Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Tekst o Azie napisałą Amanita. Cieszę się bardzo że wszystko się udało, proszę pogłaskać odemnie pączusia i ją odchudzić:) Quote
syla00 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 tekst o Azie pisała ciocia Amanita:lol: - zdolna sztuka! Sunia ogłoszona jest juz na - Animalii.pl, - Kupie psa. Ciocia Goga wstawiła na: - Eurocity, - 4łapy, - kupsprzedaj, - aaaby - alegratka. Nie wiem czy jest na Allegro. No i na rottki też wsadzona. Quote
syla00 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 AgaiTheta napisał(a):Słuchajcie przelewy wczoraj nie poszły. Tomek skontaktuj się ze mną na gg. Jak stoisz z tymi pieniędzmi? A gdyby je wysłać dziś do 12 to chyba powinny dojść, co?? Admin chyba kiepsko stoi bo właśnie do mnie dzwonił i pytał o kasę. Zostało jeszcze troche karmy, która została kupiona dla Azy. Powiedziałam Adminowi, aby przekazał ją na Matylde. Ona jest w największej potrzebie. Quote
Agnieszka P Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 A czy moze mi napisac o jakims innym rottku ??? bardzo proszę Quote
syla00 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Agnieszka P napisał(a):A czy moze mi napisac o jakims innym rottku ??? bardzo proszę jak się ładnie do niej pouśmiechamy to pewnie napisze:lol: :lol: :lol: Quote
Agnieszka P Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to daj mi swojego maila to przesle jakas historie Quote
syla00 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Admin jeszcze jedna prośba do ciebie:lol: umów się z Amanitą na najbliższe dni na sesje zdjęciową bo potrzeba więcej zdjeć!! No i Matylda praktycznie nie ma żadnych. Reszcie rezydentów też trzeba ładne fotki strzelić. Quote
syla00 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Właśnie mi się przypomniało, że jeszcze przecież trzeba hotel opłacić. Od kiedy ona była w tym hotelu? Admin ile tego wyszło? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 :cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1::cool1: Jazda z pączusiem to czysta przyjemność:):) Taka roladka sobie siedziała na tylnim siedzeniu:):):) Przed Katowicami się położyła i chrapała sobie smacznie:):) Za Kielcami był przystanek na siku i dalej w drogę;) na miejscu byliśmy o 22:30:)Z powodu okropnych warunków na drodze:( Ale cóż drzwi się otworzyły i wydostał się (z wielką łaską)Zaspany pączuszek:cool3: W domu na przywitanie chciała pokazać psiakowi kto tu jes szefem:cool3::cool3: No i tak już ją pozostawiliśmy w dobrej opiece i w drogę!!!! W domu byliśmy miarowo bo o 3:30:lol::lol: Ale cóż to jeszcze sporo snu do 6:evil_lol::evil_lol: Quote
supergoga Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Adminku, to dla idei - mocna kawa i ok. Dzięki w imieniu pączuszka. Ja wystawiłam trochę rzeczy na bazarek i jeszcze dziś coś dołożę. Musimy pamiętac , że kasę boksiom trzeba oddać. na allegro moge sunię wstawić, tylko musze teraz pozmieniać wszędzie kontakty w jej sprawie. Agnieszko - prosimy podać kontakt w sprawie adopcji suczyny - to wstawię w ogłoszenia na których jest i na allegro. Rozumiem że jest w Lublinie? dziś miałam gg w jej sprawie. Dla spokoju sumienia, nie będę wstawiać treści tutaj, masakra. Sam psosób pisania i pytania jak o towar z giełdy. Np. za ile ona... Nie komentuję, bo kłak sie unosi. W ogłoszeniach warto chyba dopisać, że przed adopcja zostanie wysterylizowana. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 supergoga napisał(a):Adminku, to dla idei - mocna kawa i ok. Ostatnio kawa staje się moim jedynym pożywieniem!! Chyba wnet ja będę wystawiany na wątkach z proźbą o ciepłą strawe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 supergoga napisał(a): Rozumiem że jest w Lublinie? Sunia jest ok. 10 kilometrów od Lublina w miescowości Stżerzkowice Duże Quote
Agnieszka P Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Supergoga wysłałam ci Pw z namiarami na Asie z DT Sylwia napiszecie mi jeszcze jakis ładny tekt o rottku ,zobacz jak ładnie sie usmiecham:lol: Quote
syla00 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Agnieszka P napisał(a):Supergoga wysłałam ci Pw z namiarami na Asie z DT Sylwia napiszecie mi jeszcze jakis ładny tekt o rottku ,zobacz jak ładnie sie usmiecham:lol: Aga to musisz do Amanity uderzać, pewnie się pojawi na wątku to razem będziemy się uśmiechać! Nie ma jak większa siła przebicia! Ps. właśnie z nią rozmawiałam! Tekst będzie! Quote
Amanita Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 No jestem;) Cieszę się, że Pączuś jest bezpieczny. Oby teraz tylko szybko fajny domek się znalazł. Bardzo chętnie napiszę tekst o rottku. Ciociu jesli masz już jego historię, to prześlij, proszę, na pw;) Quote
supergoga Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 http://www.allegro.pl/item142269347_uratowana_rottweilerka_aza_podaruj_jej_dobry_dom.html Azula na Allegro. Jest też jak zwykle na: aaaby alegratka kupsprzedaj eurocity 4łapy. Trzymamy łapy - za domek. Quote
marmar Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Mam pytanie do Admina czy ma jakiekolwiek informacje na temat szczeniaka przyjetego do Azylu po wypadku w sobote z Żor z ul.Gajowej? Pani,ktora interweniowala jest bardzo poruszona jego losem ,bedzie dzis dzwonic do mnie,bardzo chce pomoc w poszukiwaniu jemu domu Quote
Amanita Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ciociu marmar wysłałam Ci sms-a - szczeniak będzie miał prawdopodobnie jutro robione rtg. A tymczasem podnoszę Pączusia! Quote
marmar Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ciociu amanitko zaraz bee lapala zasieg z tele nie ma mnie w domu od wczoraj a zasieg jest straszny,dzieki za informacje ,jak tylko zlapie zasieg skontaktuje sie z pania ktora interweniowala Quote
marmar Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Pani jest bardzo przejeta co do szczeniaka,bedzie jeszcze wieczorem dzwonila co wyszlo z RTG,koniecznie chce pomoc,nie moze mu dac domu,ale kazdy inny sposob pomocy jest istotny. Bardzo prosze o informacje jak sie czuje obecnie i ewentualna diagnoza z rtg.Pani bedzie dzwonila ok.18 do mnie Quote
Agnieszka P Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Komu moge wysłac nowe zdjecia AZy na maila zeby wstawił Quote
Recommended Posts