Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to znów ja:evil_lol:
postanowione. Sunia zostaje w żorskim azylu, bez sensu ją tak przewozić.
Amanita zadanie dla ciebie - trzeba ładne fotki porobić i opis suni. Agnieszka P potem wstawi na aukcje i portale, możliwa też będzie adopcja wirtualna.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wandul 66 napisał(a):
uff , uff !! dobrze ,że mam pasemka , bo słyszałam , jak siwieją mi włosy!!!

Jak to siwieją?
Dopiero?
Przecież większość forumowiczek już dawno osiwiała ze zgryzoty;)
A ty dopiero zaczynasz.:roll:

Posted

mi od wczoraj też pare nowych, białych pasemek przybyło! Większość przez Admina, on nam takie rewelacje serwuje:eviltong:
Kurcze..a ja myślałam, że w wieku 24 lat to sie jeszcze nie siwieje!:placz:

Sunia nadal w potrzebie, pomoc finansowa mile widzana, pobyt w hotelu trzeba opłacić!

Posted

karina marta i rottka to to samo co my z kserą marta jest w gadansku suka i tek trafi na wsystkie nasze strony a sunia z suwałk na razie została przewiezona na przechowanie domu jeszcze nie znalazła

Posted

Żeby ją jeszcze w różne portale powstawiac dobrze byloby miec o niej więcej informacji. Jaka jest do ludzi, jak się zachowuje. I co ze sterylka, myślę że dobrze byłoby ją ciachnąć.

Posted

Sunia wabi się Aza , jej data urodzenia to 30.05.1999r.
Z tą agresją to raczej mega przesada ponieważ jeszcze nie zauważono u niej żadnych agresywnych zachowań.
Jednak trzeba na nią uważać z powodu jej nadwagi:evil_lol:Gdy stoi się niepewnie a sunia się wtuli swoim pyszczusiem to możemy się znalejść w pozycji leżącej:cool3:
Jest bardzo zabawna i wdzięczna za uratowanie jej życia,podaje łapkę prosi o zabawę itp.itd.....
Najlepiej aby trafiła do ludzi znających sie na tej rasie i oczywiście aby nie spadali na nią z łóżka pod wpływem%%.

Posted

Aza miała dziś sesję fotograficzną i ciotki pewnie zaraz pokażą nam sunie w całej okazałości, a ciocia Amanita opisze jej historię:cool3:
Sunia faktycznie szybciej na ziemie położy w przypływie czułości niż ugryzie.
Dziś zakupiłyśmy trochę karmy dla niej, ale to starczy na parę dni i pomoc finansowa bardzo potrzebna. Każdy grosz się liczy, 5 zł to już jej jedna doba pobytu.