Monika z Katowic Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Z ogłoszeń cisza. Niestety...:( Wysłałam Lukaskowi czerwcową deklarację stałą ode mnie i od Pani Agnieszki M. z FB. Quote
mdk8 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do bardzo smutnego pieska http://www.dogomania.pl/forum/threads/219455-Pluto-znów-w-schronisku-CZY-UDA-SIĘ-GO-ZABRAĆ-DO-HOTELIKU?p=20919832#post20919832 Edited June 1, 2013 by mdk8 Quote
Monika z Katowic Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='mdk8']kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do bardzo smutnego pieska http://www.dogomania.pl/forum/threads/219455-Pluto-znów-w-schronisku-CZY-UDA-SIĘ-GO-ZABRAĆ-DO-HOTELIKU?p=20919832#post20919832 Zdjęcie tego psiaka Pluto siedzącego w totalnie zrezygnowanej pozie jest wstrząsające.:( Dałam ogłoszenie na FB i będę udostępniać. Tyle mogę zrobić. Z adopcjami jest tragicznie - biedny Lukas czeka daremnie już drugi rok.. :( Quote
magdyska25 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 ...a do schronisk co i rusz przychodzą suki ze szczeniakami lub same szczeniaki/rozmnażają nierasowe psy. Ludzie się nigdy nie opamiętają... Quote
Monika z Katowic Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Poranna niespodzianka, za którą pięknie dziękuję Paniom z hoteliku::loveu::loveu: Quote
beataczl Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 witaj Lukasku pycholku szczesliwy !! :) i chyba zmachany ..albo bieganiem albo sloncem czyzby bylo u Was cieplo?? Quote
Monika z Katowic Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Te zdjęcia były robione parę dni temu - oto Lukas ze swoją ukochaną Ksenią::loveu: Quote
hebanowa Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 (edited) FAJNE FOTKI!!! DZIĘKUJĘ SERDECZNIE PANIOM Z HOTELIKU:loveu: Niestety dopiero wróciłam ,na dodatek mi komp.padł całkiem:shake:-dopiero dzisiaj udało mi sie pożyczyc laptopa,więc zrobiłam rozliczenie w poście skarbnika . Stan konta Lukasa ( na dzień06.06.2013 )to [SIZE=3]448.5. [SIZE=2]Zadzwonię do znajomych behawiorystów ,którym los Lukasa nie jest obojętny ,no ale widać bardzo ciężko z adopcjami bo cisza z ich strony:-([SIZE=2] Edited June 6, 2013 by hebanowa Quote
Monika z Katowic Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Serdecznie dziękujemy wszystkim kochanym Darczyńcom.:loveu::loveu::loveu: I jeszcze trochę najnowszych zdjęć Lukaska: Quote
mari23 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='magdyska25']ale jest piękny! cudny!!! http://images10.fotosik.pl/4262/d5b217f37c4c01e3.jpg kobieta górą ;) tak bardzo marzy mi się domek dla obojga - to idealnie dogadujące się "białe małżeństwo" jest Quote
Monika z Katowic Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 (edited) Otrzymałam właśnie ważną informację od Thinkplando. Tak ułożyły się okoliczności życiowe, że od przyszłego miesiąca Thinkplando nie będzie już w stanie wpłacać swojej deklaracji. Thinkplando pomagała Lukasowi BARDZO długo i BARDZO dużo, za co Jej najserdeczniej dziękujemy!:Rose::Rose: Poważnie zmienia się sytuacja finansowa Lukaska, bo ubywa miesięcznie kwota 175 zł. Niesie to dla nas nowe wyzwania. Natychmiast musimy rozpocząć akcję zbierania nowych deklaracji jednorazowych lub stałych. I koniecznie potrzebny bazarek... Mam nadzieję, że artystycznie uzdolniona Hebanowa jakiś bazar przygotuje. Edited June 11, 2013 by Monika z Katowic Quote
