Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze zdecia , dajemy ogłoszenia na kilka portali ,dajcie maila osoby która bedzie o niej opowiadac i telefon ,to wazne moje namiary tez beda ale wasze tez musza byc ,sprawdzcie u weta co ma na pycholku ,spróbujemy jej znalesc wirtualnego opiekiuna to byłaby dodatkowa kasa:lol:

Posted

sunia ma na pysku ranę, ale nie wiem czy ta rana powstała już w azylu czy wcześniej. Namiary moga być na mnie i może też jeszcze Amanita poda swoje. Ona częściej bywa w azylu. Agnieszka wieczorkiem na pw ci prześle bo teraz musze lecieć na zajęcia.

Posted

ciekawa jestem co to za rana .Moj rottek(juz za TM :-( ) przez pol zycia mial na nosie rane .Po wszelkich badaniach wyszlo ze to alergiczne zmiany .Zaleceniem bylo min nie wkladanie kaganca bo rozjadzal rane .Nigdy nie udalo sie tego do konca zaleczyc .

A co do suni to........PIEEEEEKNA!!!!!! :loveu: :loveu:

Posted

Napiszę jutro historię Azy i liczę na to, że szybko znajdzie swój dom. Jesli chodzi o rankę - nasz Hugo miał coś podobnego na pysiu i było to zapalenie mieszków włosowych; pomógł mu antybiotyk.

Posted

Słuchajcie!!
Właściciel podpisał zrzeczenie i oddał książeczkę suni:multi::multi:
Lecz,aby była w chotelu to musi na kogoś być pisana!!
Kolejny problem złotówkowy jaki będzie , już za miesiąc trzeba jej zrobić szczepienia a to znowu około 50 czy 60 zł!!.

Posted

Suczydło jest przesuperaśne:lol::lol:Jak biegnie po piłeczke to się ziemia trzęsie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No i trzeba ja częściej głaskać aby się łagodniej wtulała:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Komu Komu pączusia do domu??:cool3::cool3:

Posted

Patrzac po fotkach moge potwiuerdzic swe przypuszczenia co do wlasciciela,sunia od samego poczatku byla zle prowadzona przez wlasciciela:-( :-( :-( ,ogolnie sam wlasciciel to bardzo kontrowersyjna osoba:angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

wlasnie sie dogadalam to nie ta sunka,ale dokladnie opisywalam sunie z tego samego osiedla,z tego samego bloku i suczka wyglada identycznie-podejrzewam ze rowniez kiedys trafi do azylu