Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Co to za psiak-to jakaś tajemnica jest? :crazyeye: Dzidzia na 1 marsz;) Dzięki jeszcze raz wszystkim za pomoc w organizowaniu i zbiórce kasy na transport, przyjęcie Dzidzi itd...:oops: Quote
MARCHEWA Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 A czy Admin musi być zawsze obecny przy adopcji psa?Przecież On faktycznie może nie mieć czasu!Ja poznałam Admina z jak najlepszej strony jeśli chodzi o opiekę nad psiakami.Może się spotkajcie i pogadajcie,to sobie wyjaśnicie pewne sprawy w cztery oczy,bo na Dogo ludzie powinni trzymać sie razem,aby wspólnie pomagać.;) Quote
wandul 66 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 czekamy na utwarcie wątku temu tajemniczemu pieskowi ps , TEŻ MI I NIE TYLKO MI , ZDARZA SIĘ NIE MIEC CZASU!!!!:mad: :mad: :mad: Już zaczyman z niechęcią wchodzić na wątki , gdzie wciąz są kłotnie!!! Quote
syla00 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Co tam u naszego paczusia słychać??? Tak niesmiało przypominam, że to wątek przeznaczony dla rottki a nie na kłótnie. Quote
supergoga Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Azulka - liczymy że znajdziesz superaśny domeczek. Musisz. I może zgubisz troszkę sadełka - wiesz, bęzie Ci wygodniej.;) Quote
AgaiTheta Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Poproszę osobę zarządzająco finansami roci o pw do Agi_Mazury lub Tweety z prośbą o przekazanie 100 zł z jej funduszy na boksie i sprawę długu mamy załatwioną ;) Quote
Agnieszka P Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Rottka na diecie troszke schudła lepiej jej sie chodzi, dupeczka juz chodzi na widok opiekunów zastępczych ,jak sie uda to moze znajdzie nowy dom w Namysłowie koło opola Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Agnieszka P napisał(a):Rottka na diecie troszke schudła lepiej jej sie chodzi, dupeczka juz chodzi na widok opiekunów zastępczych ,jak sie uda to moze znajdzie nowy dom w Namysłowie koło opola Trzymam kciuki za nowy dom dla Dzidzi. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 AgaiTheta napisał(a):Poproszę osobę zarządzająco finansami roci o pw do Agi_Mazury lub Tweety z prośbą o przekazanie 100 zł z jej funduszy na boksie i sprawę długu mamy załatwioną ;) wysłałam pw do Tweety z prośbą o przekazanie 100zł na boksie.:cool1: Quote
MARCHEWA Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Nie zapominajmy,że to dzięki Adminowi suczka dojechała do domu tymczasowego,jakoś więcej chętnych oferujących swój transport nie widziałam!!! Quote
karina1002 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Też nie bardzo wiem o co chodzi z tymi szczeniakami. Zajmijmy się na tym watku rottką, ok? Quote
Agnieszka P Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Mam prośbę to watek Azy która szuka domu wiec zajmijmy sie tym jak chcecie pogadac to prosze nie na tym watku Quote
syla00 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 jak nasza roladka?? Co z tym potencjalnym domkiem? Quote
Agnieszka P Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 bez zmian ,to pies jednego włascicele ,o silnym charakterze ale za to bardzo fajnym:lol: Quote
Recommended Posts