Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 wandul 66 napisał(a):NO NIE WIEM , na podstawie faktow , mają prawo przypuszczać ,że jest agresywny !!! niestety u nas nie ma sytuacji , ktora może tłumaczyć ugryzienie przez psa!!! pamiętacie Łapka , nieszczęsnika , który wpadł pod tramwaj i ugreyzł kobiete która go ratowała , nawet leczyć go nie zaczęli , bo ugryzł i musiał być na obserwacji!!! ale to zależy od tego co powie wet-bo to u niego pod obserwacją jest pies. Wiem że usypiają -bo tak najprościej, usypiają też zdrowe psy na życzenie właściciela. Gdyby jednak znalazł się ktoś kto chciałby wziąć psa i wet uznałby że pies nie jest niebezpieczny (bo ten nie jest wynika z tego co tu jest napisane) to mógłby mieć nowy dom tylko że jest mało czasu... Jak sie właściciel uprze to nie wiem czy coś da się zrobić. Gdyby chociaż podpisał zrzeczenie się praw do psa. Najprościej byłoby teraz zapytać firmy pilnującej SEZAM ale najpierw trzeba wiedzieć czy właściciel psa go odda. SEZAM: 032 43 43 977 Quote
syla00 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 podniosę Pączusia! Musi byc jakieś wyjście z sytuacji...a może rozmowa z moim TZ:cool3: Jakoś zauważyłam, że ludzie często mu ustępują:evil_lol: :evil_lol: i może jeszcze koledzy dadzą się namówić:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='syla00']podniosę Pączusia! Musi byc jakieś wyjście z sytuacji...a może rozmowa z moim TZ:cool3: Jakoś zauważyłam, że ludzie często mu ustępują:evil_lol: :evil_lol: i może jeszcze koledzy dadzą się namówić:evil_lol:;)pomysł z kolegami bardzo przekonywujący:evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Podniosę cię jeszcze na dobranoc malutka. Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Co z tą sunią? Jutro 6 listopada!!! Quote
Amanita Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Niestety nie wiem, co z małą, ale łudzę się, że udało się zmienić decyzję właściciela. Czekamy na info od wujka Admina. A tutaj Pączuś (niestety tylko fotki kojcowe): Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 BOSZE ,dzisiaj jest 6 listopada!!!! I co????? Quote
syla00 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 o bosze, jak piękna rolada!! Admin pisz bo tu osiwieje zaraz! Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 admin , czy Ty brałeś lekcje u mistrza dreszczowców napiecia HITCHCOCKA????? Quote
wandul 66 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ADMIN:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: komp nie ma rosyjskich liter , napiszę więc , Admin , nu pagadi!!!! Quote
anilla Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 coś podejrzana ta cisza.. co z rotką????????????????????? Quote
Koperek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Póki co LADNIE:angryy: się dopraszamy WIEŚCI o rotulce!!! Quote
Czarodziejka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dziś 6 listopad...czy to dzień śmierci suni? :( Quote
Amanita Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Sunia jest - cała i zdrowa:multi: Nie stanie się jej żadna krzywda. Quote
wandul 66 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 uff , to teraz domek potrzebny , może skontktujcie się z Kserą!!!! Quote
aisaK Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Uffff, odetchnęłam... ale teraz szukamy domku? Quote
Czarodziejka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Życie uratowane ... Teraz domek na gwałt potrzebny! Quote
Recommended Posts