Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Malgoska']Na ty filmiku, jaki piękny, jaki szczęśliwy psiak:)
a ta beżowa psinka to kto?

Ładnie napisałaś - beżowa - Ziutka jest ruda - to rezydenta, adoptowana przez nas w kwietniu 2004 roku ze schroniska w Katowicach.
Tak wyglądała wtedy.....

Edited by AtaO
  • Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='AtaO']Ładnie napisałaś - beżowa - Ziutka jest ruda - to rezydenta, adoptowana przez nas w kwietniu 2004 roku ze schroniska w Katowicach.
Tak wyglądała wtedy.....

[/QUOT
ogromna różnica :lol: :loveu:
na tym zdjęciu taka bidula "ledwo widoczna" a teraz nabrała ciałka i to jest psiak całą "gębą":loveu:

Posted

AtaO napisał(a):
Samuś w ogródku:

[video=youtube;IlFvdOK3WxY]https://www.youtube.com/watch?v=IlFvdOK3WxY[/video]

Jak delikatnie podgryzał-drażnił się.
Kochany potworek i zaczepnik:)
Ten to miał szczęście...
Trzeba Was sklonować!!

Posted

Malgoska napisał(a):
nabrała ciałka to delikatnie powiedziane :)
masz sliczne psiaki:)

Dzięki:), ale są dosyć głośne niestety - jeden nakręca drugiego, a biorąc pod uwagę lokalizację tzn. chodnik za płotem i coraz to większe skupisko domów i ludzi, to już możesz sobie wyobrazić jak to wygląda.....Zastanawiam się czy nie skorzystać z porady specjalisty.

Posted

AtaO napisał(a):
Dzięki:), ale są dosyć głośne niestety - jeden nakręca drugiego, a biorąc pod uwagę lokalizację tzn. chodnik za płotem i coraz to większe skupisko domów i ludzi, to już możesz sobie wyobrazić jak to wygląda.....Zastanawiam się czy nie skorzystać z porady specjalisty.

Możesz spróbować zapytać zobaczysz co Ci powie

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Tak najbardziej lubię podróżować, ale niestety nie pozwalają mi......:(
Tym razem udało mi się, chwila nieuwagi pani i :).... ale to było podczas postoju;)

Posted

[quote name='AtaO']Tak najbardziej lubię podróżować, ale niestety nie pozwalają mi......:(
Tym razem udało mi się, chwila nieuwagi pani i :).... ale to było podczas postoju;)

jaki słodki:)
na desce siedzi z przodu?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='rents']Gdyby ktoś miał wątpliwości dlaczego naśrutowany Samuś - otóż w tym małym ciałku jest 7 myśliwskich śrutów - w tym jeden
w głowie . . .[/QUOTE]

Do usunięcia?

Posted

Teoretycznie można by je pousuwać ale weci stwierdzili, że to za stary psiak, żeby z różnych części wyciągać to "dziadostwo".
Niech z tym żyje.

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Malgoska napisał(a):
a co u pieska?

Dzięki za odwiedziny naszego słoneczka :)
Samuś radosny, skory do zabaw o różnych porach dnia no i po wieczornym spacerze około 22-ej również:crazyeye:.
Podobnie jak my z utęsknieniem wyczekuje wiosennego słońca, żeby wreszcie wygrzać kosteczki.
Powoli myślimy o wizycie u fryzjera, bo zarósł już niemiłosiernie.
Czesać mogę tylko wybrane partie Jego ciała :), a przy niektórych jak spróbuję dotknąć to mogę zostać bez ręki;) ewentualnie palca, więc nie ryzykuję......
Ale zanim zrobimy wiosenny porządek, to jeszcze pstrykniemy fotki.

Edited by AtaO