syla00 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 to znów ja:evil_lol: postanowione. Sunia zostaje w żorskim azylu, bez sensu ją tak przewozić. Amanita zadanie dla ciebie - trzeba ładne fotki porobić i opis suni. Agnieszka P potem wstawi na aukcje i portale, możliwa też będzie adopcja wirtualna. Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Najważniejsze, że uratowana, teraz zdomek potrzebny!!! Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 uff , uff !! dobrze ,że mam pasemka , bo słyszałam , jak siwieją mi włosy!!! Quote
Agnieszka P Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jestesmy umówione ,dziewczyny robia zdjecia i opis a my domu szukamy:lol: Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 wandul 66 napisał(a):uff , uff !! dobrze ,że mam pasemka , bo słyszałam , jak siwieją mi włosy!!! Jak to siwieją? Dopiero? Przecież większość forumowiczek już dawno osiwiała ze zgryzoty;) A ty dopiero zaczynasz.:roll: Quote
wandul 66 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a jak myślisz , czemu mam pasemka;) ;) ;) Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 wandul 66 napisał(a):a jak myślisz , czemu mam pasemka;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: osiwiałe ze zgryzoty nadal pilnie poszukujemy ratunku dla suni! Quote
syla00 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 mi od wczoraj też pare nowych, białych pasemek przybyło! Większość przez Admina, on nam takie rewelacje serwuje:eviltong: Kurcze..a ja myślałam, że w wieku 24 lat to sie jeszcze nie siwieje!:placz: Sunia nadal w potrzebie, pomoc finansowa mile widzana, pobyt w hotelu trzeba opłacić! Quote
karina1002 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 napiszcie maila do marty od rottków, pomogła znaleźć dom dla psiaka z Suwałk, pomogła innemu rottkowi to może i tu pomoże. Marta, przepraszam, ze tak daję namiary, ale trzeba psiakom pomagać :) mail marta@rottka.pls trona :smile: www.rottka.pl Kwoty rozumiem wpłacać na AFN? Jak nazywać? Quote
syla00 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 oczywiście na AFN, tytuł "Żory - rottka" Quote
Agnieszka P Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 karina marta i rottka to to samo co my z kserą marta jest w gadansku suka i tek trafi na wsystkie nasze strony a sunia z suwałk na razie została przewiezona na przechowanie domu jeszcze nie znalazła Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 A jakie warunki są w hotelu w Krakowie?? Pytam ponieważ sunia nie wie do czego służy buda a mroziki są w nocy. Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Do kiedy sunia będzie musiała siedzieć w azylu?? Quote
Agnieszka P Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jesli wydamy tego psa co mamy byłaby w budynku w boksie,jesli nie niestety tez na zewnatrz,do kiedy bedzie to pytanie nie do mnie Quote
supergoga Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Żeby ją jeszcze w różne portale powstawiac dobrze byloby miec o niej więcej informacji. Jaka jest do ludzi, jak się zachowuje. I co ze sterylka, myślę że dobrze byłoby ją ciachnąć. Quote
syla00 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 w hotelu pewnie do czasu znalezienia domku albo jak ten boks u Agnieszki się zwolni. Mam nadzieje, że domek szybko będzie. Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Cudem uniknęła śmierci, czy dostanie lepsze życie? Quote
Agnieszka P Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 dziewczyny koniecznie szybko zdjecia i opis Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Sunia wabi się Aza , jej data urodzenia to 30.05.1999r. Z tą agresją to raczej mega przesada ponieważ jeszcze nie zauważono u niej żadnych agresywnych zachowań. Jednak trzeba na nią uważać z powodu jej nadwagi:evil_lol:Gdy stoi się niepewnie a sunia się wtuli swoim pyszczusiem to możemy się znalejść w pozycji leżącej:cool3: Jest bardzo zabawna i wdzięczna za uratowanie jej życia,podaje łapkę prosi o zabawę itp.itd..... Najlepiej aby trafiła do ludzi znających sie na tej rasie i oczywiście aby nie spadali na nią z łóżka pod wpływem%%. Quote
syla00 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Aza miała dziś sesję fotograficzną i ciotki pewnie zaraz pokażą nam sunie w całej okazałości, a ciocia Amanita opisze jej historię:cool3: Sunia faktycznie szybciej na ziemie położy w przypływie czułości niż ugryzie. Dziś zakupiłyśmy trochę karmy dla niej, ale to starczy na parę dni i pomoc finansowa bardzo potrzebna. Każdy grosz się liczy, 5 zł to już jej jedna doba pobytu. Quote
Recommended Posts