coztego Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 marmar i Azyl_Zory WebAdmin, oboje dostajecie po ostrzeżeniu za publiczne kłótnie i wzajemne obrażanie się. Na przyszłość proszę wyjaśniać niejasności i wymieniać uprzejmości na PW! To nie jest ring, tylko wątek psa, który potrzebuje domu! Mod. Quote
kasiaprodex Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Agnieszka P napisał(a):Rottka na diecie troszke schudła lepiej jej sie chodzi, dupeczka juz chodzi na widok opiekunów zastępczych ,jak sie uda to moze znajdzie nowy dom w Namysłowie koło opola W Namysłowie to napewno nie schudnie bo przeciez tam fabryka lodów. Wiem wiem bo sama je tam wcinałam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Roladka - dobre :evil_lol: :evil_lol: hop na 1 ;) Quote
marmar Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='coztego']marmar i Azyl_Zory WebAdmin, oboje dostajecie po ostrzeżeniu za publiczne kłótnie i wzajemne obrażanie się. Na przyszłość proszę wyjaśniać niejasności i wymieniać uprzejmości na PW! To nie jest ring, tylko wątek psa, który potrzebuje domu! Mod. jeszcze tylko podziekuje,nie obrazam sie wcale na moderatorow,regulamin regulaminem ,jesli wylece z dogo nie bede zalowala,przynajmniej moglam przedstawic sytuacje o ktorej wiekszosc wie i pisze na PM. ostatnia moja wypowiedz na ten temat ,szkoda stukania w klawiaturke Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='coztego']marmar i Azyl_Zory WebAdmin, oboje dostajecie po ostrzeżeniu za publiczne kłótnie i wzajemne obrażanie się. Na przyszłość proszę wyjaśniać niejasności i wymieniać uprzejmości na PW! To nie jest ring, tylko wątek psa, który potrzebuje domu! Mod. A już się bałem że tutaj nikt nie działa:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 spokój, kurza melodia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: rolada na 1 Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 hmmmmmmmmm.Cisza się zrobiła przesadna ;) Quote
syla00 Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 roladka na pierwszą stronę. Zatrzęś troszkę dogomanią:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Proszę o dyspozycję przekazania 100 zł z pieniążków pączusia na boksie. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 AgaiTheta napisał(a): Gdzie suczinka jest ogłaszana? supergoga ją wstawiła, na pewno jest gdzieś napisane z przodu wątku. Potem poszukam i przekleję ale na pewno na allegro, aaby i kilku innych:roll: Quote
supergoga Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Przecież Alfa i Zuzia pisała już do AFN o przelanie kasy - 100 zł z roladki na boksie. Nie wiadomo czemu nikt nie reaguje. Kto ma napisać, nie wiem. Mogę to zrobić też, ale chyba raz wystarczy. Roladka, rolmopsik jest na: allegro aaaby eurocity 4łapy alegratka kupsprzedaj. Quote
Agnieszka P Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Aza nadal szuka domu jak na razie nie ma specjalnego zainteresowania:shake: Quote
Amanita Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Dzidzia wskakuj na 1 i prezentuj swój piękny pyszczuś. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 aj. Co z tymi domami. Zastój totalny.:shake: Quote
Aga_Mazury Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ja się nie orientuje ... czy już wszystko gra czy nadal nie przesunięte są pieniądze? Quote
syla00 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Ja się nie orientuje ... czy już wszystko gra czy nadal nie przesunięte są pieniądze? właśnie byłam na wątku AFN i 125 zł nadal jest na rottka Żory. A Alfa przeciez pisała, aby przesunąć na boksy w potrzebie Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Rotko na 1 Pisałam do Tweety w spr. przesunięcia tych 125zł bo tam miałam napisać. Może to trzeba do kogoś innego? Nie bardzo wiem na jakiej zasadzie to działa to przesuwanie..:roll: Może mam napisać jeszcze raz? Albo Syla już napisała? Gdzie, co ?:-o Quote
Recommended Posts