Selenga Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 BUDRYSEK napisał(a): o ile dobrze wiem nie mamy ani zlotowki :( aż tak tragicznie nie jest :) z allegro będzie na pewno 160 zł, a pewnie więcej trochę jak się to skończy, to wznowię i jeszcze się dozbiera Quote
Avilia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Dzisiaj będziemy u Samuela.Zabierzemy go na spacerek (co bardzo lubi),wytniemy dredy i obejrzymy oczko. Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Selenga napisał(a):aż tak tragicznie nie jest :) z allegro będzie na pewno 160 zł, a pewnie więcej trochę jak się to skończy, to wznowię i jeszcze się dozbiera ufff :) tylko co potem z Chlopaczkiem? :( Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Avilia napisał(a):Dzisiaj będziemy u Samuela.Zabierzemy go na spacerek (co bardzo lubi),wytniemy dredy i obejrzymy oczko. Avilia jak po odwiedzinkach? obciety? :) Quote
soboz4 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 biedak, przede wszystkim poproście groomerów w waszej miejscowości o pomoc, jeszcze nie zdarzyło mi się żeby jakiś psi fryzjer odmówił, łączenie z tym że co jakiś czas przyjeżdża, któryś do schroniska i pokazuje nam jak obcinać psy, kupiliśmy maszynkę i powoli uczymy się jak obciąć psa, moje tnę maszynka dla ludzi, ale w schronisku mamy taką dla psów (koszt około 400 zł - + ostrza następne 400-600 zł) ale w dłuższym przedziale czasu się zwraca. Ostatnio była super dziewczyna, która skupiła się na pielęgnacji psa w schronisku, żeby wyglądał lepiej w tych warunkach jakie są. Zobaczcie do panoramy firm do zakładów psich fryzjerów, zajrzyjcie do wetów, przede wszystkim mój wet gdy przychodzę z tymczasami liczy mi w i większości 50% albo tylko na leki, tak dużo szybciej zbierzecie, możecie spróbować poprosić jakąś fundację, również np. w schronisku można ustawić reklamę weta. , który da Wam odpowiednią dużą zniżkę, możecie mu wówczas zrobić reklamę. Quote
soboz4 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 na czym ma polegać zabieg, czy tylko będzie to plastyka, czyli zaszycie otworu po oczku, czy tez jest chory i ma np.nowotwór? Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 soboz4 napisał(a):biedak, przede wszystkim poproście groomerów w waszej miejscowości o pomoc, jeszcze nie zdarzyło mi się żeby jakiś psi fryzjer odmówił, łączenie z tym że co jakiś czas przyjeżdża, któryś do schroniska i pokazuje nam jak obcinać psy, kupiliśmy maszynkę i powoli uczymy się jak obciąć psa, moje tnę maszynka dla ludzi, ale w schronisku mamy taką dla psów (koszt około 400 zł - + ostrza następne 400-600 zł) ale w dłuższym przedziale czasu się zwraca. Ostatnio była super dziewczyna, która skupiła się na pielęgnacji psa w schronisku, żeby wyglądał lepiej w tych warunkach jakie są. Zobaczcie do panoramy firm do zakładów psich fryzjerów, zajrzyjcie do wetów, przede wszystkim mój wet gdy przychodzę z tymczasami liczy mi w i większości 50% albo tylko na leki, tak dużo szybciej zbierzecie, możecie spróbować poprosić jakąś fundację, również np. w schronisku można ustawić reklamę weta. , który da Wam odpowiednią dużą zniżkę, możecie mu wówczas zrobić reklamę. w tej m-cowosci gdzie jest psiak nie ma dobrych wetow...musimy jezdzic do Bielska, mamy znizki ale to i tak jest duzo dla nas mamy za duzo dlugow i nie mozemy leczyc zwierzaka na kreche na fryzjera nie mamy, wiec trzeba Go obciac samemu pies nie jest w schronie tylko punkcie przetrzyman psow...jak Go w pore nie wyciagniemy i nie zabezpieczymy My dt pojedzie do myslowic...a potem juz wiadomo co :( Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Majeczka...wywalona na parkingu z myslą : "moze ją zabije...?" http://www.dogomania.pl/threads/2113...cie-ogłaszać! Quote
paulinken Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Super plakat! Na bazarku zebrało się 106 zł, a resztę rzeczy wystawię jeszcze raz. Może by DT szukać? BeaBono? Quote
BUDRYSEK Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 paulinken napisał(a):Super plakat! Na bazarku zebrało się 106 zł, a resztę rzeczy wystawię jeszcze raz. Może by DT szukać? BeaBono? prosze niech ktos do Niej napisze...ja zaraz jade w trase z psiakami Quote
paulinken Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 BUDRYSEK napisał(a):prosze niech ktos do Niej napisze...ja zaraz jade w trase z psiakami Napisałam do niej, myślę, do kogo jeszcze... Quote
jofracy Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 paulinken napisał(a):Napisałam do niej, myślę, do kogo jeszcze... Do mnie? :) Quote
soboz4 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 udostępniajcie na facebboku, i na naszej klasie (w moich zdjęciach - Bożena Sobieszek), mam nadzieję, że to pomoże psiakowi http://www.facebook.com/event.php?eid=211979765514281 Quote
paulinken Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 jofracy napisał(a):Do mnie? :) Do BeaBono :) Quote
soboz4 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 jofracy napisał(a):Do mnie też można :) Magda - jesteś WIELKA!!!! :lol::lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu: Quote
jofracy Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Bez przesady - 166 cm :) On jest malutki TZ się zgodzi :) Quote
paulinken Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 jofracy napisał(a):Do mnie też można :) Ciocia, czyli co, weźmiesz go? Bo jeśli tak, to ja będę prosić o DT dla Misia innych ciotek. Quote
BUDRYSEK Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 jofracy napisał(a):Weźmiemy :) a Ponik? na razie nikt Go nie chce :( Quote
paulinken Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wzięłaby go Paja, ale ciągle u niej siedzi Bezio. Quote
Recommended Posts