thinkplando Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Monika z Katowic']Otrzymałam właśnie ważną informację od Thinkplando. Tak ułożyły się okoliczności życiowe, że od przyszłego miesiąca Thinkplando nie będzie już w stanie wpłacać swojej deklaracji. Thinkplando pomagała Lukasowi BARDZO długo i BARDZO dużo, za co Jej najserdeczniej dziękujemy!:Rose::Rose: Poważnie zmienia się sytuacja finansowa Lukaska, bo ubywa miesięcznie kwota 175 zł. Niesie to dla nas nowe wyzwania. Natychmiast musimy rozpocząć akcję zbierania nowych deklaracji jednorazowych lub stałych. I koniecznie potrzebny bazarek... Mam nadzieję, że artystycznie uzdolniona Hebanowa jakiś bazar przygotuje. Moi Drodzy wpadam zeby samemu się wytłumaczyć...tak jak pisze Monika ..sytuacja finansowa zmieniła się dość drastycznie.... Jednakże obiecuję, iż jeszcze jedna deklaracja ode mnie wpłynie...tak żebyście miały czas na zabezpieczenie Lukasa ... a ja jak tylko będę w stanie to wznowię wpłaty przynajmniej w części.... Quote
hebanowa Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Serdecznie dziękujemy Ci Thinkplando. Jesteś niezwykła ,że pochyliłaś się nad takim biednym psiakiem jak Lukasek.:Rose: Mam nadzieję ,że rozwiążesz pozytywnie Twoje problemy czego Ci serdecznie życzę . Quote
Monika z Katowic Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 W ciągu minionego tygodnia dwukrotnie napisałam do programu "Psie adopcje". Niestety Lukas nie został zauważony. Myślę jednak, że świat należy do wytrwałych - więc napiszę tam jeszcze raz i jeszcze raz...:eviltong: Quote
hebanowa Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 I kolejny miesiąc minął. A u Lukasa wielka i martwa cisza jesli chodzi o adopcję. Zostało nam na koncie 353.50 na dzień dzisiejszy...serdecznie dziekuję WSZYSTKIM DARCZYŃCOM!!! Quote
Monika z Katowic Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 (edited) hebanowa napisał(a):I kolejny miesiąc minął. A u Lukasa wielka i martwa cisza jesli chodzi o adopcję. Zostało nam na koncie 353.50 na dzień dzisiejszy...serdecznie dziekuję WSZYSTKIM DARCZYŃCOM!!! Dzisiaj płacimy czynsz za hotelik, więc Lukas znalazł się na minusie... :(:( Dobrze, że na razie to tylko minus 6 zł 50 gr. Ze strachem myślę, co będzie dalej? Jak utrzymamy Lukasa? Z ostatniej chwili... Artystka, pragnąca zachować anonimowość, podarowała nam na bazarek dla Lukasa przepiękny, autorski obraz "WENECJA" o wymiarach 60x40. Oto on: Edited July 8, 2013 by Monika z Katowic dodatkowe informacje Quote
Monika z Katowic Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Zapraszam!:bluepaw::bluepaw: Zrobiłam dla LUkasa bazarek artystyczny na Facebooku: https://www.facebook.com/events/605199049513329/?ref=22 Quote
beataczl Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Monika z Katowic napisał(a):Zapraszam!:bluepaw::bluepaw: Zrobiłam dla LUkasa bazarek artystyczny na Facebooku: https://www.facebook.com/events/605199049513329/?ref=22 dolaczam i bede udostepniac - :) Quote
Monika z Katowic Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 :) Pojawiło się poważne zapytanie o Lukasa z ogłoszenia na Tablica.pl :) Trwają rozmowy z domkiem w Krakowie. Sytuacja bardzo, bardzo obiecująca. O ewentualnych efektach będę informować po 20 lipca, bo teraz wyjeżdżam na krótkie wczasy. :) Quote
beataczl Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 trzymamy mocno kciukasy!!! milego wypoczynku Moniko i..czekamy :) Quote
Monika z Katowic Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Od wtorku codziennie rozmawiamy telefonicznie o Lukasku. Ankieta przedadocyjna starannie wypełniona, zobowiązanie przedadopcyjne też. Wysłałam już filmiki, zdjęcia i szczegółowe informacje na adres mailowy. Trzymajcie kciuki.:loveu: Quote
azalia Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Ależ cudownie by było,trzymam kciuki bardzo mocno za Lukasika. Quote
Recommended Posts