majowa Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 ulotki dzis dotarły W moim przypadku sama koperta była uszkodzona więc musieli zapakować w foliowa i spisać protokół część ulotek powiesiłam i rozdałam w pracy, część dziś po drodze do domu w swojej dzielnicy bo to jednorodzinne domki same, wybierałam domy z ogrodzeniem porządnym :) Quote
Monika z Katowic Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 majowa napisał(a):ulotki dzis dotarły W moim przypadku sama koperta była uszkodzona więc musieli zapakować w foliowa i spisać protokół część ulotek powiesiłam i rozdałam w pracy, część dziś po drodze do domu w swojej dzielnicy bo to jednorodzinne domki same, wybierałam domy z ogrodzeniem porządnym :) Cieszę się, że wreszcie ulotki dotarły! Tylko koperta była uszkodzona czy ulotki też? Ostatnio Poczta Polska działa wprost skandalicznie! Pan Tomasz z Warszawy jeszcze się nie odezwał, ale zawsze trzeba mieć nadzieję... Quote
Nikus Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Bardzo dziękujemy za ulotki,które dotarły do nas wczoraj popołudniu od nieocenionej Moniki z Katowic:loveu::loveu::loveu::loveu: Pięknie też dziękujemy za "darmowe" zaproszenie Tymonka na ulotkę:Rose::Rose::Rose:. Mamy nadzieję,że wszystkie psiaki z niej szybko wylądują w swoich własnych domkach. Quote
tajga6 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Cieszę się, że wreszcie ulotki dotarły! Tylko koperta była uszkodzona czy ulotki też? Ostatnio Poczta Polska działa wprost skandalicznie! Pan Tomasz z Warszawy jeszcze się nie odezwał, ale zawsze trzeba mieć nadzieję... Monika, a masz do niego tel...? Może warto by przedzwonić, przypomnieć Lukasa, że nadal czeka, że może to znak itp... Jeśli się okaże, że nic z tego, to przynajmniej się łudzić nie będziemy Quote
Monika z Katowic Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 tajga6 napisał(a):Monika, a masz do niego tel...? Może warto by przedzwonić, przypomnieć Lukasa, że nadal czeka, że może to znak itp... Jeśli się okaże, że nic z tego, to przynajmniej się łudzić nie będziemy Dobrze - mam telefon Pana Tomasza i jutro rano napiszę smsa z zapytaniem... Kochana Tajgo? A możesz chcesz trochę ulotek do rozdania? Podaj mi swój adres na pw - wyślę Ci nawet jutro. Przy okazji zapytam na poczcie czy mają jakieś betonowe koperty, które docierają do adresata w stanie nienaruszonym.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majowa Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ulotki były całe i zdrowe :) wiszą juz i u mojego TZ w pracy Quote
Monika z Katowic Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 (edited) Oby w końcu kochany Lukas miał szczęście i znalazł dom! :(:(:( Edited November 20, 2012 by Monika z Katowic Quote
hebanowa Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Wow,ładne te aranżację,właśnie z kolorem to świetnie:crazyeye::lol: Ale niestety taka sławetna ploteczka doszła do mnie jak kilka lat temu przyjechał do mnie na tymczas czarny psiak spod Przemyśla ,a mianowicie taka ,że czarne psy najsłabiej sie wyadoptowują:mad:. Po prostu to takie czary mary. Quote
Monika z Katowic Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='hebanowa']Wow,ładne te aranżację,właśnie z kolorem to świetnie:crazyeye::lol: To dzieło awede - robi takie fotograficzne cuda na swoim bazarku. :) To też ciekawe, prawda? Quote
hebanowa Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 W sprawie Lukasa absolutna cisza:shake:. Parę ogłoszeń już wygasło i zastanawiam się co nie gra....:mad:. Cała nadzieja w tych ulotkach kolorowych ...czekam na odzew. Quote
azalia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Mocno kibicuję Lukasikowi,to taki ładny,fajny pies,niech znajdzie wspaniały domek. Quote
Monika z Katowic Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dzwoniłam do hoteliku. Lukas zdrowy, wesoły.:loveu: O kastracji dawno zapomniał. Ciągle i nieustannie kocha ludzi! Tylko nadal nie przepada za samcami.:( Wysłałam listopadową deklarację dla psiny. Quote
