAM DO CIOCI AMANITY I Z TEGO CO WIEM TO PRZEKAZALA CI KASE ,JA JEJ ODDAM Z TEJ CO POBIORE GDY WROCE DO ZOR!!!!!
jESLI SADZISZ ZE CHCIALAM KASE PRZYWLASZCZYC JESTES W BLEDZIE,OSTATNI RAZ WYPOZYCZYLAM SWOJE KONTO !!!!!!!!!!!!!

Posted

Marmar, wiemy, że nigdy bys nie zabrała kasy na psiaki - bo za bardzo je kochasz, co nie raz udowodniłas wszystkim.
My Ci ufamy - i to na tyle byłoby w tym temacie.

Co do oddania - rozumiem, boksie miały tą kase na swoje potrzeby, a jest ich co niemiara. Jestesmy wszyscy ogromnie wdzięczni za pozyczkę, i postaramy sie spłacić szybko - ta pozyczka pozwoliła suni jechać do tymczasu.
Na AFN pierwsze 15 zł już jest. Damy rade

Posted

Pokłócili się, pokłócili, pogadali :evil_lol:
a może mi w końcu napiszą czy wpłacac na AFN czy komus innemu? I z jaką dopiską bo ja już się dawno pogubiłam i nie wiem co jest aktualne co nie.
pozdrawiam serdzecznie i czekam na info.

Posted

[quote name='AgaiTheta']Zaraz napiszę do AFN, żeby pieniążki przesłały.
Wobec tego pożyczamy:

200,00 zł
- 50,00 zł AgaiTheta

150,00 zł SZUKAMY!!!

Wpłaty:

Alarmowy Fundusz Nadziei na Zycie
Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

z dopiskiem: "Rottka Żory"

Pamiętajcie o tytule!

Jest 15 zł, jak uzbieramy 200 zł przesuniemy na boksie.

Posted

a ja myslę że pewne rzeczy powinny być najpierw wyjaśnione poza dogo zanim się publicznie coś komuś zarzuci
a teraz już w temacie - do kiedy trzeba spłacić pożyczkę z AFN?

Posted

syla00 napisał(a):
:crazyeye: Admin obraza sądu???? Oj nieładnie, nieładnie:evil_lol: :evil_lol:
No cóż :mad::mad:Wyrok za znęcanie się nad psem mi się nie spodobał:):)
No to powiedziałem co miałem na myśli:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Co do Azy ,to chyba były włascicel dal jej w kość:mad: , Joasia u której teraz mieszka ,pochorowała sie i leczyła sie wczoraj nalewka z mailn domowej roboty na spirytusie ,wypiła dwa kieliszki i poszła do Azy zeby wziasc ja na spacer,pies sie cofnął i nie było sznas zeby poszła na spacer.
Za to dzisiaj juz bez problemu:lol: Sunia ganiała zadowolona po ogrzodzie i na spacerze tez była.I nie ludi imienia Aza ,reaguje za to na Dzidzia:lol:

Posted

wcale jej się nie dziwie, każdy kto całe życie czułby zapach stechlizny alkoholu miałby dość:angryy: i Dzidzia to nawet bardziej do niej pasuje:evil_lol: szczególnie gabarytowo;)

Posted

Jeżli dzisiejsze wpłaty wejdą tak jak są zapowiadane to sprawa wyglada tak:

200,00 zł
- 50,00 zł AgaiTheta (wpłacę po niedzieli, ale liczymy, że są)
- 15,00 zł jest już na AFN
- 50,00 zł karina1002
- 100,00 zł mm.templum :loveu:

15,00 zł zostaje dla Dzidzi

Wpłaty:
Alarmowy Fundusz Nadziei na Zycie
Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

z dopiskiem: "Rottka Żory"

Pamiętajcie o tytule!

Posted

Cicoiu Amanitko,zostawie kase u cioci Alfy,dolaczam wydruk z konta:
2006-11-15122AGNIESZKA KO..... UL JAGIEŁŁY .......... 19 14-100 OSTRÓDA
Nr rach.: 31114020170000490205270923
Tytuł: WOLONTARIUSZE ALARMOWY FUNDUSZ NA T RANSPORT ROTKI ŻORY OD BOKSEROMANIAKÓW
:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

Przelew na rachunek+200,00