Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BUDRYSEK napisał(a):

o ile dobrze wiem nie mamy ani zlotowki :(

aż tak tragicznie nie jest :)
z allegro będzie na pewno 160 zł, a pewnie więcej trochę
jak się to skończy, to wznowię i jeszcze się dozbiera

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Selenga napisał(a):
aż tak tragicznie nie jest :)
z allegro będzie na pewno 160 zł, a pewnie więcej trochę
jak się to skończy, to wznowię i jeszcze się dozbiera

ufff :)

tylko co potem z Chlopaczkiem? :(

Posted

biedak, przede wszystkim poproście groomerów w waszej miejscowości o pomoc, jeszcze nie zdarzyło mi się żeby jakiś psi fryzjer odmówił, łączenie z tym że co jakiś czas przyjeżdża, któryś do schroniska i pokazuje nam jak obcinać psy, kupiliśmy maszynkę i powoli uczymy się jak obciąć psa, moje tnę maszynka dla ludzi, ale w schronisku mamy taką dla psów (koszt około 400 zł - + ostrza następne 400-600 zł) ale w dłuższym przedziale czasu się zwraca. Ostatnio była super dziewczyna, która skupiła się na pielęgnacji psa w schronisku, żeby wyglądał lepiej w tych warunkach jakie są.

Zobaczcie do panoramy firm do zakładów psich fryzjerów, zajrzyjcie do wetów, przede wszystkim mój wet gdy przychodzę z tymczasami liczy mi w i większości 50% albo tylko na leki, tak dużo szybciej zbierzecie, możecie spróbować poprosić jakąś fundację, również np. w schronisku można ustawić reklamę weta. , który da Wam odpowiednią dużą zniżkę, możecie mu wówczas zrobić reklamę.

Posted

soboz4 napisał(a):
biedak, przede wszystkim poproście groomerów w waszej miejscowości o pomoc, jeszcze nie zdarzyło mi się żeby jakiś psi fryzjer odmówił, łączenie z tym że co jakiś czas przyjeżdża, któryś do schroniska i pokazuje nam jak obcinać psy, kupiliśmy maszynkę i powoli uczymy się jak obciąć psa, moje tnę maszynka dla ludzi, ale w schronisku mamy taką dla psów (koszt około 400 zł - + ostrza następne 400-600 zł) ale w dłuższym przedziale czasu się zwraca. Ostatnio była super dziewczyna, która skupiła się na pielęgnacji psa w schronisku, żeby wyglądał lepiej w tych warunkach jakie są.

Zobaczcie do panoramy firm do zakładów psich fryzjerów, zajrzyjcie do wetów, przede wszystkim mój wet gdy przychodzę z tymczasami liczy mi w i większości 50% albo tylko na leki, tak dużo szybciej zbierzecie, możecie spróbować poprosić jakąś fundację, również np. w schronisku można ustawić reklamę weta. , który da Wam odpowiednią dużą zniżkę, możecie mu wówczas zrobić reklamę.

w tej m-cowosci gdzie jest psiak nie ma dobrych wetow...musimy jezdzic do Bielska, mamy znizki ale to i tak jest duzo dla nas
mamy za duzo dlugow i nie mozemy leczyc zwierzaka na kreche
na fryzjera nie mamy, wiec trzeba Go obciac samemu
pies nie jest w schronie tylko punkcie przetrzyman psow...jak Go w pore nie wyciagniemy i nie zabezpieczymy My dt pojedzie do myslowic...a potem juz wiadomo co :(

Posted

paulinken napisał(a):
Super plakat!

Na bazarku zebrało się 106 zł, a resztę rzeczy wystawię jeszcze raz.

Może by DT szukać? BeaBono?

prosze niech ktos do Niej napisze...ja zaraz jade w trase z psiakami