Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 891
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mdk8']kochane cioteczki zajrzyjcie proszę do bardzo smutnego pieska http://www.dogomania.pl/forum/threads/219455-Pluto-znów-w-schronisku-CZY-UDA-SIĘ-GO-ZABRAĆ-DO-HOTELIKU?p=20919832#post20919832

Zdjęcie tego psiaka Pluto siedzącego w totalnie zrezygnowanej pozie jest wstrząsające.:(
Dałam ogłoszenie na FB i będę udostępniać. Tyle mogę zrobić.

Z adopcjami jest tragicznie - biedny Lukas czeka daremnie już drugi rok.. :(

Posted (edited)

FAJNE FOTKI!!! DZIĘKUJĘ SERDECZNIE PANIOM Z HOTELIKU:loveu:
Niestety dopiero wróciłam ,na dodatek mi komp.padł całkiem:shake:-dopiero dzisiaj udało mi sie pożyczyc laptopa,więc zrobiłam rozliczenie w poście skarbnika .
Stan konta Lukasa ( na dzień06.06.2013 )to [SIZE=3]448.5.
[SIZE=2]Zadzwonię do znajomych behawiorystów ,którym los Lukasa nie jest obojętny ,no ale widać bardzo ciężko z adopcjami bo cisza z ich strony
:-([SIZE=2]

Edited by hebanowa
Posted (edited)

Otrzymałam właśnie ważną informację od Thinkplando.
Tak ułożyły się okoliczności życiowe, że od przyszłego miesiąca Thinkplando nie będzie już w stanie wpłacać swojej deklaracji.
Thinkplando pomagała Lukasowi BARDZO długo i BARDZO dużo, za co Jej najserdeczniej dziękujemy!:Rose::Rose:

Poważnie zmienia się sytuacja finansowa Lukaska, bo ubywa miesięcznie kwota 175 zł.
Niesie to dla nas nowe wyzwania. Natychmiast musimy rozpocząć akcję zbierania nowych deklaracji jednorazowych lub stałych.
I koniecznie potrzebny bazarek... Mam nadzieję, że artystycznie uzdolniona Hebanowa jakiś bazar przygotuje.

Edited by Monika z Katowic
Posted

[quote name='Monika z Katowic']Otrzymałam właśnie ważną informację od Thinkplando.
Tak ułożyły się okoliczności życiowe, że od przyszłego miesiąca Thinkplando nie będzie już w stanie wpłacać swojej deklaracji.
Thinkplando pomagała Lukasowi BARDZO długo i BARDZO dużo, za co Jej najserdeczniej dziękujemy!:Rose::Rose:

Poważnie zmienia się sytuacja finansowa Lukaska, bo ubywa miesięcznie kwota 175 zł.
Niesie to dla nas nowe wyzwania. Natychmiast musimy rozpocząć akcję zbierania nowych deklaracji jednorazowych lub stałych.
I koniecznie potrzebny bazarek... Mam nadzieję, że artystycznie uzdolniona Hebanowa jakiś bazar przygotuje.

Moi Drodzy wpadam zeby samemu się wytłumaczyć...tak jak pisze Monika ..sytuacja finansowa zmieniła się dość drastycznie.... Jednakże obiecuję, iż jeszcze jedna deklaracja ode mnie wpłynie...tak żebyście miały czas na zabezpieczenie Lukasa ... a ja jak tylko będę w stanie to wznowię wpłaty przynajmniej w części....

Posted

Serdecznie dziękujemy Ci Thinkplando. Jesteś niezwykła ,że pochyliłaś się nad takim biednym psiakiem jak Lukasek.:Rose:
Mam nadzieję ,że rozwiążesz pozytywnie Twoje problemy czego Ci serdecznie życzę .

• 4 weeks later...
Posted

I kolejny miesiąc minął.
A u Lukasa wielka i martwa cisza jesli chodzi o adopcję.
Zostało nam na koncie 353.50 na dzień dzisiejszy...serdecznie dziekuję WSZYSTKIM DARCZYŃCOM!!!

Posted (edited)

hebanowa napisał(a):
I kolejny miesiąc minął.
A u Lukasa wielka i martwa cisza jesli chodzi o adopcję.
Zostało nam na koncie 353.50 na dzień dzisiejszy...serdecznie dziekuję WSZYSTKIM DARCZYŃCOM!!!

Dzisiaj płacimy czynsz za hotelik, więc Lukas znalazł się na minusie... :(:(
Dobrze, że na razie to tylko minus 6 zł 50 gr.
Ze strachem myślę, co będzie dalej? Jak utrzymamy Lukasa?

Z ostatniej chwili...
Artystka, pragnąca zachować anonimowość, podarowała nam na bazarek dla Lukasa przepiękny,
autorski obraz "WENECJA" o wymiarach 60x40.
Oto on:

Edited by Monika z Katowic
dodatkowe informacje
Posted

:) Pojawiło się poważne zapytanie o Lukasa z ogłoszenia na Tablica.pl :)
Trwają rozmowy z domkiem w Krakowie. Sytuacja bardzo, bardzo obiecująca.

O ewentualnych efektach będę informować po 20 lipca, bo teraz wyjeżdżam na krótkie wczasy. :)

Posted

Od wtorku codziennie rozmawiamy telefonicznie o Lukasku.
Ankieta przedadocyjna starannie wypełniona, zobowiązanie przedadopcyjne też.
Wysłałam już filmiki, zdjęcia i szczegółowe informacje na adres mailowy.

Trzymajcie kciuki.:loveu: