Agnieszka P Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 mam nowe zdjecia komu moge wysłac zeby wstawił Quote
aisaK Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Agusia, ale musisz długo prosić. Ja też nie mogę wklejać zdjęć...ale podnoszę ostro, może cie ktoś zauważy, albo lepiej napisać na PW do kogoś, kto może zdjęcia wklejać... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 nie tak długo, załatwiłyśmy to na PW;) Nowe zdjecia pięknotki: Quote
Agnieszka P Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 kombinujemy sterylke moze sie uda...niestety mamy problem....... aza nie moze na swieta zostac u joasi na tymczasie ,sprawy rodzinne ...martwimy sie ze niunia bedzie znów narazona na stres bo albo hotel albo kolejny tymczas Quote
Amanita Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ale cudne fotki:loveu: Pięknie wygląda i widać, że jest szczęśliwa:loveu: Domku, domku, znajdź się przed świętami, proszę... Quote
supergoga Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 To że szczęśliwa to widać, ale że dobrze wygląda w sobie ....tez widać. Niedługo będzie ją łatwiej przekroczyc niż obejść. Troche by się jej schudnąć przydało. Mam nadzieje, że domek się jakiś zakocha. Wstawię w net kilka z tych nowych fotek. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 wysłałam PM do osób z województwa lubelskiego działających na dg, z linkiem do wątku i krótką historią Azy. Może ktoś pomoże. :roll: Quote
robkowa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Dostałam wiadomość, niestety nie mogę pomóc z tymczasem, z szukaniem domków dla rottweilerów w naszej zamojskiej okolicy też kiepściutko, mogę powiesić ogłoszenia w zoologach ale nie liczyłabym na wiele, ostatnio z małymi kundelkami mamy problem by znaleźć dom, święta się zbliżają na kogo podać namiary? tel, mail poproszę i link do ogłoszenia to umieściłabym tej samej treści Quote
Norbitka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 No ja niestety też nie bo mam psa na tymczasie i troszke problemow po kastracji. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30590&page=70 Quote
supergoga Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Kontakt w sprawie suni: tel. 605 208 168 oraz (081) 511 82 00 jjpz@poczta.onet.pl Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 podnoszę na 1 znalazłam takie ogłoszenie i kopiuję: Sześcioletnia Aza była o krok od śmierci. Ocalała, by zaznać prawdziwej miłości. Aza w tej chwili bardzo przeżywa swój pobyt w azylu – zimny kojec to coś, czego nie zna. Aza nie jest agresywna. Jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem – domaga się pieszczot, tuli się do człowieka. Z całą pewnością jednak będzie potrzebowała odpowiedzialnych opiekunów – najlepiej znawców rasy. Aby uratować Azę, przewieziono ją do domu tymczasowego pod Lublinem – nie może tam długo pozostać dlatego prosimy – może ktoś zaopiekuje się suka i nigdy jej nie zawiedzie. Sprawa adopcji Azy jest bardzo pilna. Sunia zostanie wydana do adopcji po wysterylizowaniu. mam takie pytanie-czy ta suka ma 6 czy 7 lat? Gdzieś na wątku jest napisane ale nie mam czasu szukać...:roll: Quote
robkowa Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Dzięki dziewczyny, ja już dziś skleciłam ogłoszenie, przejrzałam wątek, wkleiłam zdjęcie, podałam namiary i ... drukarka mi nie działa, dopiero co tusz napełniałam ale coś jest nie tak, pojawia mi się napis że trzeba pojemnik wymienić, więc jutro z reklamacją maszeruję i dopiero jutro powieszę jak ja nie cierpię czasem kompa w wątku znalazłam że sunia urodzona 30 maja 1999 roku Quote
Agnieszka P Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ogłaszamy Aze gdzie sie da lae na razie cisza:shake: Quote
ChILLI Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 --------------------^^--------------------- Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 żadnych nowych wieści?:razz: :-( Quote
Emma2 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 To co ja moge dla Azy zrobic to ogłoszenie i troche złagodziłam treść http://www.allegro.pl/item150828187_aza_z_lublina_sunia_rottweiler_do_adopcji.html Wika Quote
supergoga Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dzięki Emma że właśnie zrobiłaś problem z moim kontem allegro. Ja już w ktymś wątku będę pisała - że czytajcie całość lub pytajcie gdzie jest. Aza od dawna jest na allegro - wstawiałam link do jej strony i uest systematycznie odnawiana. Ja już z takiego tytułu miałam z allegro ostrzeżenie że wystawiony jest dwa razy ten sam pies. To w takim razie usuwam moje ogłoszenie (jest 2 obserwatoró) i więcej już nie wstawiam na allegro - bo ja nie zrezygnuję z konta tylko dlatego, że nie czyta się postów. Quote
Agnieszka P Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Aniu a moszesz podac tel do siebie , Joasia u której mieszka nie ma GG Quote
Recommended Posts