Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia mieszkała od małego w bloku.
Miała ładnie pięknie wszystko!!!!
Aż do czasu, gdy....... Właściciel przyszedł do domu na gazie % % %
Położył się spać a sunie ładnie obok łóżka.
Wszystko było cudnie do czasu, gdy..... Pijany właściciel spadł na nią i sunia w chcąc się wydostać ugryzła go w (wargę czy też brodę).
I wtedy zapadł na nią wyrok!!UŚPIĆ!!

Sunia po interwencji policji trafiła do azylu w celu obserwacji w kierunku wścieklizny.
Właściciel opłacił obserwacje wetowi, po czym zgłosi Sie ponownie po opis obserwacji i opłaci wetowi za uśpienie:(:(

Sunia jest otyła(mieszkała w bloku)Jest wychowana reaguje różne komędy typu siad daj łapę itd,.·Jaki będzie jej dalszy los?? Czy czeka ją śmierć za to, że pijany właściciel spadł z łóżka na nią??

Doradźcie proszę, co robić?? Czy szukać jej domu?? Czy już nie ma szans??:(:(:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby się udało, byłoby super. Mam nadzieję, jeśli suni nic nie dolega, powinna imusi zyć. Ja pewnie też bym użarła, gdyby na mnie zwaliło sie w nocy spite cielsko. A może zrobiłabym coś znacznie gorszego ;)

Posted

:shake: Może ten pan pijak podpisze zrzeczenie - co mu zależy, i tak wet nie może uspić zdrowego psa który nie jest agresywny.
Wiem że usypiają ale wg prawa nie wolno.
Gorzej jak mu każą w azylu zapłacić 170zł - wtedy może zabrać psa i pozbyć się go we własnym zakresie...
A gdyby znalazł się dom do tego 6 i nowy dom dogadał by się ze starym panem i zabrał psa?:cool3:
..no tak tylko skąd szybko dom...

Posted

NO NIE WIEM , na podstawie faktow , mają prawo przypuszczać ,że jest agresywny !!! niestety u nas nie ma sytuacji , ktora może tłumaczyć ugryzienie przez psa!!! pamiętacie Łapka , nieszczęsnika , który wpadł pod tramwaj i ugreyzł kobiete która go ratowała , nawet leczyć go nie zaczęli , bo ugryzł i musiał być na obserwacji!!!

Posted

Mam jakieś foteczki Pączusia, ale u siebie na kompie, a nie mam od trzech dni neta:placz: Tymczasowo okupuję komputer rodziców - mam nadzieję, że dzisiaj wyjaśni się sprawa z moim netem i uda mi się zamieścić zdjęcia suni. Sunia to faktycznie taki Pączek;)