hebanowa Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Wpłynęły deklaracje za listopad 2011 od : Lidii S. z FB (25zł):multi:,Iwony H.B z FB (10zł):multi: i Moniki z Katowic (20zł):multi:. Jesteście cudowne:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Byłyśmy dzisiaj z Hebanową i Bjutą na "Ranczu Maszera". Lukas powitał nas cudownie, szczerze, radośnie...:loveu: Tak pięknie, że właściwie brakuje słów. Jest zdrowy, wesoły, zadbany. :lol: Ma w sobie ogrom szczerej psiej miłości, wierności i przywiązania. Ten wyjątkowy i absolutnie niesamowity pies czeka na dom. Czeka niecierpliwie. Zapraszam do oglądania albumiku z dzisiejszej wizyty w Przebieczanach (najlepiej nastawić na pokaz slajdów na 2 sekundy):): http://www.fotosik.pl/u/kolalo-ryba/album/1018345 Quote
majowa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 jak on wypiekniał musze przyznac że jego wygląd może budzic respekt, na niektorych zdjęciach wygląda ja Groźny Pan Pies, mój TZ powiedział Pies Mysliciel wystarzczy zerknąc na kolejne i widac misia przytulaka Lukasa kameleon Quote
Monika z Katowic Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Lukas jest cudowny, słodki, kochany, miły, wesoły...:loveu::loveu: Gdybym miała dom z ogrodem od razu zabrałabym Go, bo budzi miłość w najbliższych i respekt w obcych (tak uważa mój Mąż po oglądnięciu wszystkich zdjęć). :):) ... tu jest przekochany ... a tu jest pozornie groźny Quote
majowa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 mój TZ na Lukasa by się zgodził, urzekło go psikso, tylko to mieszkanko ciasne haszczak z niego wychodzi, swoi to po brzuchu maja drapać ale do obcych pełna kontrola Quote
hebanowa Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Lukasek wypiękniał bardzo ,wiadomo,że już nie jest taki zestresowany ,ma wybieg i chyba go lubi bo ma trochę niezależności (jak to mix husky ) Uszka cały czas postawione i pychol uśmiechnięty:loveu:,jest też bardzo puszysty. Pani wypuściła samego Lukaska na wybieg i gdy weszłam do niego to nie wiem czy mnie poznał czy nie ,ale z drugiego końca wybiegu leciał w takich podskokach i z taką radością ,że szok,jaki pies może być serdeczny. Lukasek jak stwierdziła Pani w hoteliku świetnie by się czuł gdyby miał skrawek ogródka i towarzystwo człowieka .Wystarczyło ,że wyszłam z wybiegu to próbował kombinować ,żeby polecieć za mną:-(.Ehhhh..to takie przykre ,że nie ma jeszcze domu:shake: Quote
Bjuta Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Lukas to przemiły przytulas! Jeśli go fajny człowiek wypatrzy, to będzie miał z niego wielką pociechę! :) Quote
hebanowa Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 :lol:OOOOO..jakie mamy fajne nowe zdjęcia Lukasa:loveu: Quote
Bjuta Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Biały kolega okazał się bardzo OK. Agnieszka opowiadała jak to jej się Lukas zgubił. Szukała go i szukała na pustym wybiegu i znalazła ... pod ziemią! Taką sobie dziurę wykopał, że szok! Na zdjęciu widać tylko wejście do niej. Quote
hebanowa Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 No i ubywa kolejne 360 zł na hotelik Lukaska (9.11-8.12.2011). Psiak coraz piękniejszy i wyraźnie wyluzowany. Może to jego problem ,że jest piękny zdrowy i grzeczny:shake::shake::shake:. Jednak wolę ,żeby tak zostało niż miałby ludzi brać na litość ,że na przykład ma chorobę skóry czy cos innego.... Przypominam ,że całe rozliczenie znajduje się w 2 poście . Quote
ania > Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 trafiłam po banerku hebanowej w temacie Warki i zakochałam się w Lukasie! przeczytałam cały temat, cudo pies! porównując pierwsze zdjęcia naprawdę wypiękniał :) sierść zadbana, gęsta, błyszcząca, aż chciałoby się zatopić ręce w tym pięknym futrze :loveu: od razy pomyślałam o husky adopcje, potem znalazłam tu link do forum, ale jest tylko na forum. przejrzałam psiaki na stronie i go nie ma, wiec migusiem idę go zgłosić, żeby pojawił się w psiakach do adopcji :) jeszcze mam pytania, bo im więcej info tym lepiej: - czy weterynarz określił jego wiek? (natknęłam się tylko na info ze jest młody i ma białe zęby ;)) - czy wiadomo już jaki ma stosunek do dzieci i innych zwierząt (koty)? - czy po kastracji jego stosunek do psów się zmienił? Quote
Recommended Posts