Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_Brego napisał(a):
Czy sunia nadal nie ma domu? Jeżeli nie, być może mam dla niej domek, proszę osobę, która ma psa u siebie o odezwanie się do mnie na gg 7620121

no i jak?? wiadomo coś??

Posted

Acha sa telefony w sprawie Azy ale Joanna u której jest Aza bardzo dba aby trafiła do odpowiedniego domu, ale dzieki tym telefonom inne rottki maja domki. Aza ma specyficzny charakter i naprawde nie można jej wydać każdemu.

Wika

Posted

Czy mogę usuwać wszystkie ogłoszenia z netu o sunię. Domek pewny? A co za domek, napiszcie coś.
I na AFN była kasa na Azę, czy została zabrana czy jest tam nadal. Trzeba coś z tym zrobic.

Posted

Ogłoszenia można pousuwać / ja tez muszę to zrobić/, domek pewny , ale jak sama Joanna mówi pewna to bedzie jak rok minie i dalej bedzie w tym domku:eviltong: . Joanna sama zawiozła Azę do nowego domku. Zrobiła kilka zdjęć , ale jeszcze ich nie ma na forum.

Wika

• 3 weeks later...
Posted

Powyżej fotki z nowego domku, domek super, zresztą Joanna, u której Aza była w domku zastępczym cały czas utrzymuje kontakt z właścicielami. Aza nie jest łatwym psem, ale wszyscy się dogadali :loveu:

Posted

Ale szybko doczekałam się odpowiedzi :grins: dziękuje

Po cichutku, ale od bardzo dawna śledze losy Azy, nie tylko na dogo.
Wspaniale, że tak wszytsko się ułożyło:fadein: Azunia szczęśliwa i jak na moje oko szczuplejsza;) No chyba że dziewuszka taka fotogeniczna

Gorące uściski dla nowych właścicieli!