Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stanowczo nie możemy przegapić takiej szansy. Ja już trąbiłam o AFN ale chyba nadal brak chętnych. Jakoś nikomu nie zależy na jej losie:placz: Admin może my sie po prostu zrzucimy na to paliwo dla ciebie? Napisz w tytule, że jest transport, jest domek tymczasowy ale brak środków na jej przewiezienia, albo jakos tak.

Posted

AFN też się dołoży (mam nadzieję...że się nikt nie sprzeciwi ;))...nie wiem jeszcze

supergoga też przecież pisała żeby zawieźc...

także trzeba sunieczkę zabierać i do domku tymczasowego szybciutko...

Posted

W związku z tym, że na boksie leżą pieniążki, pożyczamy rotce 200 zł.
Nie mogę ich dać, bo to kaska boksi, ale pożyczamy. Jak mnie zlinczują, bedziecie bronić!
Podajcie nr konta do Agi_Mazury lub Tweety i napiszcie, że prosze o przelew. Ja do 20 jestem poza netem.

Posted

AgaiTheta napisał(a):
W związku z tym, że na boksie leżą pieniążki, pożyczamy rotce 200 zł.
Nie mogę ich dać, bo to kaska boksi, ale pożyczamy. Jak mnie zlinczują, bedziecie bronić!
Podajcie nr konta do Agi_Mazury lub Tweety i napiszcie, że prosze o przelew. Ja do 20 jestem poza netem.

dzięki, dzieki, dzięki

Posted

kurcze , ja nie dołoże się nic , cienko przęde , psy i koty na tymczasie wyjadły moje zapasy finansowe!!! ale podnoszę w gorę , staram się choć od czasu do czasu coś na bazarku kupić ,żeby choć tak pomagać!!!

Posted

nr konta moze byc moj ,przekaze kase adminowi,jak cos na PM,poam rowniez cioci Alfie moje kontowe namiary,poza tym ciocia Goga ma namiary moje,jak sie nie myle ciocia Syla rowniez

Posted

Ja myślę tak: najłatwiej i najszybciej jeśli z AFN mamy oferowana pożyczkę 150 zł od boksi i 50 zł - wsparcia )dzieki wielkie0< może przelac kasę jedną kwotą z AFN - a my, którzy oferowalismuy pomoc, wpłacimy co możemy na AFN - na boksie. Tylko napiszcie prosze dokładnie jaki tytuł ma być tego przelewu.

Co Wy na to.
Czyli Marmar, ponieważ Admina nie ma jeszcze, może napisz swoje konto do AFN - na priva i kase przekażesz Adminowi. A my wpłacimy tam.

Posted

pomysł cioci Gogi jest ok! Tak będzie najłatwiej, tylko pamietajmy że trzeba zwrócić te 150 zł bo mnie ciotki z AFN za uszy wytargaja:cool3:
Agnieszka dzięki wielkie ze załatwienie tymczasu:Rose: i jeszcze raz sorrki, że to takie pogonione dzis było. Admin wielkie dzięki za szybką decyzję i transport:Rose: . Czy karma została jeszcze jakaś od Rottki?? bo jesli tak to mogłes ją zabrac na tymczas, jeśli nie to może na Matylde ją przeznaczymy??

Posted

Zaraz napiszę do AFN, żeby pieniążki przesłały.
Wobec tego pożyczamy:

200,00 zł
- 50,00 zł AgaiTheta

150,00 zł SZUKAMY!!!

Wpłaty:

Alarmowy Fundusz Nadziei na Zycie
Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

31 1140 2017 0000 4902 0527 0923
MultiBank

z dopiskiem: "na boksery w potrzebie-za Azę"

Pamiętajcie o tytule, ja będę pilnowała kwot i dam znać ile mamy.
Przepraszam, że tylko pożyczamy, ale to wpłaty na boksie i nie chce być posądzona o rozporządzanie nie swoimi pieniędzmi.

Posted

Słuchajcie kto pisał teks o Zie -Rewelacje!!!! moze napiszecie jeszcze o jakims naszym rottki ????prosze
suka miewa sie dobrze Asia niestety zauwazyła ze ma problemy ze stawami chyba zmarzła ,dostaje C i cos tam jeszcze jak sie troszke oswoi to ja wysterylizujemy
dzieki za szybki transport:lol: